Askepot kostume til voksne

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest?

Så er et Askepot kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem. Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Askepot kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Askepot tema eller til temafesten med temaet “Disney”. Men et Askepot kostume kan også være et oplagt kostume til halloween.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 17.53.41 861x1024 - Askepot kostume til voksne

Disney Askepot kostume

Forvandl dig selv til en drøm af skønhed iført dette smukke officielt licenserede Askepotkostume fra Disney. Disney Askepot kostume indeholder en fantastisk blå kjole med pufærmer og mange detaljer.

Find kostume hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 17.51.45 757x1024 - Askepot kostume til voksne

Askepot kostume

Klæd dig ud som den smukke Prinsesse Askepot i denne lange, lyseblå satinkjole og bliv klar til, at tage til bal på slottet. Hvem ved, måske møder du den smukke Prins.

Find Askepot kostume hos PartyKing

 

askepot duluxe kostume balkjole luksus askepot kjole

Askepot prinsesse balkjole DELUXE udgave

Det fås ikke finere! Balkjole i Askepot snit og i luksus fra ende til anden. Denne prinsessedragt til voksne består af en kjole, en underkjole, et pandebånd, en chokerhalskæde og et par handsker. Den glansfulde prinsessekjole er blå og har korte, puffede ærmer i stretch. Guldfarvede galoner pryder forsiden af kjolen ved brystet. Kjolen åbnes og lukkes i ryggen ved hjælp af en lynlås. Den hvide underkjole i tyl giver kjolen en smuk volumen, og en hård plastiktråd trækkes under underkjolens ring for at opretholde en god volumen. De lange handsker er hvide og dækker underarmen. Chokerhalskæden er et glansfuldt sort bånd med en hvid perle foran, der bindes i nakken. Som prikken over i’et indgår en krone i pallietter, der sættes fast i Pandebåndet i plastik. Dans natten lang til bal i denne vellavede prinsessekjole.

Find Askepot kostume hos Vegaoo

 

 

askepot kostume til voksne fastelavnskostume til voksne eventyrligt kostume temafest kostume disney kostume til voksne

Vovet Askepot kostume

Elegant Askepot kostume, der består af kjole med mange flotte detaljer, sjal, halsbånd og pandebånd. Dette Askepot kostume er noget mere vovet end den oprindelige kjole, som vi kender fra historien om Askepot. Kostumet er oplagt, hvis du ønsker at blive festens midtpunkt.

Find Askepot kostume hos PartyKing

 

Skærmbillede 2017 12 05 kl. 17.51.27 670x1024 - Askepot kostume til voksne

Askepot halloween kostume

askeport kostume til voksne askepot balkjole lyseblå udklædning til kvinder prinsessekjole til voksne

Askepot balkjole kostume til kvinder

Hvis du altid har drømt om at forvandle dig til en vaskeægte Disneyprinsesse, har du chancen her og nu. Denne smukke kjole vil få dig til at ligne Askepot på en prik. Den blå kjole er inspireret af Cinderella-fortællingen fra Disney. Kjolen er designet med stof omkring skuldre og bryst, mens taljen er tætsiddende. Den er fremstillet i et skinnende stof, mens selve underdelen er en tylmodel. I pakken medfølger der kjole og hårspænde. Produktet er officielt licenseret.

Find kostumet hos Partyking

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til børn

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Prins kostume til voksne

pinit fg en rect red 28 - Askepot kostume til voksne

error: Content is protected !!