Bedstemor kostume til voksne

Skal du til en temafest, karneval eller trænger du bare til lidt sjov til den kommende jobsamtale? Tør du springe ud som bedstemor eller gammel dame? Vi har samlet de sjoveste og sejeste bedstemor kostume her, så læs med, hvis du er frisk på et godt grin!

Et bedstemor eller et gammel dame kostume er typisk noget med oprullet gråt hår paryk, konetøj og et gangstativ. Men vi har justeret lidt på de holdepunkter! Nutidens bedstemødre er muligvis ældre, men ikke i sindet. Derfor er et bedstmor kostume til voksne, et sjovt kostume, der fortæller at bedstemor er en bedstemor med slag i og hun gemmer og byder på mere end nogen, kunne forestille sig. 

Der findes et stort antal kendte bedstemødre, men den mest kendte i vor tid er nok “Granny”. Kendt som den hårdt slående granny bedstemor, der straffer dig, hvis du er for uforsigtig, i spillet “Granny”, der findes i enhver appstore. 

Et bedstemor kostume til voksne er både til mænd og kvinder. Ja da! Mænd kan også være udklædt som bedstemor. Det er en ny slags dragkostume som er oplagt til polterabend, regnbue parade, som festivalkostume og mange andre sjove anledninger. Vi har selvfølgelig fundet de bedste bedstemor kostumer til sjov udklædning og samlet den nedenfor:

 

carry med granny kostume bedstemor kostume ride on bedstemor kostume granny kostume

Carry Me Bedstemor kostume 

“Kom SÅ afsted gamle hejre! Det er sådan vi får strukket din ryg ud og du vokser 5 cm på en enkel dag!!” Tør du lægge dig ud med denne gamle dame? Hvis JA så op en tur op på ryggen af hende. Husk at tilkøb hendes stok.

Find kostumet hos Temashop

 

ride on granny kostume til voksne spilkostume sidste skoledag kostume

Ride on Granny kostume til voksne

Er du (også) lidt besat at Granny? Er du klar til at blive en Royal Garder? Eller vil du kalde ham for Fætter BR? Klæd dig ud som denne beskytter af de royale med dette røde og sorte kostume med fine guld detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

overvægtig bedstemor kraftig bedstemor kostume til mænd dragqueen kostume bedstemor farmor

Bedstemor kostume til mænd

Vil du gerne være en gammel, tyk bedstemor for en aften, så er dette kostume helt perfekt. Med denne heldragt med kjole udenover, bliver du forvandlet om til en rund, gammel Dame, der godt kan være rigtig skrap. Perfekt til temafesten eller sjove indslag.

Find kostumet hos Temashop

 

bedstemor blotter kostume farmor kostume mormor kostume gammel dame kostume

Gammel kone blotter kostume

Skal du være festens humoristiske indslag? Nu kan du få lidt år på bagen, og klæde dig ud som den gamle og blottende bedstemor!

Find kostumet hos Temashop

 

dragqueen kostume bedstemor kostume

Dragqueen bedstemor kostume

Tag en aften som blotter i dette sjove og ikke mindst anderledes kostume, hvor det er bedstemor der er skurken – ingen forventer jo, at den søde bedstemor er blotter.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Dragqueen kostume

 

 

Indlægget Bedstemor kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Bedstemor kostume til voksne

error: Content is protected !!