Hellboy kostume til voksne

Skal du til Superhelte og skurke temafest, Halloween eller fastelavn? Så er det oplagt at du hopper i det seje Hellboy kostume til voksne. Alle drenge vil elske dig for det! Et Hellboy kostume til voksne er pluspoint på kontoen i forhold til alle drengebørn. Du er verden sejeste i et sejt Hellboy kostume til voksne. 

Superheltefilmen ’Hellboy’ – eller antihelte-filmen, om man vil – er et både blodigt og morsomt reboot af fortællingen om den røde djævel Hellboy.

I den seneste film om Hellboy (fra 2019) står Hellboy og hans to hårdtslående kollegaer overfor en magtfuld fjende i form af den onde heks Nimue med tilnavnet Bloddronningen, der er ude på at få en grum hævn.

Den røde hovedkarakter er baseret på Mike Mignolas flotte tegneserier og blev første gang filmatiseret af Guillermo del Toro i 2004 med Hellboy og Hellboy II: The Golden Army i 2008.

Hellboy kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til Halloween og “Superhelt og skurke” tema. Der er ikke lavet mange Hellboy kostumer til voksne, men de få muligheder der findes på det danske marked, finder du her:

 

hellboy luksus kostume til mænd halloween kostume til voksne rødt kostume filmkostume monster kostume antihelt kostume

Hell boy kostume deluxe

Kender du den mægtige knaldrøde karakter med to nedslibede horn i panden? Og så er han også ekstremt muskuløs! Yes, ham kan du nu klæde dig ud som ved hjælp af dette superflotte Hellboy deluxe-kostume! Alt, du behøver, følger med, så det eneste, du skal tænke på, er at efterligne hans stemme!

Find kostumet hos PartyKing

 

hellboy kostume til voksne hellboy udklædning halloween superskurke kostume antihelt kostume

Hellboy udklædning til voksne

Spring ud som flot Hellboy i dette flotte Hellboy voksne kostume. Hellboy-kostumet inkluderer en lang brun frakke, en rød Hellboy-maske, et matchende rødtarmstykke og et Hellboy bæltespænde.

Find kostumet hos Partyking 

hellboy maske halloween maske til voksne rød maske farlig halloween maske

Hellboy latex maske

Klæd dig ud som Hellboy med denne flotte luksus latex maske! Påtag dig rollen som Hellboy – en dæmon, der kæmper for den amerikanske regering mod mørke kræfter, såsom nazister og Baba-Jaga. Dette er en officielt licenseret Hellboymaske i et latexmateriale med hår.

Find masken hos PartyKing

 

Læs også: Thanos kostume til voksne

Læs også: Black Panter kostume til voksne

Indlægget Hellboy kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Hellboy kostume til voksne

2 meninger om “Hellboy kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!