Dødens brud kostume til voksne

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge?

Så er et dødens brud kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Døden er jo det mest klassiske Halloween kostume af dem alle. Alle andre kostumer til Halloween er variationer af temaet døden. Derfor er døden det simple og enkelte af alle Halloween kostumer. Et døden kostume til voksne er det ultimative kostume når temaet er uhygge. 

Døden har altid været en gåde. Vi skal alle sammen dø på et tidspunkt men ved hvad der rent faktisk sker med os, når livet er slut og erstattes med døden. Nogle tror på historier om lyset i en tunnel, som fortælles af mennesker der har været døden nær, eller død i kort tid. Andre vender sig mod sin religion og finder en pausibel forklaring og tryghed i religionens fortællinger om hvad der sker når livet slutter. 

Vi ved at vores krop bliver tilbage og bliver til jord igen, hvis den begraves. Deraf den kristne udlægning: af jord er du kommet til jord skal du blive og af jord skal du genopstå.   

Døden kostume til voksne, er begrebet “døden” i en menneskelig skikkelse. Det er fortællingen om at døden går sin gang på jorden og udpeger dem, hvis sidste time er kommet. Det er ikke muligt at kæmpe i mod døden, når den kommer. Det er ikke muligt at argumentere mod døden. Døden kommer med den endegyldige besked der ikke kan laves om. Eller kan den? “At snyde døden” er et fænomen der er til inspiration for mennesker i hele verden. For hvis man kan snyde døden, så finder man måske svaret på hvad der sker når døden indtræffer.

Dødens Brud er en film fra 1912 instrueret af August Blom efter manuskript af Otto Gulmann. Men dødens brud fejres også meget i Mexico ved Día de los Muertos – De Dødes Dag! 

Et dødens brud kostume til voksne kan både bruges til Halloween, fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Bliv forvandlet om til dødens brud med et af disse dødens brud kostumer til voksne og find din brudgom derude i mørket:

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 10.46.44 781x1024 - Dødens brud kostume til voksne

Dødens brud kostume

EMed et bedrøvet, tomt blik går hun der. Den melankolske og flotte brud, som aldrig blev gift, inden døden kom og tog hende. Hun, som vandrer uafbrudt om natten og kalder på sin udkårne med en stemme, som er så hæs og opgivende, at de, som hører hende, får ondt i hjertet. Måske finder hun ham et sted, hvor vejen slutter. Måske venter der en evighed af ensom vandren. Iført dette mystiske tøj kommer du ikke til at efterlade nogen upåvirket! Kostumet som kirkegårdsbrud inkluderer en sort kjole i et glinsende materiale med lange ærmer i et blomstermønstret, sort netstof.

Find kostumet hos Partyking

 

Skærmbillede 2017 08 16 kl. 14.57.21 - Dødens brud kostume til voksne

Dødens brud kostume

Genopstå fra de døde til halloween i et kostume som Day of the Dead-brud. Følg skikken i Mexico og fejr Día de los Muertos – De Dødes Dag! Klæd dig ud som en brud, der er genopstået fra de døde og nu er klar til at spøge! Dette kostume gør dig til den smukkeste, levende døde brud til halloween!

Find dødens brud kostume hos Coolstuff

 

Skærmbillede 2017 08 16 kl. 15.03.23 - Dødens brud kostume til voksne

Zombie brud kostume

Ikke engang døden kan skille denne brud fra hendes elskede, hun er nemlig en zombie! Forvandl dig til en zombie ved halloweenfesten i denne uhyggelige zombiedragt!

Find zombiebrud kostume hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 08 16 kl. 15.06.43 - Dødens brud kostume til voksne

Død brud kostume

Vær en del af de dødes dag med denne fine kjole med asymmetrisk underdel og fine aftegninger med rød på det sorte stof.

Find død brud kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 16 kl. 15.08.52 - Dødens brud kostume til voksne

Død hvid brud kostume

Bryllupsklokkerne ringer i det fjerne når dødens brud ankommer til årets halloweenfest. Dette kostume er feminint, flot og på samme tid vildt uhyggeligt. Så læg en uhyggelig hvid makeup, med blod røde læber og skram livet af alle gæsterne. Kostumet kommer med brudekjole, fin hat og brudebuket i fine farver.

Find død hvid brud kostume hos Coolstuff

collage 6 - Dødens brud kostume til voksneTilbehør til dødens brud kostume

  1. Dødens brud har selvfølgelig en helt speciel brudebuket, der er dyster og mørk. Find den sorte brudebuket hos Temashop.
  2. Klæd dig ud som en gotisk brud til Halloween festen med dette skræmmende og uhyggelige brude sæt. Sættet indeholder brudeslør, halsbånd og handsker. Find brude sættet hos Temashop.

Hvilket Dødens brud kostume til voksne leder du efter?

collage 33 1024x440 - Dødens brud kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Dødens gom kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Døden kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Vampyr kostume til voksne

Indlægget Dødens brud kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Dødens brud kostume til voksne

error: Content is protected !!