Fe kostume til børn

Har du et barn der skal du klædes ud til en fødselsdag, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et fe kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Vi kender vist alle sammen historien om Peter Pan og de fleste af os husker vel også den lille fe Klokkeblomst, som drysser flyvestøv ud på menneskene, så de kan flyve til Påskeøen.

Men feer hører ikke kun til i historien om Peter Pan, faktisk går de igen i flere eventyr og historier, enten som den gode fe eller som den onde fe. Og så har feer før i tiden være en del af de naturvæsener som hørte til i naturreligionens mytologi. Naturvæsener har tidligere  spillet hovedrollerne i menneskets tro på at der eksisterer mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart kan opfatte. En fe er i folketro og eventyr en kvindelig sagnfigur, der kan påvirke menneskers skæbne i positiv (den gode fe) eller negativ (den onde fe) retning.

Feer fremstilles ofte som små, smukke menneskelignende væsener der er udstyret med vinger, der giver dem mulighed for at de kan svæve omkring, ofte er de også udstyret med en tryllestav som de bruger til enten gode eller onde gerninger.

Opfattelsen er endvidere oftest at feer kun er af hunkøn, men en fe kan være af begge køn. De siges også at feer kun kan ses klart af dyr, og er kun sjældent set af mennesker. Mange feer bliver nu betragtet som drilagtige væsener, der gør livet besværligt for dem, som ikke tror på dem, og hjælper dem, som gør.

Troen på feer har eksisteret i mange år og stadig den dag er der mange børn der tror på feer, for det er jo tandfeen der kommer og tager tanden under hovedpuden og udskifter den med penge eller gaver ik?

Skal dit barn skal klædes ud som fe, findes der gode bud på et fe kostume. Fe kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et fe børnekostume:

fe børne kostume 769x1024 - Fe kostume til børn

Fe børne kostume

Skal dit barn være fe til Fastelavn? Lad hende danse rundt med dette flotte fantasifulde ee kostume og drysse tryllestøv på vennerne, imens hun venter på, at det bliver hendes tur til at slå katten af tønden. Kostumet indeholder kjole og vinger.

Find kostumet hos Temashop

Regnbue fe børnekostume 713x1024 - Fe kostume til børn

Regnbue fe kostume

Lad din datter iføre sig dette smukke kostume, der forvandler hende om til en ægte regnbue fe. Kostumet består af kjole med fine detaljer og struskjørt og vinger.Køb gerne en tryllestav ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

Halloween fe kostume 594x1024 - Fe kostume til børn

Halloween fe kostume

Dette er den lille udgave af den søde græskarfe. Med dette kostume bliver dit barn Halloweens sødeste græskar! 

Find kostumet hos Temashop

Klokkeblomst kostume til børn 707x1024 - Fe kostume til børn

Klokkeblomst kostume til børn

Nu kan dit barn træde ind i eventyrets magiske verden iklædt dette bedårende Klokkeblomst med Pynt-kostume. Gad vide, hvilke eventyr der venter, når dit barn flyver rundt over trætoppene på vej mod Ønskeøen! Kostumet omfatter en fin grøn kjole med pynt og tyl, der er syet med en fin lag på lag-effekt forneden. På maven findes der lilla, smukke søm, ligesom dragten har en matchende kant foroven samt et yndigt motiv af en fe. Der medfølger også et par matchende grønne vinger.

Find kostumet hos Partyking

Fe børnekostume 759x1024 - Fe kostume til børn

Fe børnekostume

Din lille pige bliver en fryd for øjet, når hun ifører sig dette søde kostume og forvandler sig om til en ægte stjernefe. Kostumet indeholder kjole, hårbånd og vinger, fuldend kostumet med en magisk tryllestav.

Find kostumet hos Temashop

fe kostume 715x1024 - Fe kostume til børn

Fe kostume til børn

Smuk, eventyrlig fe kjole i pink med mange fine detaljer, i form af blomster, bånd og tyl. Derudover medfølger matchende vinger. Ifør dig dette kostume og færdiggør outfittet med en fin tryllestav og så er du parat til, at flyve ud i verden og sprede glæde.

Find kostumet hos Temashop

fe udklædning 630x1024 - Fe kostume til børn

Fe udklædning

Dit barn kan du blive klar til fastelavn med denne flotte fe kjole i blå. Derudover medfølger der bælte og hat. Så mangler du blot tryllestav og sminke for, at få et komplet kostume.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 16 kl. 22.18.19 623x1024 - Fe kostume til børn

Fe børnekostume

Enhver lille piges drøm er da helt sikkert, at blive en fe. Med dette skønne kostume, kan din datter blive forvandlet om til en smuk, lyserød fe til fastelavn med kjole, vinger og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 16 kl. 22.20.27 694x1024 - Fe kostume til børn

Fe og unicorn kostume

Udlev eventyret som fe på enhjørning og fortryl alle med din skønhed i denne skønne oppustelige enhjørning til børn. Nu mangler du blot en sød tryllestav til at fuldende udklædningen som fe, der rider på en enhjørning. Dragten er perfekt til kostumeleg og fastelavn!
Lad magien overtage og hop over uendelige regnbuer på en enhjørning. En enhjørning er et fantasifuldt og magisk væsen, der ligner en hvid hest med et snoet horn.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Fe kostume til børn du ledte efter?

fe kostumer til børn 1024x334 - Fe kostume til børn

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til børn

SE OGSÅ: Fe kostume til voksne

 

Indlægget Fe kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Fe kostume til børn

error: Content is protected !!