Blæksprutte kostume til børn

Har du et barn der er vild med det store ocean og livet under hav-overfladen ?

Så er et blæksprutte kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Blæksprutten er langt fra kun et eksotisk dyr fra fjerne farvande. Danmark har en række forskellige blækspruttearter, og selv den sagnomspundne kæmpeblæksprutte er i sjældne tilfælde svømmet til Danmark.

Blæksprutter er en gruppe af marine bløddyr. Det er rovdyr, der omkring munden har et større antal fangarme til at gribe byttet. I tilfælde af fare kan mange arter udspy en mørk, blækagtig væske. Nogle få primitive arter bærer en ydre skal, mens de fleste har en indre skal, der ofte er uforkalket.

Et blæksprutte kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot blæksprutte børnekostume:

blå blæksprutte kostume til børn blæksprutte børnekostume fisk kostume under havets overflade kostume bløddyr kostume til børn

Blåt blæksprutte kostume børn

Klæd dig ud som en lille, sød blæksprutte til fastelavn med denne fine heldragt med lynlås og hætte. Kombiner selv udklædningen med ansigtsmaling og så er du parat til, at slå katten af tønden. Kostumet består af en komplet heldragt, som gør det nemt for barnet, til fastelavnsfesten.

Find blæksprutte kostume til børn hos Temashop

blæksprutte babykostume fastelavnskostume til baby aquarium kostume til baby

Bllæksprutte babykostume

Fint b kostulæksprutte kostume til baby. Kostumet som blæksprutte fås i størrelser fra 6 måneder til 2 år. Et sjovt og anderledes fastelavnskostume til familiens mindste. 

Find blæksprutte babykostume hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Ariel kostume til børn

LÆS OGSÅ: Sømand kostume til børn og baby

 

Indlægget Blæksprutte kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Blæksprutte kostume til børn

error: Content is protected !!