Elefant kostume til børn og baby

Har du et barn der er vild med Dumbo, savannens dyr eller Afrika? Så kunne et elefant kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Der findes to elefantarter – den asiatiske og den afrikanske. Arterne kan let skelnes fra hinanden: Den afrikanske er større end den asiatiske og kan veje op til 8 tons. Snablen ender i 2 “fingre” hos den afrikanske og kun i én “finger” hos den asiatiske. Rygfaconen hos de to arter er forskellig, ørerne har forskellig størrelse, og den afrikanske elefant er mere rynket i huden end den asiatiske. Desuden har begge køn hos den afrikanske art stødtænder, hvor det hos den asiatiske kun er hannerne, der har store stødtænder. Asiatiske hunelefanter har så små stødtænder, at de er svære at få øje på. Der findes en underart af den afrikanske elefant, der kaldes skovelefanten. Skovelefanten er mindre end den afrikanske og lever i skovområderne i Congo.

Det klassiske elefant kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt med store øre og snabel. Et mere og mere populært udgave af et elefant kostume til børn, er den type hvor man er rider på en elefant, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til børn, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Disse kostumer er større end et almindeligt kostume og bruger batterier, så kostumet bliver ved med at være oppustet, selv om man bevæger sig. Et elefant kostume til børn, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

 

elefant kostume til voksne oppusteligt elefant kostume savanne kostume safari kostume til børn elefant børnekostume elefant fastelavnskostume elefant fastelavnstøj

Oppusteligt safari turist og elefant børnekostume

Har dit barn altid ønsket at ride på en elefant? Men det er ikke så let at få fat i en elefant bare sådan lige. Hvis du ikke kan skaffe en fantastisk elefant, så har du her det mest oplagte valg! Det er måske ikke en levende elefant, men en meget mere praktisk en af slagsen. Og vi lover at dit barn bliver overlykkelig! Oppustelig Ridende Elefant Børnekostume består af en oppustelig elefantdragt med blå, kunstige ben som giver illusionen af at barnet rider på elefanten. Kostumet sidder rundt om taljen og har et sort bånd som barnet kan holde i. Kostumet holdes pustet op med en ventilator som sidder bagpå.

Find kostumet hos PartyKing

elefant kostume til voksne oppusteligt elefant kostume savanne kostume safari kostume til børn elefant børnekostume elefant fastelavnskostume elefant fastelavnstøj cirkus elefant kostume

Oppusteligt elefant kostume til børn

Det er måske ikke helt let at gå til elefantridning i Danmark. Spar flyrejsen og lad dit barn ride når som helst, og oven i købet helt ufarligt! Denne elefant er helt tam hvilket kan være rart at vide! Oppustelig elefant børnekostume er en supersjov dragt til børn som man puster op ved hjælp af den medfølgende batterimotor! Den passer perfekt til børnefesten eller som fastelavnskostume. Hyp hyp afsted med dig.

Find kostumet hos PartyKing

 

elefant kostume til baby elefant babykostume elefant kostume til børn elefant fastelavnskostume elefant klædud tøj elefant fastelavnstøj

Elefant babykostume 6-12 månder

Har du ikke altid drømt om at blive budt velkommen hjem af en krybende, lille elefant? Iklæd din øjesten denne herlige elefantdragt! Dragten passer til babyer mellem 6-12 måneder. Den er heldækkende med en stor hætte og består af to store elefantører og en hængende snabel. Dragten er super behagelig at bære, men man bør ikke lade babyen falde i søvn med dragten på. 

Find kostumet hos PartyKing

elefant kostume til børn elefant børnekostume elefant plys heldragt kostume elefant udklædning til børn elefant fastelavnskostume elefant fastelavnstøj savannedyr kostume

Elefant heldragt kostume til børn

Elefantkostumet inkluderer en fluffy grå heldragt med lynlås og hvid mave. Der medfølger også et udstoppet elefanthoved i form af en hue med ører, snabel og stødtænder. 

