Frost Olaf kostume til børn

Har du et barn der er vild med Frost og i særdeleshed den skønne snemand Olaf? – Så er et Olaf kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. I en meget fin rolle, findes Olaf. Det er ham der er den sjove i filmen og så er det Olaf der kommer med de bedste replikker. F.eks. er det snemanden Olaf der elsker sol og sommer og det er også Olaf der kommer med reprikken “nogle mennesker er værd at smelte for!” Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), vil få premiere i november 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til børn

LÆS OGSÅ: Anna kostume til børn

I ventetiden kan et Olaf kostume til børn, være oplagt for alle små Frost fans. Olaf kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. 

olaf kostume til børn olaf udklædning frost olaf fastelavnstøj olaf heldragt olaf legetøj

Olaf kostume til børn

Føj lidt Disney magi til de mindstes garderobe med er Olaf kostume. Som taget direkte ud af eventyret fra Frost; en heldragt med hætte.

Find Olaf kostume til børn hos Coolstuff

 

LÆS OGSÅ: Traditionel snemand kostume til børn

Indlægget Frost Olaf kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Frost Olaf kostume til børn

error: Content is protected !!