Black Panther kostume til børn

Har du et barn der er vild med Black Panther og hele Marvels Superhelte univers, så er et Black Panther kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Sorte Panter / Black Panther kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Action-eventyret ‘Black Panther’ er baseret på DC Comics’ tegneserie af samme navn – og den første sorte superhelt i Marvels univers. 

Superheltefilmen ‘Black Panther’ er en fortælling i Marvels store filmiske univers, der også tæller superhelte historier og film om Iron Man, Hulk, Thor og Captain America. Handlingen tager fortællingen om Black Panther tager udgangspunkt i det isolerede og teknologisk fremskredne afrikanske land, Wakanda. Kongen af Wakanda er omkommet i et terrorangreb og Prins T’Challa står klar til at tage over som ny regent. Men det er ikke alle der er tilfredse med det skift. Både internt i landet og udefra, kommer der pres på Prins T´Challa. Heldigvis er T’Challa velsignet med overmenneskelig styrke og han må som superhelten Black Panther slå sig sammen med en lille gruppe krigere og allierede i kampen mod en udspekuleret skurk.

Black Panther kostume til børn

Kort sagt er Black Panther en vaskeægte amerikansk superhelt, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Black Panthers “uniform” er inspireret af navnet og tager derfor udgangspunkt i den sorte panter. Sort, muskuløs og klar til kamp. Et Black Panther kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er ikke lavet mange bud på et Black Panther kostume til børn, men de få der findes, har vi samlet her

black panther kostume til børn black panther børnekostume black panther udklædning superhelte kostume til dreng Sorte panter kostume sort kostume til børn

Black Panther kostume til børn – Luksus

Black Panther er en superhelt. Måske er det din tur til at blive forvandlet til en superhelt og redde verden fra skurke? Med dette fine kostume bliver du Black Panther på ingen tid. Vær en superhelt næste gang du skal til kostumefest! Black Panther Deluxe Barn Kostume er en kostume syet som en helkropsoverdel. Det er let og praktisk at bevæge sig i. Dragten har mange fine detaljer samt vatterede, påsyede muskler. Til kostumet medfølger en ansigtsmaske med huller til øjne og mund. 

 Find det flotte kostume til børn hos PartyKing

black panther kostume til børn black panther børnekostume black panther udklædning superhelte kostume til dreng Sorte panter kostume sort kostume til børn Tchalla

Black Panther kostume til børn

T’Challa, konge af Wakanda, er klar til at hævne sin far, og det gør han som superhelten Black Panther! I dette kostume med maske forvandles de mindste til en sand Marvel-superhelt! Kostumet til børn indeholder heldragt og sort maske. 

Find kostumet til børn hos CoolStuff

 

killmonger kostume til børn killmonger skurk kostume black panther fjende

Killmonger kostume til børn

Hvorfor være en superhelt til kostumefesten når du kan være en antihelt? Men ikke hvilken som helst antihelt, men selveste Black Panthers fjende Killmonger! Et supercool og vellavet kostume som bliver en succes til halloweenfesten! Killmonger Deluxe Børnekostume indeholder et sort jumpsuit med orangefarvede detaljer og med muskler, fastsatte skoovertræk og en maske. Masken har mange detaljer. Den er fremstillet i plastik og dækker kun ansigtet. Kostumet er fremstillet i 100% polyester. Den er officielt licenseret og fås i tre forskellige størrelser.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Aquaman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Onkel Reje kostume til børn

Black Panther kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Black Panther kostume til børn

2 meninger om “Black Panther kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!