Enhjørning kostume til børn

Har du også et barn der er helt vild med enhjørninge? Så er et enhjørning kostume til børn da oplagte til den kommende fastelavns- eller temafest eller blot til leg i hjemmet.

Dyrekostumer er de seneste år begyndt at blive yderst populære og dette gælder faktisk uanset alder. Et af de dyrekostumer der især er høj kurs hos mange piger og kvinder er enhjørning kostumer.

Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Enhjørning udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Enhjørning tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot enhjørning kostume til børn:

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.53.10 936x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning kostume

Hvad skal din datter være til fastelavn? Med denne skønne heldragt, kan hun blive forvandlet om til den sødeste, lille enhjørning med vinger. Kostumet er lavet med lynlås og hætte, så det er let at få på og af igen.

Find kostumet hos Temashop

ridende enhjørning børnekostumer 450x450 - Enhjørning kostume til børn

Ridende enhjørning børnekostume

Når dit barn er hoppet i denne fantastiske enhjørningedragt, bliver den sikkert umulig at få af. Kostumet inkluderer en udstoppet enhjørningekrop med seler. Enhjørningen har også lyserøde vinger på hver side, udstoppede ben og lyserød hale. Supplér med det ønskede tøj!

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.45.34 920x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning kostume

Skønt enhjørninge kostume til børn. Kostumet er udformet som en smuk, multifarvet kjole med tylskørt med glitter. Dertil medfølger pandebånd med ører og horn. Kostumet er perfekt til fastelavn eller en sjov og eventyrlig leg. 

Find enhjørning børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.47.56 821x1024 - Enhjørning kostume til børn

Oppusteligt enhjørninge kostume

Udlev eventyret som fe på enhjørning og fortryl alle med din skønhed i denne skønne oppustelige enhjørning til børn. Nu mangler du blot en sød tryllestav til at fuldende udklædning som fe, der ridder på en enhjørning. Dragten er perfekt til kostumeleg og fastelavn!
Lad magien overtage og hop over uendelige regnbuer på en enhjørning. En enhjørning er et fantasifuldt og magisk væsen, der ligner en hvid hest med et snoet horn.

Find kostumet hos PartyKing

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.50.40 692x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning kostume

Klæd din datter ud som en sød enhjørning i dette plyssede enhjørning kostume med fine farver. Kostumet består af en vest med hætte og er derfor nemt at få på og af.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.55.29 786x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning kostume

Enhjørninger er magiske væsner som græsser blandt skyerne. Desuden er de vældigt hyggelige! Denne overall forvandler dig til en sød enhjørning med regnbuefarvet manke og hale! Nogenlunde som et one-piece som, udover at det er blødt og skønt, også har et sødt enhjørningehoved med ører og sølvfarvet horn på hætten! 

Du har måske ikke tænkt over det før, men det er faktisk vældigt praktisk at gå og hygge som en sød enhjørning – du skal jo ikke bekymre dig om, hvorvidt trøjen matcher bukserne! Og du risikerer ikke at fryse: træk hætten op og kryb op i sofaen, så er hyggeaftenen i gang!

Find enhjørning udklædning til børn hos Coolstuff

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 23.58.27 704x1024 - Enhjørning kostume til børn

Kigurumi enhjørning dragt

Kigurumi er japansk og betyder noget i retning af dyredragt. Vi kunne måske snarere beskrive det som tøjet du kan have på når som helst, og som du aldrig vil have af igen! Dette one-piece ligner desuden en sød enhjørning og har både en blå hale og en sød hætte med ører og horn! Hør selv, vældigt hyggelig og vældigt kawaii!

Find enhjørning onepiece hos Coolstuff

Skærmbillede 2018 01 19 kl. 00.02.01 713x1024 - Enhjørning kostume til børn

Enhjørning oppusteligt kostume

Hvem har ikke drømt om at få en ridetur på en enhjørning, dette majestætiske fabeldyr! Desværre er de meget sjældne, så det er ikke lykkedes os at finde en enhjørning, der vil med til udklædningsfest. Men det gør ikke så meget – vi har et flot kostume i stedet!

Stil dig i kostumets ben, tryk på knappen, luk alle åbninger med elastikkerne, og lad kostumet puste sig op omkring dig. Resultatet bliver, at du ser ud som en smuk rytter med bittesmå ben på en majestætisk, men ganske lille, enhjørning! De andre gæster til udklædningsfesten vil med garanti tilbyde dig det halve kongerige og alt det slik, de har, når du dukker op!

Find kostumet hos Coolstuff

carry me balletpige på enhjørning kostume 450x450 - Enhjørning kostume til børn

Carry me balletpige/enhjørning kostume

Hyp hyp! Nu kan dit barn få sit højeste ønske opfyldt! For hvilket barn drømmer ikke om at danse ballet med en flot enhjørning? Der kræves ingen specielle dansekundskaber, da enhjørningen gør hele arbejdet!
Børnekostumet består af en komplet enhjørning med flerfarvet balletskørt og fake ben, der giver illusionen om, at barnet rider på enhjørningens skuldre. Kostumet sidder fast omkring taljen (elastik).

Find kostumet hos Partyking

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til baby

‘Indlægget Enhjørning kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Enhjørning kostume til børn

error: Content is protected !!