Clueless kostume til voksne

Er du vild med 90´er filmen Clueless? Så er et Clueless kostume til voksne oplagt til den kommende temafest, karneval eller sidste skoledag.

Clueless er en amerikansk romantisk komedie fra 1995 med en handling som til dels er baseret på romanen Emma af Jane Austen.

Clueless handler om den populære og tjekkede pige Cher (spillet af Alicia Silverstone), der går på Beverly Hills High. Økonomisk mangler Cher intet, men livet som Cher er ikke altid lige nemt, særligt ikke når lærerne klager over opgaverne bliver afleveret for sent, de fleste drenge på skole er taberagtige og hun er misundt af mange af de andre piger. Men Cher finder som regel en løsning på det hele – såsom at finde en partner til sin retoriklærer og forvandle en totalt håbløs og utjekket ven til en absolut babe.

Og når det kommer til kærlighed, så må Cher må lære, at er hun altså absolut Clueless. Cher hænger ud sammen med veninden Dionne, der hjælper Cher med hendes projekter.

Selvom Clueless efterhånden har en del år på bagen, er det stadig en meget populær film hos mange unge piger.

Cher clueless kostume til voksne 650x1024 - Clueless kostume til voksne

Cher Clueless kostume 

Bliv klædt ud som den 15 årige Cher fra filmen Clueless fra 90’erne. Cher har det ikke let med at være den mest populære og tjekkede pige på Beverly Hills High, men hun finder dog tid til uselviske projekter, som at forvandle en utjekket pige om til en absolut babe. Skal du klædes ud som en 90’er chick, så er dette Clueless Cher kostume lige noget for dig. Kostumet består af jakke, top, nederdel og knæstrømper.

Find kostumet hos Temashop

clueless dionne kostume til voksne 702x1024 - Clueless kostume til voksne

Clueless Dionne kostume til voksne

Husker du Clueless filmen fra 90’erne? Filmen om teenagere og deres problemer omkring popularitet og andre normale teenage kærlighedsproblemer. Klæd dig ud som Dionne, der er Chers bedste veninde og bliv klædt ud i bedste 90’er stil. Kostumet består af jakke, top, nederdel og knæstrømper.

Find kostumet hos Temashop

Læs også: Wonder Woman kostume til voksne

Læs også: 80er fest kostume til voksne

Indlægget Clueless kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Clueless kostume til voksne

error: Content is protected !!