Frankenstein kostume til baby

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby, så er et frankenstein kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Er du på jagt efter et frankenstein kostume til baby/frankenstein baby kostume? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kostumeuniverset samler vi det store udvalg af frankenstein baby udklædning. 

Historien om Frankenstein er nok en af de mest kendte gyserhistorier og faktisk har den en del år på bagen. Den blev skrevet i 1818 af Mary Wollstonecraft Shelley.

Den gotiske fortælling om videnskabsmanden Victor Frankenstein, for hvem det lykkedes at skabe et menneske af sammensyede ligdele, bliver tit kaldt den første science fiction-roman. Af forskellige ligdele skaber han et uhyre, som han derefter uden nærmere forklaring indgiver liv; hans navnløse uhyre antages ofte fejlagtigt for at være romanens titelperson. Da uhyret ingen plads kan få i det menneskelige samfund, og da Frankenstein nægter at skabe en kvindelig partner til det, vender det sig i frustreret kærlighed mod Frankenstein og myrder hans familie.

Det menneske som Victor Frankenstein skabte omtales både som Frankensteins monster og Frankenstein. Når Frankensteins monster karakteriseres er det typisk med et betydeligt større hoved end almindelige menneske, tydelige syninger af huden flere steder på kroppen og med laset tøj. Frankenstein går meget stift og skræmmende.

Frankenstein udklædning til babyer er selvfølgelig lidt mere sødt end det er uhyggeligt.

Et flagermus kostume til baby kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

frankenstein kostume til baby - Frankenstein kostume til baby

Frankenstein babykostume

Dr. Viktor Frankenstein er smuttet til Inglostadt for at studere biologi og især kemi. Efter studierne er Viktor nået frem til en teori om, at han kan give liv til døde ting. Men Viktor er gal, så tro ikke på alt, hvad du hører om ham. Ingen kan give liv til nogen, som allerede er død. Derimod kan man sagtens give feststemningen ekstra liv, f.eks. til udklædningsfester. Det er dette kostume et godt eksempel på.
Kostumet omfatter et jumpsuit med hætte, der ligner Frankensteins monster.

Find det hos Partyking

frankenstein babykostume 751x1024 - Frankenstein kostume til baby

Mini frankenstein kostume til halloween

Denne Frankenstein forklædning består af dragt og hætte.Dragten er sort og grøn med en lille jakke syet på. Du ser trykte tilsyede ar på ærmerne og et Frankenstein-monsterhoved på forsiden af toppen.
Hætten er grøn og ligner hovedet på det berømte monster med de to elektroder på siderne. Hætten kan nemt tages af og på med velcro. Uden tvivl vil dit lille monster være det sødeste til Halloween!
 
grøn monster babykostume 632x1024 - Frankenstein kostume til baby

Frankenstein babykostume

Denne monster forklædning består af top, bukser og hat (makeup og sko er ikke inkluderet). Toppen er lavet som en grå jakke trykt med sorte ar. To skruebolte er placeret på begge sider af kraven.
Bukserne er klassiske, almindelige sorte. Hatten repræsenterer toppen af monsterets kranium. Den er grøn og sort.  Dette kostume er perfekt til at få selv de små med på Halloween stemningen!

Find kostumet hos Vegaoo

frankensteins brud babykostume 755x1024 - Frankenstein kostume til babyFrankensteins brud babykostume

Dette kostume til baby består af kjole og hat (sko og strømpebukser er ikke inkluderet). Kjolen er hvid og langærmet. Underkjolen er lavet med blonder, ærmerne og kraven er også pyntet med blonde stof. Det røde bælte matcher det søde hjerte på forsiden af kjolen. Hatten forestiller frisuren fra Frankensteins forlovede/brud, med dens højdesnit og to hvide striber! Denne originale forklædning vil være en sensation, især hvis din lille er ledsaget af mini Frankenstein kostume til halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

SE OGSÅ: Flagermus kostume til baby

SE OGSÅ: Græskar kostume til baby

SE OGSÅ: Hekse kostume til baby

Indlægget Frankenstein kostume til baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Frankenstein kostume til baby

En mening om “Frankenstein kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!