Find kostumet hos CoolStuff

 

elefant kostume til baby elefant babykostume elefant kostume til børn elefant fastelavnskostume elefant klædud tøj

 

Elefant babykostume

Sødt elefant kostume til babyer i lækker kvalitet. Hvis du har en sød baby, har vi et sødt elefant kostume i størrelser fra 6 måneder til 2 år. Et sødt og fint kostume der består af en heldragt, der er nem at tage af og på.

Find kostumet hos Giggles.dk

 

elefant kostume til baby elefant babykostume elefant kostume til børn elefant fastelavnskostume elefant klædud tøj elefant fastelavnstøj heldragt

Elefant kostume til baby

Blød, sød og kærlig? Det er nemlig den helt perfekte sammensætning, når der er tale om dette Lille Elefant kostume. Det vil med sikkerhed kommer helt ind under huden på dig, og sprede en masse glæde. Så omfavn dit lille ynglings menneske, og få nu muligheden for, at få taget en masse dejlige billeder.

Find kostumet hos Temashop

elefant kostume til børn elefant børnekostume elefant plys heldragt kostume elefant udklædning til børn elefant fastelavnskostume elefant fastelavnstøj savannedyr kostume safari

Plys elefant kostume til børn

Blød, sød og kærlig? En sød, plysset elefant heldragt med lynlås, hale, og hætte med snabel og ører. Denne dragt er helt perfekt til fastelavn eller til en sjov leg.

Find kostumet hos Temashop

 

elefant kostume til børn elefant kostume til baby dumbo kostume til børn

Sædt elefant kostume til baby

Årh, det er da sødt! Dette elefant kostume til børn består af en trøje uden ørmer. Denne trøje er fremstillet i blødt stof i grå og hvid. Hætten på denne trøje forestiller elefantens ansigt med store ører, snabel og tænder. Med dette elefantkostume er i mere end klar til udklædningsfester. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

lyserød elefant kostume til børn

Pink elefant kostume til børn

Smuk elefant! Dette elefant kostume til bøn består af en trøje uden ærmer fremstillet i blødt plys. Hætten på denne trøje forestiller elefantens ansigt med store lyserøde ører, snabel og tænder. Perfekt kostume til karneval eller et anden hygge.

Find kostumet hos Vegaoo

 

elefant kostume til børn elefant kostume til baby dumbo kostume til børn baby

Elefant heldragt børnekostume

Elefantdragten består af en overall, en hue og et par skoovertræk. Overallen er grå og benene er rynkede. En hale kan sættes fast på ryggen med velcrobånd. Overallen har lynlås omme på ryggen. Huen forestiller et elefanthoved med en vatteret snabel og store ører. Huen lukkes med velcrobånd under hagen. skoovertrækkene er formede som elefantfødder og sidder fast med elastikbånd under foden. En perfekt dragt til en fest med jungletema, til fastelavn eller leg derhjemme.

Find kostumet hos Vegaoo

 

elefant kostume til baby elefant kostume 6 mdr fastelavnskostume 6 mdr fastelavnskostume 9 mdr fastelavnskostume 1 år babykostume til fastelavn

Elefant kostume til baby

Denne elefantdragt til babyer består af en jumpsuit, en hætte, et par sokker, og en hale. Dragten er grå og meget blød. Den er let iføre barnet, da den har lynlås i ryggen, og trykknapper langs indersiden af begge ben. Ærmerne er lange, og ærmekanten skal forestille dyrets fødder. Der findes desuden en lille aftagelig hale på bagsiden af dragten. Halen er nem at fjerne, da den fæstes ved hjælp af velcro. Hætten forestiller elefantens hoved og snabel, og lukkes i nakken med velcro. De store ører er ca. 27 cm høje, og de små bløde stødtænder er selvfølgelig også inkluderet i dragten. En meget sød og realistisk dragt. Et par skridsikre sokker, der forstiller elefantfødder, fuldender kostumet. Iført dette kostume kan barnet ikke andet end at blive en succes til festen. Kostumet fås i 4 størrelser: 0-6 mdr, 6-12 mdr, 12-18 mdr sant 18-24 mdr. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

Indlægget Elefant kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Elefant kostume til børn og baby

2 meninger om “Elefant kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!