Geisha kostume til børn og voksne

Skal du til temafest med asiatisk tema, japansk temafest eller til karneval? Her på siden finder du Geisha kostume til børn og Geisha kostume til voksne. Bliv klædt ud som japansk geisha for en dag i fin kimono og sort paryk og spisepinde. 

Et Geisha kostume kan bruges til flere forskellige anledninger.

En Geisha er en japansk betegnelse for veluddannede kvinder, der underholder med sang, dans og konversation ved middagsselskaber for mænd. Traditionelt blev småpiger optaget i et geisha-hus som tjenestepiger og lærlinge. I løbet af læretiden oparbejdede de en livslang gæld til huset. Deres mødom blev solgt til højestbydende, men erhvervet indebar i øvrigt sjældent tvungen prostitution. Nogle geishaer fandt en “beskytter”, der kunne frikøbe dem, så de kunne starte eget etablissement eller deres eget geisha-hus. Der er stadig nogle få geishaer i Japan, men branchen er i tilbagegang Det skyldes primært konkurrence fra de billigere og mere folkelige barværtinder.

Den mest kendte Geisha er Disneys fortælling om Mulan. Se Mulan kostumet nedenfor. 

Et Geisha kostume er ofte kendetegnet ved en kimono med flot japansk mønster og så er det sorte hår sat fint op, gerne med spipsepinde og en del af håropsætningen. Et Geisha kostume er mest for piger og nedenstående kostumer er til piger. 

Se de mange muligheder for Geisha udklædning til børn og voksne nedenfor:

Geisha voksenkostume 342x450 - Geisha kostume til børn og voksne

Smuk Geisha kostume

Japansk inspireret geisha kostume i klassisk design. Kostumet består af en rød kimono med gulddetaljer og matchende guldbælte. Fuuldend udklædningen med paryk og paraply og så er du klar til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

geisha kostume til voksne geisha kimono udklædning til temafest karneval eller fastelavn sort japansk kimono

Geisha kostume til kvinder

Denne flotte dragt forvandler dig til en japansk geisha. En geisha er en entertainer, en kunstner. Nu er det din tur til at stå for musikken, dansen og måske et digt eller to til næste udklædningsfest. Men du skal nok først øve dig i at gå og sidde i dragten! Dragten får dig til at ligne en japansk geisha. Den er sort og hvid med røde detaljer og er fremstillet af polyester. I sættet indgår der en kimono med bælte og pinde.

Find kostumet hos PartyKing

geisha kostume til voksne geisha kimono udklædning til temafest karneval eller fastelavn gul japansk kimono

Fint geisha kostume til voksne

Kom til temafesten som en ægte Geisha, i dette klassiske japanske kostume, med farverig kimono og matchende bælte. 

Find kostumet hos Temashop

geisha kostume til voksne geisha kimono udklædning til temafest karneval eller fastelavn gul japansk kimono til voksne

Japansk Geisha udklædning

Her har du dragten, som passer til næsten enhver lejlighed. Bliv en orientalsk skønhed i denne flotte kimono, som leder tankerne hen mod herlige pavilloner i skønne asiatiske haver. Geisha kostumet indeholder en lang sort kimono med et flot mønster af blomster samt tilhørende bælte.

Find det japanske kostume hos PartyKing

geisha kostume til voksne geisha kimono udklædning til temafest karneval eller fastelavn kort kimono geisha udklædning vovet geisha kostume

Sexet Geisha kostume til voksne

Bliv den smukke og sexet Geisha for en aften. Et helt særligt feature ved dette Geisha kostume er detaljerne omkring bæltet. Det er et såkaldt shots bælte, hvilket betyder at du kan byde på en lille drink uanset hvor du kommer hen. Kostumet består af kort kimono og tilhørende shots-bælte. Finde dine shots glas frem og sæt dem fast i bæltet… så skal det nok blive en festlig aften. 

Find kostumet hos Temashop

Geisha børnekostume 244x450 - Geisha kostume til børn og voksne

Lille Geisha børnekostume

Flot Geisha til børn, der består af kimono og bælte. Så mangler du kun viften og et par spisepinde til håret.

Find kostumer hos Temashop

geisha kostume til børn kimono til børn japansk kostume til piger blomstret kimono fastelavnskostume japansk udklædning geisha børnekostume

Frøken Geisha – japansk udklædning til børn

Det er tvivlsomt om der findes noget sødere end en lille pige iklædt geisha-klæder, og dette kostume er bestemt ikke nogen undtagelse. Selve kimonoen er sort med et blomstermønster i mange farver og med gyldne kanter samt lange ærmer. Desuden medfølger der et bredt sort bælte, som fæstnes med et gyldent bånd på midten.

Find kostumet hos PartyKing

geisha kostume til børn kimono til børn japansk kostume til piger blomstret kimono fastelavnskostume japansk udklædning geisha pink børnekostume

Pink Geisha børnekostume

Asien fortsætter med at påvirke vores kultur, og nu er turen kommet til børnenes kostumetøj! I dette asiatisk inspirerede geisha kostume, vil dit barn virkelig stråle til temafesten eller fastelavn. Geisha børnekostume indeholder en lyserød, rosenmønstret kjole og et glitrende pink obi (japansk bælte). Derudover indeholder den en lyserød og rød blomsterdekoration til håret.

Find kostumet hos PartyKing

geisha kostume til børn kimono til børn japansk kostume til piger mulan fastelavnskostume japansk udklædning geisha børnekostume

Smukke Mulan børnekostume

Disney prinsessen Mulan er en smuk Geisha pige. Klæd dit barn ud som en rigtig japansk Geisha ligesom Disney’s Mulan. Husk at male hovedet krid hvidt og læberne skal være helt røde. Jo mere pang farve, des bedre. Tilsæt gerne en lille blomst eller andet hovedsmykke for at give det sidste touch.

Find Mulan kostumet hos Temashop

Fandt du det Geisha kostume du ledte efter?

geisha kostume - Geisha kostume til børn og voksne

Se også: Prinsesse kostumer til børn

Indlægget Geisha kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Geisha kostume til børn og voksne

2 meninger om “Geisha kostume til børn og voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!