He-man kostume til voksne

Er du vild med 80’ernes helt store helt: He-Man – universets hersker? Så er et He-Man kostume til voksne lige sagen til den kommende udklædningsfest, festival, karneval eller sidste skoledag. 

He-Man er universets mægtigste mand. Til dagligt render han rundt på planeten Eternia, som den unge prins Adam, men kan i kraft af det sværd, som han har fået af den vise tryllekone fra Greyskull og sætningen: “I have the power”, forvandle sig til He-Man. Hans harmløse kæletiger forvandler sig samtidig til en frygtelig kampkat.

Sammen med sine kammesjukker fra Eternia, som også kan en hulens masse ting, kæmper han mod Skeletor og hans horder af onde fyre og fyr-inder.

Skeletor ligner en, der er kommet sig oven på en seriøs gang akne – han har ikke noget ansigt. Så det er nok derfor han er lidt småsur og konstant konspirerer om at overtage magten i universet. Skeletor bor til dagligt i Snake Mountain, hvor han tit og ofte samler sine horder af onde fyre og fyr-inder, hvorefter de drager ud og overtager universet – NOT.. De får hele tiden røvfuld af He-man og hans kammesjukker!

Filmen om He-Man er fra 1987. Den er legendarisk og hedder “Masters of the Universe”. I hovedrollen som He-Man findes den lige så legendariske Dolph Lundgren! Se, det var klasse, tilbage i 80’erne! Dolph Lundgren is his name and from Sweden he came.

Et He-Man kostume er oplagt som 80’er kostume til 80’er festen!

he-man kostume 1980erne kostume 80er kostume superhelte kostume ha-man universe actionhelt

He-Man kostume til voksne

Ud at forsvare planeten Eternia og Castle Grayskull mod ærkefjenden Skeletor! He-Man-kostumet inkluderer en hudfarvet heldragt med muskelvatterede arme og bryst, et fastsyet blåt og rødt brystbælte, røde bukser, røde håndled og røde skobetræk. Desuden indgår der et oppusteligt sværd.

Find kostumet hos CoolStuff

 

he-man kostume 1980erne kostume 80er kostume skurk kostume ha-man universe skelector kostume til voksne

Superskurken Skeletor kostume

Som hentet fra 80’ernes tegnede tv-serie He-Man og Masters of the Universe, kommer dette seje kostume. Skeletor Kostume inkluderer en blå/sort overall med muskelpolstring i bryst og arme, en fastsyet blå hætte, blåt bælte og en Skeletormaske.

Find kostumet hos Partyking

he-man kostume 1980erne kostume 80er kostume skurk kostume ha-man universe she-ra kostume til kvinder

She-Ra kostume til kvinder

Nu har du chancen for at forvandle dig til prinsessen og heltinden She-Ra med denne flotte dragt! Kostumet inkluderer en hvid kjole med detaljer af guld, et par ærmedekorationer i guld, en lang rød kappe, et par glinsende støvleovertræk i guld samt en hovedbeklædning i guld med en rød sten i midten.

Find kostumet hos CoolStuff

 

he-man kostume 1980erne kostume 80er kostume superhelte kostume ha-man universe actionhelt he-man paryk he-man hår

He-Man paryk

Har du ikke svenskerhår? Endelig – nu kan du få lige så smukt hår som He-Man! Her tilbyder vi dig parykken, som giver dig en paryk, der er en superhelt værdig! Vi tør godt påstå, at dette er frisuren, der klæder alle. På ære!

Find kostumet hos CoolStuff

 

LÆS OGSÅ: 80’er fest kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Pac-Man kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Morphsuit kostumer til voksne

Indlægget He-Man kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - He-man kostume til voksne

error: Content is protected !!