cowboy kostume til voksne

Er du vild med indianere og cowboys eller har du en indre Lucky Luke i dag? Så er et indianer kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest, eller karneval.

Alle børn (i hvert fald de fleste drenge) har på et tidspunkt leget cowboy og indianer. Det er en af de klassiske lege, ligesom røver og politi. Cowboys med pistoler, westernhatte og sherif stjerne på skjorten og indianere med fjer, farverig krigsmaling og bue og pil. 

Cowboy kan direkte oversættes til ko-dreng og det var oprindeligt også deres oprindelige erhverv. Cowboys passede flokken af kvæg fra hesteryg og var tit væk i lange perioder, når kvæget skulle flyttes. Det kunne være i forbindelse med auktioner. Cowboys er en form for kvæghyrderne, men western film har tilsat deres image og liv, en dimension, der gør at nutidens opfattelse af en cowboy, er en ensom helt på hesteryg, med ufattelig reaktionsevne og præcision, når det gælder skydning. Deres storhedstid lå i årene mellem 1850 og 1880 og cowboy kulturen var størst i det vestlige Amerika, hvor cowboy kulturen stadig findes og ses i tøjkulturen og lokale redeoshows med skydning, linedance og lassokonkurrencer. 

En cowboy er i den grad kendetegnet på tøjet og derfor et oplagt kostume. Et cowboy kostume er kendetegnet ved en stor cowboy hat, cowboy bukser, skjorte, vest og cowboystøvler. En cowboy har sin pistol i et hylster i bæltet, eller en lasso over skulderen. 

Skal du klædes ud som cowboy, kan du finde de fineste og sejeste cowboy kostumer nedenfor.  Vi har samlet de bedste cowboy kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find cowboy kostumer til både mænd og kvinder her:

 

cowboy kostume til voksne komplet cowboy udklædning sherif forklædning rodeo cowboy kostume det vilde vesten kostume amerikansk kostume

Cowboy kostume til voksne

Hvem har taget min hest? Howdy! Ja, det er netop sådan, at en ægte cowboy giver sig til kende, når der skal hilses på alle i Det Vilde Vesten. Se, dét er nyttig viden, når du nu skal iklæde dig cowboytøjet! Anden nyttig viden er, at en cowboy naturligvis aldrig bestiller noget, der er “mildere” end en god whisky, og det er såmænd også i orden at bande en smule, i hvert fald når du befinder dig blandt mænd, heste og køer. Værsgo’ – takt og tone blandt de ægte cowboys!

Find Cowboy kostumet til rigtige mænd hos CoolStuff

 

 

cowboy kostume til voksne kobukser cowboyvest udklædning til karneval kostume til sidste skoledag fastelavnskostume til voksne

Cowboy udklædning til voksne

Wild wild west! Vi elsker de bukser! Få et cowboy ko-look med dette seje kostume til mænd. Skal du til temafest eller sidste skoledag? Overvej dette seje kostume og bliv en rigtig Texas mand for en dag!

Find cowboy kostumet hos Billig Billy

 

cowboy kostume til voksne komplet cowboy udklædning sherif forklædning rodeo cowboy kostume oppusteligt kostume oppustelig hest kostume

Oppustelig hest kostume til voksne

Kom ridende til festen som en cowboy! Stil dig i hestens ben og lad dragten blive pustet op omkring dig. Det bliver uden tvivl en hilarious oplevelse! Både for dig og alle andre til festen! Se mere om det sjove oppustelige kostume hos CoolStuff

Se mere hos CoolStuff

 

burlesque darling kostume cowgirl kostume western kvinde kostume cowboy kostume til voksne salonbestyrer kvinde kostume

Burlesque Darling kostume til kvinder

Klæd dig ud i denne smukke burlesque danserindekjole i turkis til udklædningsfesten, karneval eller sidste skoledag. Kostumet indeholder top og nederdel. Find netstømperne frem du er klar til sjov og ballade.

Find Det vilde vesten kostume hos Temashop

 

cowboy kostume til voksne cowgirl kostume til kvinder amerikansk kostume det vilde vesten kostume

Buffalo cowboy kostume til kvinder

Er du en rigtig cowgirl? Denne søde cowgirl kjole findes i størrelse 34-46. Find en cowboyhat  og cowboystøvlerne frem og du er klar til fest og ballade.

Find det flotte cowgirl kostume hos Temashop

 

cowboy kostume til voksne komplet cowboy udklædning sherif forklædning cowboy kostume det vilde vesten kostume amerikansk kostume

Sherif kostume til voksne

Er det dig der normalt står for lov og orden – så kunne det være naturligt at du også varetager de opgaver til årets karneval, sidste skoledag eller temafesten. Få dig en sherifstjerne og et sort overskæg…. og brug din dybeste stemme, når du indtager festen. Kostumet indeholder jakke, bukser og butterfly.

Find sherif kostumet hos Temashop 

 

cowboy kostume til voksne dalton brødrene kostume gult og sort fange kostume lucky luke kostume til voksne fastelavnskostume mænd karnevalskostume

Dalton brødrene kostume

Er I altid på jagt efter skatten og er I ALTID uheldige og ender som skurkene? Så SKAL I da være Dalton Brødrene til temafest, karneval eller sidste skoledag! Kostumet indeholder bukser, bluse og hat.

Find Dalton kostume hos Temashop

SE FLERE cowboy kostumer her

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

 

 

tilbehør til cowboy kostume til voksne cowboy overskæg cowboy lasso cowboy pistol cowboy hat kostume cowboy sæt udklædning

Tilbehør til cowboy kostume til voksne. 

Fuldend det seje cowboy look, med en cowboy hat (med plads til reserver), en sherifstjerne eller et cowboy overskæg. Find al tilbehør til cowboy kostume til voksne hos CoolStuff.

 

LÆS OGSÅ: Indianerkostume til voksne

Indlægget Cowboy kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - cowboy kostume til voksne

En mening om “cowboy kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!