1920erne kostume til voksne

Klæd dig ud som en fra tiden omkring Badehotellets begyndelse. Årtiet 1920erne var en tid med korte kjoler, frynser, fjer, pandebånd, cigaretrør og små overskæg. Små 100 år siden var moden helt ny og anderledes. I dag er 1920’erne stadig et helt unikt årti og oplagt som tema til en temafest. 

Er du på udkig efter et Badehotellet kostume eller et 1920’erne kostume? Så kan du finde inspiration nedenfor, hvor vi har samlet Badehotellet kostumer og andre 1920ere kostumer til voksne – som inspiration. Et kostume i 1920erne stil, er oplagt til temafest med Badehotellet tema eller til 1920erne tema.

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne charleston kostume til kvinder charleston kjole

 

Slut 1920’erne kjole

Gå efter det cool og sofistikerede look fra slut 1920’erne, når du er indbudt til en Badehotellet eller 1920erne kostumefest! I dette kostume ligner du straks en, der hører hjemme på Badehotellet i klitterne. 

Find kostume hos CoolStuff

 

charleston kostume til kvinder 1920erne kostume badehotellet kostume til voksne

Charleston kjole anno 1920

Gør dig klar til 20’er-udklædningsfesten iklædt denne flotte charlestonkjole. Kjolen er dækket med flere lag af herlige frynser, som giver dig et autentisk 20’er-look. Charleston kostumet indeholder en flot, sort lag på lag-kjole med frynser og matchende glitrende pandebånd med en lang fjer. Der medfølger desuden et sort strømpebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

charlie chaplin kostume charlie chaplin udklædning til voksne 1920erne bowlerhat kostume

Charlie Chaplin kostume til voksne

Hvem kender ikke skuespilleren og komikeren Charlie Chaplin, der havde sin storhedstid i 1920’erne? Du kan få udklædning inspireret af den store stjerne og statist!

Find kostumet hos Temashop

 

charleston kostume til kvinder 1920erne kostume badehotellet kostume til mænd

Charlie Chaplin udklædning

Charlie Chaplin-kostumet inkluderer en sort nålestribet habitjakke med en fastsyet beige vest og hvid skjorte. Desuden indgår der et par matchende nålestribede habitbukser. Medkøb hat og overskæg, så du bliver den fuldendte Charlie Chaplin. 

Find kostumet hos Partyking

 

badetøj kostume 1920er kostume badehotellet kostume til voksne retro badetøj kostume til kvinder

Retro badetøj kostume til voksne anno 1920erne

Dyk ned i historien, helt tilbage til de storslåede tyvere! Denne supercharmerende badedragt fanger virkeligt årtiets beskedne, men meget søde bademode med badehat, tunika, bloomers og knæstrømper. Alle tøjdele, foruden strømperne, er kantede med søde spidser. Dragten er perfekt til 20’er-festen, men kan også sagtens tiltrække sig opmærksomhed på stranden. Tilføj rød læbestift og en spidsparaply for at fuldende looket! Badedragt Damekostume indeholder en tunika, en badehætte, et par bloomers samt et par knæstrømper i et rødt- og hvidstribet, fleksibelt stof. Tunikaen er en lige model med en bred hvid spids længst nede, ved halspartiet samt længst ude på ærmerne. For enden af ærmerne sidder en tynd elastik. Badehætten har en bred, hvid spids med et tyndt elastikbånd oppe for bedre pasform. Bukserne, som kaldes for bloomers, har en bred elastik i taljen og tynde elastikker samt brede, hvide spidspartier længst nede. 

Find kostumet hos Partyking

 

badetøj kostume 1920er kostume badehotellet kostume til voksne retro badetøj kostume til mænd

Retro badedragt kostume anno 1920erne – kostume til mænd

Hr. Hansen vandrer rundt i sin have, klar til eventyr og en skøn dag ved vandet med sin elskede frue og alle fem børn. Selv har han tænkt sig at bade, men børnene har andre planer. Forventningsglæden strømmer ud af alle årer, og de små familiemedlemmer løber direkte ud på broen og kaster sig over fiskestænger og fiskenet ved den lille sø. Hr. Hansen betragter familiens leg og stopper op og betragter sin tilværelse. En lækker gård, på et lækkert sted, med en lækker sø. En smuk kone med smukke børn skaber en smuk tilværelse. Hansens liv er perfekt. Badedragten omfatter en blå- og hvidstribet overdel i form af en T-shirt samt et par matchende shorts og et par strømper. 

Find kostumet hos Partyking

 

1920erne kostume til voksne 1920erne kostume til mænd

1920erne kostume til mænd

Vil du gerne føle dig som en del af Al Capone og hans mænd, så er dette flotte og klassiske gangster jakkesæt fra 1920’erne helt perfekt.

