Drage kostume til voksne

Er du vild med drager, så er et drage kostume kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende tema- eller karnevalsfest.

I nutiden anses en drage for at være et mytisk monster, et gigantisk skællet og bevinget firben, det udånder ild. Den bevæger sig med lige lethed i alle fire elementer, fordi den gerne er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Dragen forekommer i forskellige skikkelser i rigtig mange folkeslags traditioner. Dragen er forskellig fra tradition til tradition, både hvad symbolværdi og egenskaber angår. Fælles for alle de europæiske lande er, at dragen er et ondt væsen. 

Dragernes dårlige rygte gjorde dem velegnede som skræmmemidler, og de ses da også ofte på krigsudrustning, eksempelvis både hos romerne og hos nordboerne, som satte dragehoveder på stævnen af deres skibe.

I Kina derimod, er dragen et venligt væsen. Den kinesiske drage også kendt som kinesisk lung er et mytologisk væsen der ligner en slange med løvehoved.  I Kina er dragen et højtæret dyr og beskrives overvejende i positive vendinger.

Selvom drager i mange tilfælde forbindes med noget ondt, så fascinerer dragen mange og gennem tiden er der da også blevet lavet mange spillefilm og tegnefilm om drager heriblandt Peter og dragen, Sådan træner du din drage, Dragerytterne mm. 

Skal du klædes ud som drage, findes der mange gode bud på et dragekostume, som ofte er et onepiece kostume, der er nemt at få på og af igen. Og så er det op til dig om du vil være en ond drage der udånder ild eller om du skal være en venligsindet drage.

Drage udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten, karneval eller sidste skoledag. Der er efterhånden lavet flere gode bud på et drage kostume til voksne:

Skærmbillede 2019 01 10 kl. 23.59.27 1024x912 - Drage kostume til voksne

Drage kostume

Bliv den søde blå drage, som ser så nuttet ud med grøn mave, orange vinger, grønne horn og truttende tunge. Tag denne dejlige heldragt på i plys-materiale.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 11 kl. 00.07.12 788x1024 - Drage kostume til voksne

Rødt drage kostume

Et pragtfuldt Rød Drage Kostume, der helt sikkert vil blive et hit til festen eller børnefesten, når det er tid for børnene at tage hjem. Rød Drage Kostume indeholder en rød dragedragt med handsker, skoovertræk med sorte kløer og et dragehoved med åbent ansigt. Dragten har også et par vinger, en udstoppet hale og sorte takker bagpå for et autentisk drage-look.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 11 kl. 00.09.14 739x1024 - Drage kostume til voksne

Drage kostume

Drager er mytiske skabninger hvis historie kan spores tusinder af år tilbage. Denne drage kommer med en knudret ryg, en sød fluffy hale og to horn på hovedet for at stange sit bytte. Dette dragt er lavet af vaskbart fleece i høj kvalitet. Den er varm og hyggelig hvilket gør de ideel til at sprøjte ild ud i natten.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 11 kl. 00.13.09 777x1024 - Drage kostume til voksne

Lilla drage voksenkostume

Mange tror at en drage kan flyve uden problemer med deres små vinger. Men helt så enkelt er det ikke. Dragen producerer helium inde i sin krop hvilket gør at den vejer utrolig lidt, og dermed kan den flyve med sine bittesmå vinger. Cool, ik’? Synd at man ikke er en drage. Lilla Drage Kostume er en helkropsdragt der er lys lilla i farven, med en gul mave og ryghvirvel, lilla hale samt orange vinger og horn. Dragen har også tænder og øjne på hætten.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 11 kl. 00.16.29 945x1024 - Drage kostume til voksne

Oppusteligt drage kostume

Oppustelig Drage Kostume er en supersjov dragt der er oppustelig ved hjælp af en medfølgende batterimotor. At ride rundt på en drage har aldrig været nemmere end det er nu, og folk vil beundre dig! Den er både flot og livsfarlig! 

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 11 kl. 00.20.55 542x1024 - Drage kostume til voksne

Feminint drage kostume

Ifør dig dette farverige drage kostume, der får dig til, at ligne den magiske og eventyrlige drage, Puff, som vi kender fra sangen “Puff – Den Magiske Drage”.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det drage kostume til voksne du ledte efter?

collage 3 1024x430 - Drage kostume til voksne

Indlægget Drage kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Drage kostume til voksne

error: Content is protected !!