Freddy Krueger kostume til voksne

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et Freddy Krueger kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende fastelavn, halloween- eller temafest.

Løft uhyggen yderligere til den kommende halloween fest med et gyserfilm kostume. Der findes utrolig mange gode og uhyggelige gyserfilm og selvfølgelig findes der en masse gode kostumer med reference til nogle af de bedste gyserfilm. En af de bedste klassiske gyserfilm er “A Nightmare on Elm Street” filmene med Freddy Krueger som hovedkarakteren. 

Hver gang hovedpersonerne falder i søvn, er der en mand med vansiret ansigt og en hånd med syle spidse knive som fingre, der terroriserer dem. De mareridtsplagede teenagere finder ud af, at de alle deler den samme drøm, en der bliver pludselig til virkelighed, da først Dean og derefter Kris dør en grufuld død.

Da det de oplever i deres drømme manifesterer sig i virkeligheden, lever de unge med en konstant frygt for at falde i søvn og må nu tage kampen op med dræberen fra deres mareridt.Filmen er fra 1984 og blev genindspillet i 2010

Kostumerne med Freddy Krueger som tema, går tidsmæssigt langt tilbage, da den første film er fra 1984 og er klart en af de bedste gyserfilm, af den ældre generation. Vi har forsøgt at samle de bedste Freddy Krueger kostumer til voksne, både til mænd og kvinder.  Se nedenfor og bliv inspireret til dit Freddy Krueger kostume til temafest, halloween eller en anden uhyggelig lejlighed. 

 

Freddy krueger kostume til voksne gyserfilm kostume til mænd halloween kostume gyserfilm

Freddy Krueger kostume – Klassisk gyserfilm kostume til Halloween

Før denne skræklegende fra drømmenes verden over til virkelighedens verden! Freddy Krueger kostumet indeholder en langærmet T-shirt med røde og mørkegrønne striber samt frynsede kanter og bånd ved bunden af halsen, hvilket giver en nemmere montering. Der medfølger også en blød ansigtsmaske med elastisk bånd, der holder den på plads.

Find kostumet hos PartyKing

 

freddy krueger kostume til halloween seriemorder kostume til voksne gyserfilm kostume fredag den 13. kostume nightmare on elm street kostume til voksne

Freddy Krueger udklædning

Seriemorderen fra dine værste mareridt er klar til at indtage halloweenfesten. Denne legendariske morder kan skræmme livet af alle, og uhyggen kryber ind i hver en krog. Match gerne trøjen med metalkløer og brændemærker, så du får den fuldendte udklædning. Kostumet omfatter en rød- og sortstribet trøje med tykke frynser i kanterne. Fås i herrestørrelserne: One size/Large.

Find kostumet hos PartyKing

 

kvindelig freddy krueger kostume frøken krueger udklædning elmstreet kostume til voksne fredag den 13. kostume

Frøken Krueger kostume

Miss Freddy Krueger-kostumet inkluderer en kort og sexet kjole med røde og grønne striber med lasede kanter. Kjolen har også hul efter rivesår på maven. En brun hat med sort bånd og en licenseret Freddy Krueger-handske med en sølvmetalliske fingre medfølger også.

Find kostumet hos PartyKing

 

Freddy Krueger maske og Freddy Krueger handske

freddy krueger maske freddy krueger handske

Har du mod på at skabe dit eget Freddy Krueger kostume, så overvej at fuldende det med en Freddy Krueger maske og eventuelt en Freddy Krueger handske. Se mulighederne her hos PartyKing.

 

SE OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

SE OGSÅ: Jason kostume til voksne

SE OGSÅ: Uhyggeligt klovne kostume til voksne

SE OGSÅ: Jig Saw kostume til voksne

 

Indlægget Freddy Krueger kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Freddy Krueger kostume til voksne

En mening om “Freddy Krueger kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!