Golfspiller kostume til voksne

Skal I holde temafest i sportsverden, eller er I på jagt efter et fedt og anderledes fastelavnskostume?

Så kunne et golfspiller kostume til voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest, halloween eller til fastelavn.

De fleste har hørt om sporten, men det er ikke alle der forstår golfudtryk som birdie, eagle, turf, duff og par. 

Golf er et præcisionsspil på græsbane, hvor spilleren med forskellige køller skal slå en bold i hul på færrest mulige slag. En golfbane med internationale mål har 18 huller, som spilles i en bestemt rækkefølge. For hvert hul er der et udslagssted (tee), og afstanden fra tee til hullet kan variere fra ca. 100 m til mere end 500 m. For at lette overblikket har hvert hul en par, en idealscore for en elitespiller. Huller, der er “kortere” end 227 m, er normalt par 3, fra 227 m til 436 m par 4 og “længere” end 436 m par 5.

Det er typisk en sport for ældre og seniorer og så er golf en forholdsvis dyr udstyrssport. Hertil kommer gebyr for at spille og medlemskontingent af den lokale golfklub. Eliten i golfens verden er derimod ikke seniorer, men toptrænede sportfolk af begge køn.

Et golfspiller kostume til temafest eller fastelavn kunne se således ud:

golfspiller kostume golfspiller udklædning golf kostume sportskostume sport temafest udklædning

Golfspiller kostume til voksne

Sving dig til det sidste hul på golfbanen med dette stilede golf-outfit. Kostumet som mandlig golfspiller inkluderer en grøn-gul og diamantmønstret trøje med gule ærmer og et par ternede golfshorts. Der medfølger også en matchende sløjfe, en hvid handske med grønne detaljer og en hvid kasket med skygge, der giver et autentisk golfer-look. Brug din egen golfkølle for et komplet outfit.

Find kostumet hos Temashop

 

golfspiller kostume til kvinder golf udklædning sportskostume til kvinder temafest sport udklædning kvinder kvindelig golfsplller kostume

Kvindelig golfspiller kostume

HOLE IN ONE! Dette golfkostume er til kvinder og består af en tshirt, skørt og et solskærm(kølle, strømper og sko ikke inkl). Den orange og brune tshirt minder om en rigtig golfskjorte. Skørt er med gule og sorte tern, er strammet ind ved taljen, så den har et sexy look. Der følger selvfølgelig en flot solskærm med.4-jernet til næste hul?

Find kostumet hos Vegaoo

 

golfspiller kostume golfspiller udklædning golf kostume sportskostume sport temafest udklædning orange golfspiller kostume

Orange golfspiller udklædning

Til en sand golfer! Dette golfkostume er til mænd. Den består af en tshirt, shorts og solskærm(kølle, sko og strømper ikke inkl). Tshirt er ornage med gule og sorte romber. Shortsne har tern i samme farve. Solskærmen gør dig til en rigtig golfer. Dette golfkostume er perfekt til en kostumefest.

Find kostumet hos Vegaoo

 

 

SE OGSÅ: Fodbolddommer kostume

SE OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

SE OGSÅ: Baseball spiller kostume til voksne

SE OGSÅ: Fodbold dommer kostume til voksne

Indlægget Baseball kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Golfspiller kostume til voksne

error: Content is protected !!