Kanin kostume til baby

Har du et lille barn der er vild med kaniner, hvide kaniner, langhårede kaniner, bløde kaniner? Så er et kanin kostume et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Som kostume er et kanin kostume til baby praktisk af flere grunde – særligt til de helt små. 

Kaniner er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres lange ører og lille dusk af en hale. Den mest berømte kanin er nok Stampe fra Disneys film om Bambi. Her er kaninen Stampe er god ven og lærer Bambi både det ene og det andet. Stampe er kendt for at lære Bambi at stå på issen hjælper på vej med visdomsordene: ““Du skal holde øje med begge ender – samtidig…” 

Til de mindste er et kaninkostume nemt og praktisk fordi det ofte er en heldragt i plys, som er dejlig varm til fastelavn i februar måned. Det er også muligt at klæde baby ud til fastelavn som en sød lille kanin, blot med ensfarvet tøj i kaninfarve og tilføjet et par lange øre eller en sort snude eller måske en lille dusk som hale – hvis barnet er begyndt at gå. 

Kanin kostume eller kanin udkllædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot kanin kostume til baby, se bare med her:

kaninkostume til baby kanin kostume til baby kanin udklædning til baby kanindragt fastelavn udklædning til baby kanin kostume 6 mdr kanin kostume 1 år kaninkostume

Lille tyk kanin børnekostume

Dette kanin kostume skal tilføjes et par strømpe bukser og en langærmet, hvis det skal bruges til fastelavn. Den sødeste kanin baby udklædning. Sød udklædning til de mindste, der nu kan være klædt ud som kaninunge. Sættet består af en lille kropsdragt i vatteret fleece. Den lukkes med trykknapper. Der medfølger en fin hat med kaninører og mange fine detaljer. Nem og hurtig udklædning til de yngste fra Travis Designs. Fås i størrelserne: 6-12 mdr og 12-18 mdr. 

Find kaninkostume til de mindste hos Legebutikken

 

kanin kostume til baby kanin babykostume

Grå kanin kostume

Hopper du lige så meget rundt som en de søde små kaniner, så er dette kaninkostume helt perfekt. Hop i heldragten og drag ud på eventyr sammen med alle de andre kaniner.

Find kostumet her hos Temashop

 

babykostumee kanin

Babykanin kostume

Med denne søde dragt kommer din nuttede baby til at blive endnu sødere (og jo, det er faktisk muligt). Kostumet inkluderer et jumpsuit, aftagelig hætte samt en gulerod. Match gerne babyen og klæd dig selv i en sjov kanindragt.

Find kostumet hos Partyking

 

lyserød kanin udklædning til baby

Lyserød baby kanin

Hvem er det som kommer krybende eller hoppende der? Det må være verdens sødeste lille kanin! Det her er et kostume til de mindste. De små skal selvfølgelig også med til festen eller udklædningspartyet! Lyserød Kanin Babykostume er et kostume til små børn der fås i tre størrelser. Det er lavet i polyester. Kostumet består af en lyserød overall medskridsikre fødder og en sød hue med lange ører. