Pac-Man kostume til voksne

Er du på udkig efter et anderledes 80’er kostume eller er du bare vild med arkadespil som F.eks. Pac-Man? Så burde du overveje et Pac-man kostume til voksne, til det kommende karneval, fastelavn eller temafest.

Kan du huske Pac-Man? Datidens teknologiske begrænsninger gjorde at spillet begrænsede sig til en labyrint og kun en labyrint. Pac-Man er Arkadespillet hvor man som en gul ost, skulle banen rundt og spise små prikker, alt i mens man skulle holde øje med spøgelserne, der kostede liv at ramme. Hvis man altså ikke lige spiste en af de store prikker og spillet vendte og spøgelserne kunne spises. Efter tre liv var spillet slut og ens score blev noteret på ranglisten, hvor man kunne sætte sine initialer ind. 
 
Pac-Man kom på markedet i 1980 og derfor er det et oplagt 80’er kostume til 80’er festen. Pac-Man kommer fra Japan og er du vokset op i 80’erne eller start 90erne, har du uden tvivl stiftet bekendtskab med arkadespillet.
 
Et Pac-Man kostume til voksne, kan både være et kostume som osten eller om et spøgelse. Er du ikke til kostumer, så overvej et Pac-Man jakkesæt som kostume.

pacman kostume til voksne pacman ost kostume 80’er kostume

Pac-Man kostume til voksne

Hvis du var kæmpe fan af Pacman spillet, da du var barn, er dette kostume helt perfekt! Klæd dig ud som den ostespisende Pacman og tag kampen op med alle spøgelserne i spillet. Overdelen er onesize, som passer til de fleste voksne. Bemærk: handsker og sort dragt følger ikke med.

Find kostumet hos Temashop

 

Pacman kostume til voksne spøgelse pacman udklædning 80’er fest kostume

Pac-Man spøgelse kostume til voksne

Hvem løber efter hvem? Klassisk ikon fra 80’erne er blevet til et 80’er kostume. 

Find kostumet hos Temashop

 

Pacman jakkesæt pac-man jakkesæt 80’er jakkesæt

Pac-Man labyrint jakkesæt til mænd

Dette Pac-Man™ jakkesæt fra mærket Opposuits™ består af et jakkesæt i udmærket kvalitet (skjorte og sko er ikke indkluderet). Jakkesættet er sort med Pac-Man™ tryk i farverne rød, blå, orange og lyserød. Dette jakkesæt består af en habitjakke, bukser og et slips. Habitjakken er foret med lommer på indersiden, bukserne lukkes med en lynlås og en knap, og slipset bindes rundt om halsen. Klæd dig på i dette fede jakkesæt til kostumefesten med 80’er tema!

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: 80’er kostumer

 

 

Indlægget Pac-Man kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Pac-Man kostume til voksne

error: Content is protected !!