Fe kostume til voksne

Er du vild med feer, så er et fe kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Vi kender vist alle sammen historien om Peter Pan og de fleste af os husker vel også den lille fe Klokkeblomst, som drysser flyvestøv ud på menneskene, så de kan flyve til Påskeøen.

Men feer hører ikke kun til i historien om Peter Pan, faktisk går de igen i flere eventyr og historier, enten som den gode fe eller som den onde fe. Og så har feer før i tiden være en del af de naturvæsener som hørte til i naturreligionens mytologi. Naturvæsener har tidligere  spillet hovedrollerne i menneskets tro på at der eksisterer mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart kan opfatte. En fe er i folketro og eventyr en kvindelig sagnfigur, der kan påvirke menneskers skæbne i positiv (den gode fe) eller negativ (den onde fe) retning.

Feer fremstilles ofte som små, smukke menneskelignende væsener der er udstyret med vinger, der giver dem mulighed for at de kan svæve omkring, ofte er de også udstyret med en tryllestav som de bruger til enten gode eller onde gerninger.

Opfattelsen er endvidere oftest at feer kun er af hunkøn, men en fe kan være af begge køn. De siges også at feer kun kan ses klart af dyr, og er kun sjældent set af mennesker. Mange feer bliver nu betragtet som drilagtige væsener, der gør livet besværligt for dem, som ikke tror på dem, og hjælper dem, som gør.

Troen på feer har eksisteret i mange år og stadig den dag er der mange børn der tror på feer, for det er jo tandfeen der kommer og tager tanden under hovedpuden og udskifter den med penge eller gaver ik?

Skal du klædes ud som fe, findes der mangegode bud på et fe kostume. Fe kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen, til karneval, sidste skoledag eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et fe voksenkostume:

klokkeblomst fe kostume til voksne 584x1024 - Fe kostume til voksne

Fe kostume til voksne

Før dig let og elegant frem som et skovens barn iført dette charmende Klokkeblomst-outfit! Klokkeblomst er så sød og god, at det er svært ikke at synes om hende. Det er dog meget vigtigt, at du fuldender dragten med det der tryllestøv, som hun bruger. Hvordan skal du ellers kunne kaste stjernestøv på dine flyvende venner? Kostumet omfatter en kjole og et par vinger.

Find kostumet hos Temashop

blåt fe kostume 719x1024 - Fe kostume til voksne

Fe voksenkostume

Uanset om du kommer til udklædningsfesten som den gode eller onde fe, kommer du til at gøre dig bemærket i dette kostume. Du bliver en fin og fortryllende fe i denne lange, lyseblå kjole med lange ærmer og hat med slør.

Find kostumet hos Temashop

prinsesse fe kostume til voksne 550x1024 - Fe kostume til voksne

Prinsesse fe kostume

Lang, elegant kjole i lyserød med fine detaljer og skørt med stjerner på. Ifør dig denne kjole, der får dig til at ligne en smuk prinsesse eller fe – du bestemmer selv ved hjælp af tilbehør.

Find kostumet hos Temashop

skovfe kostume til voksne 688x1024 - Fe kostume til voksne

Skovfe kostume til voksne

Nydelig Gylden Skovfe kostume i dejlige efterårs farver. Kostumet består af kjole, vinger og pandebånd – så mangler du kun en tryllestav, for at blive en vaskeægte skovfe.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt fe og unicorn kostume 779x1024 - Fe kostume til voksne

Oppusteligt fe og unicorn kostume til voksne

Alle ved, at oppustelige dragter gør livet lidt sjovere. Og helt ærligt, hvem vil ikke gerne være en magisk fe, der kommer ridende på enhjørning? Udlev drømmen og lad fjollerierne begynde med dette oppustelige enhjørning kostume. Udklædningen er perfekt til barnlige sjæle, der elsker kostumefester, eventyr og unicorns.

Find kostumet hos Temashop

mandlig fe kostume til voksne 741x1024 - Fe kostume til voksne

Fe kostume til mænd

Et fantastisk kostume til en lille fe. Eller måske i virkeligheden ikke en specielt lille fe. Dette er et kostume til en mandlig fe. Perfekt til et kostume, når du vil invitere til en masse grin, eller hvorfor ikke til din bedste vens polterabend? Mandlig Fe Kostume er et kostume med en talje, tynde skulderstropper og med en blomsterdekoration på maven og en underdel som en fliget nederdel. På ryggen er to vinger.

Find kostumet hos Partyking

vampyr fe kostume til voksne 733x1024 - Fe kostume til voksne

Vampy fe kostume

To i én! Dette fede outfit tillader dig at skifte mellem at være sød og rar til pludselig at blive en brutal blodsuger. Kostumet som vampyr-fe inkluderer en rødmønstret kjole, der er dekoreret med sorte bånd, blondedetaljer og snøring på forsiden.

Find kostumet hos Partyking

zombie fe kostume til voksne 677x1024 - Fe kostume til voksne

Zombie fe kostume

Kom udklædt til halloween festen, som en ond zombie fe, med ‘åbent sår’ på maven, lavet i latex. Kjolen har blodpletter og flåssede kanter, hvilket gør kjolen til en fin, men uhyggelige zombie fe.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Fe kostume til voksne du ledte efter?

fe kostume til voksne 1024x364 - Fe kostume til voksne

SE OGSÅ: Fe kostume til børn

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

Indlægget Fe kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Fe kostume til voksne

error: Content is protected !!