Batman kostume til voksne

Er du vild med Batman, så er et Batman kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til en aktionhelte temafest. 

Batman (først kendt som The Bat-Man direkte oversat Flagermusmanden) er en amerikansk tegneserie-figur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger.

Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC Comics, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer.

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som førte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt, iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet.

Batman er kendetegnet ved hans sort dragt med kappe, en del af ansigtet er dækket af maske.

Et Batman kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten eller hvis lørdag aften skal være lidt mere festlig end normalt. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Batman kostume til voksne:

Skærmbillede 2018 01 17 kl. 23.59.46 743x1024 - Batman kostume til voksne

Batman kostume

I “The Dark Knigt”-filmene ser Batman bedre ud end nogensinde, og du kan nu efterligne dette velpolerede look! Med denne deluxedragt får du en overkrop, der er en superhelt værdig, men du behøver slet ikke at bruge flere timer i fitnesscentret.

Find Batman kostume hos Coolstuff

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.05.18 717x1024 - Batman kostume til voksne

Batman udklædning

Gør dig klar til den største gladiator kamp nogensinde, når Batman kæmper mod Superman i den nye actionfilm: Batman vs. Superman, Dawn of justice. Hop i Batmans nyeste dragt og red hele menneskeheden!

Find Batman udklædning hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.07.36 770x1024 - Batman kostume til voksne

Luksus Batman kostume

Går du rundt og anser dig selv for at være Batman-fan? Er du dedikeret fan af Gothams helt nr. 1, findes der kun ét kostumealternativ, dragten Collectors Edition Dark Knight. Den fantastiske pasform og finish er en superhelt værdig!

Find luksus batman kostume hos Coolstuff

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.11.08 725x1024 - Batman kostume til voksne

Batwoman kostume

Drøn af sted i batmobilen og bliv Batmans kvindelige udgave. Hop i dette flotte og gennemførte kostume, der forvandler dig til en kvindelig actionhelt.

Find Batwoman kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.13.01 767x1024 - Batman kostume til voksne

Batgirl kostume

Med dette flotte kostume er du klar til at vise Batman hvem det er der har styr på Gotham City.

Find Batgirl kostume hos Temashop

 

batman kostume til voksne robin kostume voksen

Robin kostume til voksne

Du er batmans trofaste hjælper – og springer frygtløst ud i enhver udfordring! Bekæmp forbryderne og red Gotham City i dette flotte skinsuit! Kostumet indeholder heldragt, støvleovertræk, kappe, maske og bælte. 

Find Robin kostumet hos Temashop

 

batman kostume til voksne robin udklædning karneval superheltekostume

Robin luksus kostume til rigtige superhelte

Spring i action og team op med Batman som en genial duo. Hjælp Batman med at redde dagen. Kostumet indeholder heldragt, sko-overtræk, maske, bælte og kappe. 

Find det lækre Robin kostume hos Temashop

 

batman kostume til voksne robin kvinde karneval kostume

Kvindelig Robin kostume

Et oplagt kostume til årets karneval! Vil du også være Batmans tro følgesvend – en kvindelig superhelt? Så er Robin kostumet til kvinder genialt. Kostumet består af kjole, kappe, maske, handsker og bælte. 

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn

Indlægget Batman kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Batman kostume til voksne

error: Content is protected !!