Frugt kostume til voksne

Er du på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til temafesten?

Så er et frugt kostume til voksne helt sikkert lige sagen.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Men til en fastelavnsfest kan man også få prisen for det bedste kostume, og du er blandt top hvis du vælger et frugt kostume der får alle andres tænder til at løbe i vand.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over det store udvalg af frugt kostumer, til hver festlig lejlighed. Et frugt kostume er ideelt til fastelavn, sidste skoledag eller karneval. Find det frugt kostume til voksne, der passer lige til dig:

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 23.49.40 746x1024 - Frugt kostume til voksne

Kiwi kostume

Med dette sjove kiwi kostume, kan du blive forvandlet om til et stort stykke kiwi – lige til at spise. Dette kostume er perfekt til festlige indslag, karneval eller måske sidste skoledag.

Find kostume hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 23.53.55 668x1024 - Frugt kostume til voksne

Banan kostume

Gå helt bananas og klæd dig ud som en lækker banan, næsten gang du skal til udklædningsfest. Kostumet er også genialt som et sjovt indslag til en af sommerens mange festivaler. Du vil helt sikkert blive eftertragtet.

Find banankostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 23.53.38 780x1024 - Frugt kostume til voksne

Avocado kostume

Fra umoden til overmoden på et halvt minut? Iført dette kostume forvandler du dig til den mest lumske, men også den lækreste frugt: avocadoen!

Find kostumet hos Coolstuff

 

Skærmbillede 2019 01 24 kl. 00.01.19 730x1024 - Frugt kostume til voksne

Fersken kostume

Med denne dragt vil du ligne en lille, sød fersken og være klar til alle kommende kostumefester.
Fersken Kostume ligner en lille fersken og er fremstillet i orange og grønt stof.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 24 kl. 00.03.24 795x1024 - Frugt kostume til voksne

Ananas kostume 

Nu kan du rende rundt som en fantastisk ananas til Hawaiifesten!Produktet omfatter en gul dragt, der er formet som en ananas og har et ananasmotiv foran.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 24 kl. 00.05.31 595x1024 - Frugt kostume til voksne

Morderisk tomat kostume

Her kommer Monstertomaten, der vil hævne sin families tragiske ketchupskæbne! Kostumet som morderisk tomat inkluderer en rød tomatformet dragt med hul til dine arme og dit hoved samt tryk foran med et arrigt tomatansigt med skræmmende tænder.

Find tomat kostumet hos Partyking

Frugt kostumer til voksne

BeFunky collage 8 1024x352 - Frugt kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mad kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Banan kostume til voksne

Indlægget Frugt kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Frugt kostume til voksne

3 meninger om “Frugt kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!