Giraf kostume til børn

Har du et barn der er vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et giraf kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted!

Giraffen (latin: Giraffa camelopardalis) er verdens højeste landlevende dyr. En voksen han måler fra 4,7 til 5,3 m og vejer mellem 800 og 1.930 kg. Giraffers ben – og selv nyfødte girafunger – er højere end de fleste mennesker. Giraffer tilbringer det meste af deres liv stående; de står endda op, når de sover! Giraffer sover kun omkring 2 timer pr. døgn og har ét af de mindste søvnbehov af alle pattedyr. Ligesom menneskets fingeraftryk, zebraens striber og hundenes snuder, findes der ikke 2 ens pletmønstre på giraffer; de er alle unikke. En girafs alder kan ses på dens pletter; jo mørkere pletterne er, jo ældre er giraffen.

Det klassiske giraf kostume er selvfølgelig at klæde sig i en heldragt. Et elefant kostume til børn, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

giraf kostume til børn 225x450 - Giraf kostume til børn

Giraf kostume til børn

Drømmer dit barn om at være giraf for en dag, så ifør hende dette fine kostume. Kostumet består af heldragt med hat og hale. Kostumet er perfekt til fastelavn eller andre sjove udklædnings lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

giraf heldragt til børn 339x450 - Giraf kostume til børn

Giraf heldagt

Lækker vamset giraf heldragt med lynlås foran til børn. Sødt girafkostume som er særdeles velegnet til fastelavn eller hygge i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

giraf hættetrøje 330x450 - Giraf kostume til børn

Giraf udklædning

En sød og blød giraf hættetrøje med masser af pletter, hale og hætte med giraf hoved. Denne fine hættetrøje er helt perfekt til fastelavn eller en sjov leg. Find bukser der matcher trøjen og så er kostumet fuldendt.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 06 07 kl. 15.29.29 276x450 - Giraf kostume til børn

Giraf børnekostume

En lille baby giraf er på vej hen over savanen, og der lurer farer bag hver sten. Godt mor og far giraf er med den, ellers kan verdenen godt føles stor og en smule usikker. Nemt girafkostume til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

giraf kigurumi til børn 450x450 - Giraf kostume til børn

Giraf børnekigurumi

I er på vej til zoologisk have, og dit barn løber omkring i huset for at finde noget at have på. Sørg for at overraske med det seneste tilskud til pyjamasgarderoben i form af denne herlige giraf-kigurumi i børnestørrelse. Børnekigurumien består af en girafinspireret heldragt med hvid mave og brune ærmeribkanter. Der medfølger også en hætte, som forestiller giraffens hoved. Dragten er fremstillet af en vaskbar fleece i høj kvalitet, hvilket er perfekt til de børn, som elsker at løbe rundt i zoo og blive snavset til.

Find kostumet hos Partyking

Oppusteligt giraf kostume til børn 450x450 - Giraf kostume til børn

Oppusteligt giraf kostume til børn

Det er ikke mange der har oplevet ægte girafridning som barn. For at spare både penge og flybilletter kan du give denne girafdragt til dit barn. Vi lover dig at den både er supersikker og vil gøre dit barn rigtig glad! Tænk hvor sjovt det bliver til næste forældremøde når du fortæller forældrene, at I har en levende giraf derhjemme, som I går rundt med en gang i mellem! Oppustelig Giraf Børnekostume er en supersjov udklædningsdragt til dit barn. Med den oppustelige funktion er den både virkelighedstro og rigtig humoristisk. Den er superenkel at bruge og passer rigtig godt til en børnefest eller til halloween.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Giraf kostume til voksne

SE OGSÅ: Elefant kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til børn

Indlægget Giraf kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Giraf kostume til børn

En mening om “Giraf kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!