Captain America kostume til voksne

Er du vild med Captain America og de andre superhelte fra Avengers, så er et Captain America kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til en aktionhelte temafest. 

download - Captain America kostume til voksne

Med et Captain America kostume til voksne er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og underholdning, når der er andre superhelte på besøg.

Filmen ‘Captain America: The Winter Soldier’ handler om Steve Rogers, der også er kendt som Captain America. 

Efter at være blevet frosset ned siden sin deltagelse i Anden Verdenskrig, og  efterfølgende at have reddet New York City fra en invasion fra rummet, forsøger Steve Rogers at vænne sig til sin rolle i den moderne verden. 

Men helten må igen finde dragten med Stars and Stripes frem. En kollega fra S.H.I.E.L.D. bliver nemlig angrebet, og Steve trækkes ind i et plot, der i sidste ende kan betyde en  altoverskyggende trussel mod hele verden. 

Captain America slår sig sammen med Black Widow fra The Avengers og en ny allieret, The Falcon, for at komme til bunds i den djævelske sammensværgelse.

Kort sagt er Kaptajn Amerika en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planner. 

Captain Americas uniform er inspireret af det amerikanske flag. En stor stjerne pryder hans bryst og de vilde mavemuskler er indhyldet i røde og hvide striber. Captain America har ingen kappe, modsat andre store amerikanske superhelte, men den blå maske gemmer hans identitet. 

Et Captain America kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten eller hvis l’rdag aften skal være lidt mere festlig end normalt. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Captain America kostume til voksne:

captain america endgame kostume til kvinder

Captain America : Avengers Endgame kostume til superheltinder

Kostume i god kvalitet fyldt med masser af girl-power og superhelte vibes. Hvis du også er helt vild med Marvel univers, kan du nu klæde dig ud som den seje superhelt Captain Marvel ved næste kostume fest. Kostumet indeholder en Blå/Rød Captain Marvel heldragt i Lycra med tilhørenede bælte.

Find Captain America kostume hos Temashop

 

captain america deluxe supreme kostume originalt captain america kostume

Supreme Captain America kostume – samlerudgave

Forvandel dig med perfektion! Dette Captain America™ kostume til voksne er under officiel licens af Marvel™. Dette kostume består af en dragt, et bælte med lommer, en maske, et par handsker, et par overtræksstøvler og et skjold. Denne dragt forestiller Captain Americas rustning og er blå, hvid og rød. Denne dragt er med lange ærmer og er prydet med brune stropper ved skuldrene. Et brunt bælte med lommer er til stede ved taljen og matcher overtræksstøvlerne. Handskerne er røde er er perfekte til at fuldende Captain America dragten. Masken er vlå og brun med et stort A på forsiden. Masken har huller ved øjnene så du let kan se ud. 

Find dette ekstrem lækre kostume hos Temashop

 

captain amerca kostume til voksne fastelavn kaptajn amerika fastelavnskostume captain amerika kostume udklædning

Captain America  klassisk kostume

En af drengenes favorit helt er helt klart Captain America fra Avengers. Er det også din?  Han er da også for sej, når han redder Amerika og resten af verden fra ondsindede skurke. Klassisk Captain Amerika kostume med print. Nu kan din indre superhelt bekæmpe skurke og redde hele verden sammen med resten af Avengers holdet, som den seje Captain America! Bemærk at skoldet sælges seperat.

Find Captain America kostume hos Temashop

 

captain amerca kostume til voksne fastelavn kaptajn amerika fastelavnskostume captain amerika kostume gennemsigtigt kostume

Captain America – voksenkostume

Klæd dig ud som superhelt – den klassiske superhelt Captain America. Perfekt kostume til fastelavn! Fiks Avengers-looket med dette kostume. Et Captain America fra Marvels “Kostumet er at morphsuit – lettere gennemsigtig og tight!

Find kostumet hos Coolstuff

 

captain america kostume til kvinder

Captain America udklædning til kvinder

Et Marvel kostume er perfekt til udklædningsfesten med superhelte og skurke, eller til fastelavn og halloween. Takket være dette kostume bliver du den cool version af superhelten Captain America! Lige siden Steve Rogers smagte superserum tilbage i 1940’erne, har han haft nok at se til som den patriotiske superhelt Captain America. Med denne dragt kan du aflaste ham i ny og næ, hvor er det dog nobelt af dig!

Find kostumet hos Temashop

opposuits captain america jakkesæt

Opposuit Captain America jakkesæt

Perfekt valg, hvis du ikke afsløre dine flotte former i den tætsiddende Captain America-dragt! Dette OppoSuits Captain America Jakkesæt er et perfekt alternativ som udklædning til superheltefesten. Du ser både stilet og elegant ud, samtidig med at du er ekstra cool takket være jakkesættets seje Captain America-motiv. Succes! OppoSuits er den diametrale modsætning til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de er designet i sjove mønstre og farver, alt sammen i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform.

Find dette jakkesættet hos PartyKing

 

captain america kjole til kvinder superhelte kostume til kvinder

Captain America kjole – Captain America kostume til kvinder

Skal du klædes ud som Captain America, så er dette superhelte sæt perfekt. Denne Captain Girl-udklædning til kvinder består af kjole og maske (sko og skjold medfølger ikke). Kjolen er lavet af satin og er meget behagelig at have på. Slidsen i siden giver et sexet look. Kjolen tages let på og af uden åbning. Maskens elastikbånd kan tilpasses hovedstørrelse. Et perfekt outfit til temafester med superhelt-tema!

Find Captain America kjolen hos Vegaoo

captain america kjole til kvinder superhelte kostume til kvinder korset

Captain America korset – smukt Captain America kostume til kvinder

Dette Captain America korset til kvinder er under officiel licens af Marvel™.  Dette korset har en hvid bund med en falsk rød snørring på forsiden og er blå ved brysterne med en hvidt kant. Denne overdel er perfekt til at fuldende dit Captain America kostume til sidste skoledag eller karneval. 

Find Captain America korset hos Vegaoo

superhelte kostume til kvinder superhelte kostume til piger

Captain America kjole til superhelte kvinder!

Denne udklædning er under Marvel™ licens. Den består af en kjole med tylskørt, et par handsker og en maske. (støvler ikke inkluderet). Denne kjole forestiller Captain America super helte™ dragten i farvebn blå, rød og hvid. Med strapless top og åben front på toppen. Underdelen er et tylskørt med et hvidt underskørte. De helt røde handsker komplementerer uden tvivl dette denne superhelte-sæt! Dette Miss America™ kostume vil være perfekte til at udleve din indre superheltinde til en temafest!

Find Captain America kjolen hos Vegaoo

 

SE OGSÅ: Captain America kostume til børn

SE OGSÅ: Avengers kostume til voksne

SE OGSÅ: Suicide Squad kostume til voksne

Captain America kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Captain America kostume til voksne

error: Content is protected !!