Drage kostume til voksne

Er du vild med drager, så er et drage kostume kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende tema- eller karnevalsfest.

Et drage kostume til voksne er også et oplagt kostume til sidste skoledag.

I nutiden anses en drage for at være et mytisk monster, et gigantisk skællet og bevinget firben, det udånder ild. Den bevæger sig med lige lethed i alle fire elementer, fordi den gerne er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Dragen forekommer i forskellige skikkelser i rigtig mange folkeslags traditioner. Dragen er forskellig fra tradition til tradition, både hvad symbolværdi og egenskaber angår. Fælles for alle de europæiske lande er, at dragen er et ondt væsen. 

Dragernes dårlige rygte gjorde dem velegnede som skræmmemidler, og de ses da også ofte på krigsudrustning, eksempelvis både hos romerne og hos nordboerne, som satte dragehoveder på stævnen af deres skibe.

I Kina derimod, er dragen et venligt væsen. Den kinesiske drage også kendt som kinesisk lung er et mytologisk væsen der ligner en slange med løvehoved.  I Kina er dragen et højtæret dyr og beskrives overvejende i positive vendinger.

Selvom drager i mange tilfælde forbindes med noget ondt, så fascinerer dragen mange og gennem tiden er der da også blevet lavet mange spillefilm og tegnefilm om drager heriblandt Peter og dragen, Sådan træner du din drage, Dragerytterne mm. 

Skal du klædes ud som drage, findes der mange gode bud på et dragekostume, som ofte er et onepiece kostume, der er nemt at få på og af igen. Og så er det op til dig om du vil være en ond drage der udånder ild eller om du skal være en venligsindet drage.

Drage udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, karneval eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet flere gode bud på et drage kostume til voksne:

Skærmbillede 2019 01 11 kl. 00.09.14 739x1024 - Drage kostume til voksne

Drage kostume

Drager er mytiske skabninger hvis historie kan spores tusinder af år tilbage. Denne drage kommer med en knudret ryg, en sød fluffy hale og to horn på hovedet for at stange sit bytte. Dette dragt er lavet af vaskbart fleece i høj kvalitet. Den er varm og hyggelig hvilket gør de ideel til at sprøjte ild ud i natten.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 11 kl. 00.13.09 777x1024 - Drage kostume til voksne

Lilla drage voksenkostume

Mange tror at en drage kan flyve uden problemer med deres små vinger. Men helt så enkelt er det ikke. Dragen producerer helium inde i sin krop hvilket gør at den vejer utrolig lidt, og dermed kan den flyve med sine bittesmå vinger. Cool, ik’? Synd at man ikke er en drage. Lilla Drage Kostume er en helkropsdragt der er lys lilla i farven, med en gul mave og ryghvirvel, lilla hale samt orange vinger og horn. Dragen har også tænder og øjne på hætten.

Find kostumet hos Partyking

oppustligt drage kostume 768x1024 - Drage kostume til voksne

Oppusteligt drage kostume

Drager findes kun i eventyrenes verden – det er nemlig lykkedes dig selv at tæmme en med dine bare hænder og overtale den til at bære dig på sin ryg! Med udstrakte vinger svæver monsteret rundt og skræmmer de andre gæster til festen. Ja, i denne oppustelige karnevalsdragt bliver du den ultimative dragetæmmer!

Find det hos Coolstuff

Lyserød drage kigurumi - Drage kostume til voksne

Lyserød drage kigurumi

Bor du i en grotte, og plejer du at spy ild fra tid til anden, vil denne lyserøde dragedragt perfekt! Et oplagt valg til de kølige nætter i din grotte.
Der er tale om en rummelig heldragt, der illustrerer en lyserød drage med både ansigt, vinger og en polstret hale. Kigurumidragten har knapper fortil samt to lommer i siderne.

Find den hos Partyking

Deluxe drage kostume - Drage kostume til voksne

Deluxe drage kostume

Spyr du ild som en farlig drage eller har du bare dårlig ånde? Uanset hvad, så er denne flotte deluxe drage heldragt helt perfekt! Kan msåke også bruges som en noget farverig Game of Thrones drage. 😉

Fin kostumet hos Temashop

Fræk drage kostume 465x1024 - Drage kostume til voksne

Fræk Drage kostume

Er du også “On Fire”? Det bliver du i hvert fald iført denne super smarte jumpsuit. Denne orange drage skal nok få tændt op under dig på sidste skole dag.

Find det hos Temashop

Fandt du det drage kostume til voksne du ledte efter?

drage voksenkostume 1024x475 - Drage kostume til voksne

SE OGSÅ: Drage kostume til børn

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til voksne

Indlægget Drage kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Drage kostume til voksne

error: Content is protected !!