Haj kostume til voksne

Er du på udkig efter et anderledes og skørt kostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et haj kostume til voksne være en idé.

Vild med hajfinnesupper? Hajerne i Find Nemo eller Sharktale? Eller blot fascineret af de store jægere i havet? Uanset anledning til at hoppe i et haj kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når du ankommer til årets fest, iført et flot hajkostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Et hajkostume kan bruges til temafester med havet, dyr og miljø, som tema. Kostumerne som haj som udgangspunkt, kan også bruges til karneval, sidste skoledag og fastelavn.

Haj kostume til voksne

 

haj udklædning

Ædt af en haj kostume til voksne

At blive spist af en haj har aldrig været så sjovt! Et meget underholdende kostume, som helt klart får folk til at trække på smilebåndet! Kostumet er en heldragt og giver indtrykket af, at du befinder dig i gabet på en menneskeædende haj!

 Find kostumet hos Temashop

 

ride on haj kostume

Oppustelig haj – Ride on haj udklædning til voksne

Pas på hajen! Dette oppustelige haj kostume forestiller en mand på ryggen af en haj. Dette hajkostume består af et par oppustelige bukser der lukkes i taljen med en snor. Skab panik med dette sjove og originale kostume. 

Find kostumet hos Partyking 

 

oppustelig haj kostume

Dykker spist af haj kostume

Dam dam! Normalt er folk superbange for hajer i havet, men forestil dig nu en haj på land! Heldigvis skal du ikke være bange for denne haj, den har nemlig allerede fundet sig et andet offer. Så du kan bare slappe af og nyde den sjove udklædningsfest i ro og mag. Kostumet består af en overdel i form af en haj med to falske ben med svømmefødder, der hænger ud af dens mund. Hajkostumet leveres med elastik omkring talje og håndled, der holder luften inde. Du ser ud gennem hajens mund (med begrænset udsyn). Kostumet holdes oppustet ved hjælp af en lille ventil, der sidder på siden (On/Off-knap).

Find kostumet hos Partyking

 

oppustelig haj kostume med dykker

Endnu et oppusteligt dykker spist af haj udklædning til voksne

Alt vi kan sige er: Shit, hvilken skør dragt! Oppustelig Dykker i Haj Kostume er en virkelig skør og sjov udklædningsdragt, som får det til at se ud som om, du er en haj, der lige har spist en dykker. Dragten er oppustelig og er drevet af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen. Udover dragten så medfølger alt, der er synligt på billedet, foruden modellens tights. Batteriblæseren sidder placeret diskret på bagsiden af dragten og drives via 4 x AA-batterier (medfølger ikke). Dragten holdes konstant oppustet under aftenen.

Find kostumet hos PartyKing 

 

haj kostume til voksne ædt af en haj kostume

 HJÆLP!!! En haj…. luksus kostume til voksne

At blive spist af en haj er mange menneskers mareridt, men vær ikke bekymret, for selvom denne haj både ser skrækindjagende og farlig ud, så er den det ikke – og du er aldrig i livsfare. Men trods dette får du her et rigtig flot kostume, der vil løbe med prisen for bedste udklædning! 
Hajattack Deluxe Kostume er et kostume, som indeholder en hajdragt i polyfoam-materiale med sorte, justerbare stropper, så du kan tilpasse den til din krop.

Find kostumet hos Partyking

haj kostume til mænd

Haj heldragt kostume

En farlig haj! Haj udklædningen til voksne består af en dragt i skumgummi. 

Dragten har huller til hoved, arme og ben. Dyrets gab er der hvor ansigtet stikker ud. Bagpå er der to finner. Udklædningen er 190 cm. lang og perfekt til temafester.

Find kostumet hos Vegaoo

 

haj kostume til kvinder

Kvindelig haj udklædning

Spiser du surfere til frokost? Bliv til en smuk haj til karnevallet! Dette haj kostume til kvinder består af en jakke (sko er ikke inkluderet). Denne lange grå jakke er i fleece. Der er syet små finner på bagsiden af ærmerne og på ryggen. Hætten viser hajens hoved. Hætten er foret med tænder i stof. Indersiden af hætten er i lys pink. Denne jakke lukkes foran med en lynlås. Dette kostume er perfekt til at give den som en sexet haj til et karneval.

Find kostumet hos Vegaoo

 

haj kostume heldragt kostume til voksne

Haj plysdragt

Haj haj! Klæd dig ud som en farlig glubsk haj til næste temafest! Hvem mon bliver dit næste måltid?

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne

 

Indlægget Haj kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Haj kostume til voksne

error: Content is protected !!