Ant-Man kostume til børn

Har du et barn der er vild med Ant-Man, så er et Ant-Man kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Ant-Man kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Action-eventyret “Ant-Man” og efterfølgeren “Ant-Man and the Wasp” er fra Marvels tegneserie univers. Marvels mini-superhelt Ant-Man, optrådte første gang i 1962. Ant-Man var en del af det originale Avengers-hold sammen med Iron Man, The Wasp, Thor og Hulk.

I superheltefilmen ‘Ant-Man’ (den første film om Ant-Man fra 2015) skaber biokemikeren Dr. Hank Pym en formel, der kan ændre størrelsen på ting. Forskeren tester opfindelsen på sig selv, og som bivirkning udvikler han en måde at kontrollere insekter på. Evnerne er sammensat i en modificeret dragt, som kommer til at spille en afgørende rolle, da verdensfreden trues. Pym overtaler den kriminelle Scott Lang til at iføre sig kostumet og begå et kup, der kan redde kloden. 

Den anden film om Ant-Man (fra 2018) kommer vi ind i Marvels tegnefilmsunivers, umiddelbart efter begivenhederne i Captain America, Civil War. Her kæmper Ant-Man sammen med Captain America. Scott Lang som er manden bag Ant-Man sidder i husarrest. Tiden for hans frihed nærmer sig, men alt ændres, da Scott pludselig oplever en forbindelse med en fremmed kvinde, der viser sig at være den forsvundne hustru til Dr. Hank Pym. Dr. Hank Pym  og hans hustra har datteren Hope van Dyne – hun er eftersøgt af FBI.

Da en mystisk skikkelse begynder at dukke op for at få hænderne i Hanks teknologi, må Scott og Hope atter hoppe i deres krympedragter for at slås side om side som Ant-Man og The Wasp. Action-komedien byder endnu en gang på en lettere tone inden for Marvel-universet, med mere fokus på humor og finurlige action-sekvenser i insekt-højde end på dommedags-profetier. Paul Rudd er tilbage som Marvel-universets mindste (og til tider største) superhelt, men denne gang deler han sin skærmtid med heltinden Wasp.

LÆS OGSÅ: Ant-Man kostume til voksne

Ant-Man kostume til børn

Kort sagt er både Wasp og Ant-Man nogle vaskeægte amerikanske superhelte, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Wasp´s og Ant-Mans “uniform” er inspireret af hvepsen og myren. Et Ant-Man kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er ikke lavet mange bud på et Ant-Man kostume til børn, men de få der findes, finder du her

antman kostume ant-man kostume til børn ant-man udklædning barn ant-man fastelavnskostume antman fastelavnstøj ant-man luksus kostume

Luksus Ant-Man kostume til børn

Nu kan dit barn forvandle sig til superhelten Ant-Man iført dette heftige kostume! Perfekt til halloween eller børnefesten. At kunne blive til en lille myre er en overlegen superhelteevne, du kan jo løbe tværs over hele festbordet og danse på kager og boller som pludselig er gigantiske! Marvel Ant-Man Børnekostume inkluderer en heldragt med trykt motiv. Der medfølger også en autentisk Ant-Man-maske i plastmateriale. Masken dækker kun ansigtet og sidder fast med et elastisk bånd bag hovedet.

 Find det flotte Ant-Man kostume til børn hos PartyKing

 

antman kostume ant-man kostume til børn ant-man deluxe udklædning barn ant-man fastelavnskostume antman fastelavnstøj ant-man luksus kostume

Ant-Man deluxe børnekostume

Er Ant-Man dit barns yndlingssuperhelt, vil dette kostume blive et hit. Det er en god udklædning til halloweenfesten, børnefødselsdagen eller til alle andre anledninger. Det er nemlig supersejt! Kostumet vil helt sikkert ikke bare hænge i skabet og blive støvet! Kostumet inkluderer en heldragt med kunstige muskler og et påtrykt Ant-Man-motiv samt skoovertræk forneden. På kostumet er der også håndledsbeskyttere, benbeskyttere og et bælte. Der medfølger også en autentisk Ant-Man-maske i et plast.

Find Ant-Man børnekostumet hos PartyKing

antman kostume ant-man kostume til børn ant-man billig udklædning barn ant-man fastelavnskostume tilbud antman fastelavnstøj ant-man lavpris kostume

Ant-Man børnekostume tilbud

Er det endelig blevet tid til et karneval eller en børnefest med tema? Så er det endelig tid til at finde ens indre helt frem. Med dette kostume kan du tage form som superhelten Ant-Man og skræmme alle de onde figurer til festen. Det eneste som kræves nu er mod og lidt styrke, og derefter vil ingen kunne se nogen forskel.

Find Ant-Man børnekostume hos PartyKing

 

antman kostume ant-man kostume til børn ant-man billig udklædning barn ant-man fastelavnskostume tilbud antman fastelavnstøj ant-man lavpris fastelavnstøj

AntMan fastelavnskostume

Helte har ingen alder, og selv de yngste i familien kan udføre heltegerninger, hvis de vel at mærke ønsker det. Det bliver endnu lettere at udføre missionerne, hvis man går iklædt et heltekostume som dette. Dette kostume ser sejt ud og gør bestemt, at skurkene holder sig langt væk. Men selv hvis de skulle vove sig frem, bliver det ikke nogen svær kamp for AntMan! 

Find AntMan fastelavnskostume hos PartyKing

wasp antman kostume wasp børnekostume superhelte kostume til piger wasp fastelavnskostume antman børnekostume the wasp kostume fastelavnstøj

The Wasp kostume til børn

Har dit barn superkræfter og kan flyve, og er han/hun bedste venner med Ant-Man? Ja, så har I brug for et passende kostume, når de to skal på superhelteeventyr. Det gælder for eksempel dette seje børnekostume! Kostumet består af en heldragt med flot motiv og skoovertræk forneden. Der medfølger også en sej halvmaske i plast med skinnende visir.

Find Wasp børnekostume hos PartyKing eller hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Aquaman kostume til børn

Ant-Man kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Ant-Man kostume til børn

En mening om “Ant-Man kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!