Dragon Ball kostume til voksne

Skal I holde temafest i spilverden, eller er I på jagt efter et fedt fastelavnskostume til en gamer, eller en far til gamer? 

Så kunne et Dragon Ball kostume til voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest, halloween eller til fastelavn.

Dragon Ball er en populær japansk manga, tegnet og skrevet af Akira Toriyama. Dragon Ball er en satirisk tegneserie, der skildrer den unge sayian Son-Gokus opvækst og kamp imod ondskaben i et eventyrligt Japan.  Den første manga tegneserie blev udgivet i Japan i 1984. Af alle de gange, der foregik en kampsportsturnering, har helten; Goku, kun vundet én enkelt gang. Siden 1984 er Dragon Ball universet udviklet på forskellige platforme og har været en tv tegnefilm serie og sidste skud på stammen er Dragon Ball spillet “Dragon Ball Legend” der findes på forskellige spil platforme. 

Et Dragon Ball kostume er et karakter kostume af en af de mange karakter/figurer i den magiske japanske Dragon Ball verden. Næsten alle figurer i Dragon Ball har et karakteristisk hår. Derfor er en paryk et vigtigt element i et Dragon Ball kostume. I nogle Dragon Ball kostumer er parykken inkluderet. Alternativt, kan parykken købes seperat. 

 

goku kostume til voksne

Goku kostume til voksne

Nu har du chancen for at forvandle dig til en af verdens mægtigste forsvarere for en enkelt aften. Bær denne Goku-dragt og beskyt Jorden sammen med dine venner i Dragon Team. Sørg for at få en fantastisk halloween og udlev dine vildeste Dragon Ball-fantasier. 
Dragten forestiller Dragon Ball-karakteren Goku og omfatter en trøje i to lag, bukser, bælte, armbånd samt skoovertræk. Den fås i størrelserne Small, Medium og Large, samtlige i en voksen herrestørrelse.

Find kostumet hos PartyKing

 

dragon ball skildpaddens herre kostume til voksne gamer kostume gamer temafest kostume spil temafest spil kostume

Dragon Ball Skildpaddens herre kostume

Dragon Ball fan? Dette kostume er lavet til dig! Dette Skildpaddens Dragon Ball™ kostume til mænd består af en overdel, bukser, skæg og en et skildpaddeskjold (stok, sko og briller er ikke inkluderet). Overdelen er orange og hvid. Bukserne er i lys-lilla. Skildpaddeskjolet er placeret på ryggen og tages på som en rygsæk. Til sidst er der et hvidt skæg som giver det endelig touch til kostumet. Dette Skildpaddens Herre kostume  er perfekt til fans af serien Dragon Ball.

Find kostumet hos Vegaoo

vegata kostume til voksne dragon ball udklædning til voksne

Vegata kostume til voksne

Forvandl dig til Vegeta, og træd ind i Dragon Ball Universet. Dette  Vegeta™ kostume til voksne er under officiel Dragon Ball™ licens. Det består af en overdel, en rusning, bukser, et par handsker, et bælte og overtræksstøvler (Paryk ikke inkluderet). Overdelen med kort ærmer såvel som bukserne er blå. En rustning i skum er ovenover. Den er hvid og beige, og forestiller på samme måde den som Vegeta har på. Den er holdt oppe af et brunt bælte. De lange handsker, såvel som overtræksstøvlerne, fuldender kostumet. Dette Vegeta-kostume vil være perfekt til næste karneval, eller til en udklædningsfest med tegnefilms-tema.

Find kostumet hos PartyKing

 

dragon ball piccolo kostume til voksne gamer kostume spil kostume til voksne

Dragon Ball Piccolo kostume til voksne

Spring ud i Dragon Ball-Universet med dette kostume! Dette piccolo™ kostume til voksne er under officiel Dragon Ball™ licens. Den består af en top, en kappe, bukser, et bælte, handsker, overtræksstøvler og hovedbeklædning. Toppen er lilla med grønne og orange handsker. Den blå bælte markere taljen. Bukserne er lilla og let foldet ved bunden. Piccolo-kappen er lang og hvid. Grønne handsker såvel som overtræksstøvler, som forestiller de sko Piccolo har på, fuldender kostumet.  Der også hårbeklædning i lilla og hvid.

Find kostumet hos Vegaoo 

 

SE OGSÅ: Dragon Ball kostume til børn

SE OGSÅ: Fortnite kostume til børn

SE OGSÅ: Fortnite kostume til voksne

SE OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

SE  OGSÅ: Pikachu kostume til børn

SE OGSÅ: Minecraft kostume til børn

Indlægget Dragon Ball kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Dragon Ball kostume til voksne

error: Content is protected !!