Hekse kostume til baby

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby, så er et hekse kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Med et hekse kostume til baby, bliver familiens mindste også uhyggeligt klædt på til årets halloween.

I flere historier og eventyr dukker der hekse op, oftest bliver de opfattet som ondsindet. Heksefiguren tager udgangspunkt i naturreligionernes mytologi og er blevet videreudviklet gennem folkeeventyr og religiøse skræmmebilleder.

Men troen på hekse eksisterer ikke kun i bøgerne, faktisk har man siden stenalderen troet på hekse og troldmænd. Men især i 1600-tallet var hekse og troldmænd et meget udskældt folkefærd. Kirken jagtede for det meste kvinder men også mænd og nåede at dræbe mange uskyldige mennesker selvom de mange mennesker faktisk hjalp andre folk med at blive raske fra urter og forskellige medicin. Men hvis mennesket gik hen og døde, kunne de selv gå hen og blive beskyldt for at være heks eller troldmand.

Selv den dag i dag er der stadig folk der lever som hekse og folk der tror på heksenes magiske evner. Hekse i dag er hovedsageligt en gruppe spirituelle, ikke-missionerende mennesker, der arbejder med selvudvikling, intuition, magi, tarokkort, drømmetydning, healing, urter og krystaller.

Når en heks skitseres er det oftest med en høj heksehat, en lang sort kappe, en krum bevortet næse med vorter og med sig har hun som regel hendes flyvende kost, tryllestav og heksegryde.

Hekse udklædning til babyer er selvfølgelig lidt mere sødt end det er uhyggeligt. Et hekse kostume til baby kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

hekse kostume til baby 358x450 - Hekse kostume til baby

Hekse kostume til baby

Dette heksekostume til babyer består af en kjole og en hat. Den sorte kjole, med et lyserødt satinbånd, forestiller en sort korset med snøre. Den er dekoreret med småsorte og lysrrøde slør ved taljen og ærmer. Den sorte heksehat fulender dette kostume. Dette hekse baby kostume er idéelt til Halloween.

Find kostumet hos Vegaoo

Heks baby kostume 300x450 - Hekse kostume til baby

Heks babykostume

Dette heksekostume til babyer består af en kjole og en hat (strømpebukser og sko medfølger ikke). Kjolen er sort med lange, lyserøde ærmer og lukkes med velcro i ryggen. En sort edderkop i filt sidder på kjolens nedre del. Hatten er lavet i tynd filt og er rund i toppen. Som afslutning er en lyserød sløjfe i ved bunden af hatten. Med dette lille heksekostume kommer der helt sikker til at være magi og trolddom i luften til halloween

Find kostumet hos Vegaoo

Baby heksekostume 300x450 - Hekse kostume til baby

Baby heksekostume

Dette kostume består af en kjole og en hat (strømpebukser og sko medfølger ikke). Kjolen er sort med en kortærmet overdel. Overdelen har et kryds af lyserøde satinbånd, hvilket er samme materiale som bæltet i taljen. Kraven er rynket og har også et lyserødt satinbånd. Kjolens nedre del har en del fylde og strut på grund af den lyserøde base med den rynkede tyl i edderkoppespind- og stjernemønster ovenpå. Som afslutning er den sorte og lyserøde hat, der udgør prikken over i’et for denne lille heks til halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

 

 

Skærmbillede 2019 02 04 kl. 23.04.23 780x1024 - Hekse kostume til baby

Heks børnekostume

Hekse kan også være søde. Klæd din datter ud som en glad lille heksepige i denne fine kjole med tyl, bånd og andre fine detaljer. Dertil medfølger en sort, spids heksehat med pink kantbånd.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Hekse kostume til børn

SE OGSÅ: Hekse kostume til voksne

SE OGSÅ: Halloween kostumer til baby

Indlægget Hekse kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Hekse kostume til baby

2 meninger om “Hekse kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!