Find kostumet hos Temashop

 

20erne kostume luksus kostume 1920 charleston kostume charleston kjole

Luksus Charleston kjole fra 1920erne kostume

Tag tilbage til de svingende 20’erne, når du er iført dette eksklusive flapperkostume. Det emmer af luksus og glamour. Er det sådan, du vil se ud ved festen, er du på rette vej med dit valg! Dette kostume består af en kort flapperkjole med skinnende blå pailletter, som udgør en smuk dekoration. Forneden er der et sort parti, som har lange sorte frynser samt matchende frynser rundt om overdelen på kjolen. Modellen leveres også med skulderstropper, som er forsynet med blå pailletter, ligesom der er et matchende bånd rundt om overarmene.

Find kostumet hos Partyking

 

20erne kostume luksus kostume 1920 foxtrox kostume til kvinder

Foxtrox kostume – luksus 1920erne kostume

Er det tid til en udklædningsfest, der hylder 1920’erne, og føler du for at iklæde dig noget tidstypisk, der gerne har et både luksuriøst og farverigt touch? Med denne fantastiske foxtrotkjole får du hele pakken! De skinnende sølvpailletter og de herlige frynser giver dig nemlig det helt rigtige eksklusive look à la 20’erne. Du får her en blå kjole med frynser langs den nederste kant i et smart zigzag-mønster og et lilla stof nedenunder. Kjolen prydes desuden af skinnende sølvpailletter samt et bredt lilla pailletbånd omkring skuldreren, der også er med frynser. Foroven har kjolen et lilla blondestof, hvilket gør den ekstra fancy. Der er en skjult lynlås i ryggen.

Find kostumet hos Partyking

 

gatsby kostume kostume til kvinder 1920erne gatsby udklædning

Gatsby kostume til kvinder

Nu kan du steppe ind til 20’er-festen med stil, når du er iklædt denne utrolige elegante flapperkjole! Kjolen leveres blandt andet med lange smukke frynser rundt om, som flagrer så lækkert, når du danser charleston på dansegulvet. Kostumet består af en rød kjole med en asymmetrisk sort kant forneden, som er dekoreret med skinnende pailletter i et lækkert mønster på fronten. Øverst er der en sort kant, som er placeret et stykke fra skulderne som en lækker detalje. Omkring den nederste del samt foroven er der placeret lange sorte/røde frynser. Under de nederste frynser er der endvidere fastsat en lille underdel. Desuden medfølger der en matchende hovedbeklædning i et silkelook og et sølvfarvet smykke.

Find kostumet hos Partyking

 

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne frk madsen paryk

Frøken Madsen paryk – Badehotellet kostume

Dette er et 1920erne kostumesæt der er smart, hvis du skal klædes ud som Frøken Madsen (senere Fru Berggren). Badehotellet kostumesættet indeholder paryk, hårbånd, halssmykke og cigaretrør. 

Find kostumesættet hos CoolStuff

 

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne stribet jakkesæt 1920erne jakkesæt 1930erne hvidt slips badehotellet hr madsen kostume

Hr Weyse kostume – Badehotellet kostume til voksne

I dette fine stribede jakkesæt bliver du en klassisk Hr Weyse. Der er stil og klasse og 1930’erne i dette jakkesæt. Kostumet består af flip med slips, blazer og bukser. Hat og overskæg medfølger ikke.

Find kostumet hos CoolStuff

 

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne 1920erne overskæg Hr Weyse overskæg

Hr. Weyse overskæg

Et overskæg eller moustache a la Hr Weyse. Det kan også bruges til et Hr. Madsen kostume. Supplér dit Badehotellet kostume med dette selvklæbende overskæg.

Find overskægget hos CoolStuff

 

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne 1920erne badetøj

1920erne kostume: badetøj kostume

Kostumet hedder egentlig “1920erne stærk mand”, men kan fint fungere som badetøj a la 1920’erne og dermed et smukt Badehotellet kostume som en badende gæst der kommer op til hotellet mellem klitterne i det nordjyske. 

Find kostumet hos Billig Billy

 

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne 1920erne stribbede jakke

1920erne kostume: Stribet kostume jakke

En fin rød og hvid stribet sommer jakke der nemt kan gå som jakke til en af herrerne i serien Badehotellet. 

Find jakken hos Billig Billy

 

LÆS OGSÅ: Gruppe kostumer

LÆS OGSÅ: Badehotellet kostumer til voksne

Indlægget 1920erne kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - 1920erne kostume til voksne

En mening om “1920erne kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!