Formel 1 kostume til voksne

Er du vild med Formel 1, Magnussen, ræs og hurtige biler? Og har du måske lidt benzin i blodet? Så kunne et Formel 1 kostumet til voksne være et oplagt kostume til den kommende temafest eller anden lejlighed for lidt action og acceleration.

Formel 1 er creme a la creme indenfor motorsport. Formel 1 bilerne har kun et sæde og fritliggende hjul. Bilerne er udstyret med 2,4-liters V8-motorer, der yder omkring 750 hk. Totalvægten, inkl fører, er på ca. 600 kg. Det betyder at moderne formel 1 biler køre omkring 340 km/t og accelerere fra 0-200 km/t på ca. 5 sekunder. Der er altså fart over feltet! 

Et Formel 1 kostume til voksne er både for mænd og kvinder med benzin i blodet og hang til acceleration. Et formel 1 kostume er rød. Vælg om du skal være klædt ud som ham / hende der hænger ud i cockpittet eller om du er en af dem der arbejder i pit eller på banen, med det sorte og hvide flag.

LÆS OGSÅ: Cars kostume til børn

 

formel 1 kostume racerkører køredragt i rød

Kan det aldrig gå for stærkt? Racerkører kostume til voksne

Her er et kostume med masser af fart i. Et flot kostume der får dig til at se ud som en racerkører. Her indgår heldragten. Hop i dragten og på med hjelmen og du er klar til start, når flaget er nede. 

Find kostumet hos Temashop

 

formel 1 kostume til kvinder målkvinde målfelt racerløb flag sort hvid tern

Du bestemmer hvornår starten går!

Med dette kostume, kan du blive en sød pitstop girl, der står i pitten og vinker alle de søde racerkørere ind. Kostumet består af en kjole i klassiske racerfarver – så mangler du blot det ternede flag.

Find kostumet hos Temashop

 

pitstop babe rød racer kører i formel 1 design

Kvindelig formel 1 racerkører

Nu kan du klæde dig ud som en lækker og ikke mindst super fræk racerkører. Så er du typen, der lever i overhalingsbanen er dette lige kostumet for dig. Sættet består af et rødt jumpsuit, bælte og 2 par handsker uden fingre. Tag hjelmen under armen og solbrillerne på og du er klar til at give den gas.

Find kostumet hos Temashop

 

pitbabe formel 1 pige

Pitstop babe

Ifør dig denne flotte, røde heldragt, der forvandler dig om til en racerbabe og giv alle mændene baghjul på racerbanen! 
Racerkører kostumet til kvinder er super charmerende og med denne heldragt er du 100% klar til at give den gas til kostumefesten.

Find kostumet hos Temashop

 

benzin i blodet racerkører

Formel 1 stjerne kostume

Klæd dig ud som en sej racer babe og giv drengene baghjul på racerbanen. Kostumet består af en jumpsuit i rød og sort.

Find kostumet hos Temashop

 

 

racerkører kvinde kosutme rød

Grand Prix babe kostume

Klæd dig ud som en fræk grand prix babe i dette flotte racerkører kostume, der består af en rød kjole med lange ærmer og giv fyrene baghjul på racerbanen! Som racerkører er du fuldstændig klar til at give den gas til udklædningsfesten. 

Find kostumet hos Temashop

 

racerkører formel 1 kostume køredragt

Er du den næste Magnussen?

Vent på, at mekanikerne har repareret Formel 1-bilen, ret lidt på din flotte køredragt imens og tag den matchende kasket på. Derefter er det bare at trykke pedalen i bund og lade luksusbilen tage dig lige derhen, hvor du vil! Når du er iført denne superseje dragt, kan du føle dig som en ægte racerkører. Kostumet inkluderer et jumpsuit og en kasket. Jumpsuitet er af en enkel model og er fremstillet af en rød, skinnende polyester med hvide, brede bånd samt gule, sorte og hvide detaljer i form af mærker på overkroppen. 

Find kostumet hos Partyking

 

benzin i blodet kostume racerbane kostume temafest kostume

Racerkører kostume til mænd

Dette racerkørerkostume i voksenstørrelse består af en jumpsuit (sko og hjelm medfølger ikke). Jumpsuiten er rød med sorte bånd langs siderne. En bred strimmel af stof, med et skakternet mønster, pryder taljen og knæene. Ordene ?Super Racer? er skrevet henover dragtens bryst, som lukkes ved hjælp af en lynlås på forsiden. Dette kostume er perfekt, når du vil føle dig som en rigtig Formel 1 kører til temafesten.

Find kostumet hos Vegaoo

 

Fandt du det racerkører kostume du ledte efter?

 

racerkører kostume til mænd og kvinder

 

Indlægget Formel 1 kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Formel 1 kostume til voksne

En mening om “Formel 1 kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!