Frugt kostume til børn og baby

Er I på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til barnet til fastelavnsfesten, så er et frugt kostume til børn og baby helt sikkert lige sagen.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået.

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend.

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Men til en fastelavnsfest kan man også få prisen for det bedste kostume, og dit barn er blandt favoritterne hvis han/hun vælger et frugtkostume, der får alle andres tænder til at løbe i vand.

Skal dit barn skal klædes ud som en frugt, findes der flere gode bud på et frugt kostume. Frugt kostumer til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med hawaii tema eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et frugtbørnekostume og et frugt kostume er både til drenge og piger:

 

 

Skærmbillede 2019 01 24 kl. 22.26.04 811x1024 - Frugt kostume til børn og baby

Æble kostume

Æbler har mange anvendelsesmuligheder, lige fra salater til lækre desserter, men det kan også være et perfekt kostume. Klæd dit barn ud som et sødt æble i dette fine kostume. 

Find kostumet hos Vegaoo

Skærmbillede 2019 01 24 kl. 22.31.19 836x1024 - Frugt kostume til børn og baby

Fersken kostume

Dette fersken kostume er der ikke mange der ønsker at tage en bid af, tilgængeligt er det et sjovt kostume, der vil give en masse opmærksomhed. Kostumet består af fersken overdel og hat.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 25 kl. 00.36.24 695x1024 - Frugt kostume til børn og baby

Banan kostume

Spiser dine børn nok frugt? Hvis ikke, er dette uden tvivl den allerbedste måde at lokke en banan i dem. Banankostumet i børnestørrelse inkluderer en gul, bananformet dragt, hvor der er hul til ansigtet og ærmer med sorte ender.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 25 kl. 00.39.04 712x1024 - Frugt kostume til børn og baby

Ananas kostume

Ananas Børnekostume er et superflot kostume for børn og som ligner en ananas! Kostumet kommer som en tunika med tilhørende diadem som skal forestille et ananashoved.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 25 kl. 00.40.49 685x1024 - Frugt kostume til børn og baby

Jordbær kjole kostume

Du får her et supersødt kostume, der forestiller en jordbærkjole. Kjolen er rød med prikker, frø og hvide blomster. Der medfølger også et sødt jordbærdiadem i en rød-grøn farve.

Find kostumet hos Partyking

 

jordbær kostume til piger jordbær kjole

Jordbær kjole

Vær som et jordbær: Godt, smagsfyldt, herligt og udsøgt”! Vi ved at du er enig i citatet, så hvorfor ikke lade dit barn klæde sig ud som et smagsfyldt jordbær i stedet for et kedeligt spøgelse som alligevel ikke skræmmer nogen? Jordbær Børnekostume er en sød, lille tunika med inkluderende diadem som kommer til at passe godt til eksempelvis halloween eller kostumefesten på skolen. Tunikaen er knaldrød med motiv af jordbærkerner og hvide blomster. Diademet efterligner et jordbærhoved og sidder rigtig skønt på hovedet. Match med et par grønne leggings, og gør dig klar til et liv som jordbær!

Find kostumet hos PartyKing

 

frugt kostume til børn og baby, frugt kostume til baby, frugt udklædning til børn, frugt udklædning til baby, sjove fastelavnskostumer til børn, sjove fastelavnskostumer til baby, frugt babykostumer, frugt kostumer

SE OGSÅ: Frugt kostume til voksne

SE OGSÅ: Banan kostume til voksne

SE OGSÅ: Mariehøne kostume til børn

SE OGSÅ: Kylling kostume til børn

Indlægget Frugt kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Frugt kostume til børn og baby

error: Content is protected !!