Donald Trump kostume til voksne

Er du på udkig efter et kostume der skal tiltrække en masse opmærksomhed til temafesten eller karneval?

Så skal du vælge et Donald Trump kostume til voksne.

Donald John Trump er en amerikansk forretningsmand, tv-personlighed og republikansk politiker. Han er USA’s 45. præsident, og den nuværende siddende præsident i USA siden 2017. Donald Trump har fra begyndelsen af sin karriere arbejdet ihærdigt på at blive kendt, også uden for forretningskredse.

Gennem flere årtier luftede Trump med mellemrum idéen om at indlede en politisk karriere. Allerede inden Donald Trump kom til magten var han en verdenskendt person og da han stillede op som præsidentkandidat, var der mange der grinede. Men trods en masse modstand lykkedes det ham at komme til magten. Få amerikanske præsidenter har som Trump delt verden i to: De, der hader ham, og de, der elsker ham – alle har en mening om USA’s præsident.

Donald Trump er kendt og berygtet for sin direkte og bramfri facon og skal du klædes ud som ham til udklædningsfesten, er dette noget af det du også skal øve dig på. Men måske skal du lige tænke lidt nærmere over de tænker du siger, så du ikke kommer til at støde nogle af festens gæster. Donald Trump er kendt for at være hurtig på aftrækkeren i medierne, både til morskab og forargelse for tilhængere og modstandere.

Uanset om du er tilhænger eller modstander af Donald Trump, så er et Donald Trump kostume til voksne et sjovt kostume, som passer perfekt til karneval, temafesten eller fastelavn.

trump ballon baby trump oppustelig trump

Baby Trump kostume til voksne

Har du svært ved at få din stemme til at blive hørt? Her har du løsningen! Det er svært ikke at få opmærksomhed, når du ankommer til festen eller kostumefesten udklædt som præsident Trump som en vred baby. Oppustelig Baby Trump Kostume er en oppustelig dragt i polyester, som ligner præsident Trump, bare i en lille baby-format med hvid ble. Dragten har en batteridrevet blæser og motor på bagsiden, som holder kostumet pustet op. 

Find kostumet hos Partyking

 

Skærmbillede 2019 02 01 kl. 22.43.53 832x1024 - Donald Trump kostume til voksne

Donald Trump kostume

Tør du klæde dig ud som tidens nok mest omtalte præsident? Eller har du altid gået med præsident drømme i maven? Nu har du muligheden for at klæde dig ud som Donald Trump med dette flotte kostume.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 01 kl. 22.45.55 761x1024 - Donald Trump kostume til voksne

Pick Me Up: Donald Trump 

Så er Donald Trump sluppet løs, og han er på damejagt! Om du er blondine, brunette eller rødhåret så er det nu du har chancen for at blive Donald Trump’s dame for en dag. Han vil med stolthed løfte dig rundt omkring og vise dig frem til alle.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 01 kl. 22.48.12 740x1024 - Donald Trump kostume til voksne

Carry Me Præsident Trump

Få den amerikanske præsident til at knokle ved at slæbe rundt på dig hele aftenen. Donald Trump vil da super gerne bære rundt på din dødsvvægt en hel dag. Om han vil det eller ej – så er det jo dig der bestemmer.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 01 kl. 22.50.36 704x1024 - Donald Trump kostume til voksne

Donald Trump Piggyback kostume

Det er tydeligvis ikke nok at være superrig, bygge kæmpe skyskrabere her og der i USA, blive præsident, være en sofistikeret forretningsmand, have en supermodel som kone og at sætte medierne på den anden ende. Nu skal han saftsuseme også have sit eget kostume! Men hvem ved, det kan jo rent faktisk være, at han kan gøre festen great again? Dette kostume forestiller den amerikanske præsident Donald Trump i en blå farve med et komplet hoved, arme og fake ben, som giver illusionen om, at du sidder på præsidentens skuldrer.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 02 01 kl. 22.52.35 633x1024 - Donald Trump kostume til voksne

Carry Me Donald Trump kostume

Skal du snart til udklædningsfest med USA som tema, har du det perfekte outfit lige her! Ingen udstråler jo USA så meget som den amerikanske præsident! Du kan portrættere ham på en yderst sjov måde med denne “ridende dragt”. Kostumet består af en dragt, der forestiller den amerikanske præsident, der er iklædt et sort jakkesæt med rødt slips. Kostumet har udstoppede ben, som giver illusionen af, at du rider på hans skuldre.

Find kostumet hos Partyking

BeFunky collage 18 1024x713 - Donald Trump kostume til voksne

Donald Trump maske

Fuldend kostumet med en Donald Trump maske. Der er efterhånden lavet mange gode bud på Donald Trump masker, find en der passer dig hos Temashop.

stort udvalg af Donald Trump masker8D

Donald trump kostume til voksne Trump udklædning politisk temafest amerikansk kostume til voksne

 

Indlægget Donald Trump kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Donald Trump kostume til voksne

error: Content is protected !!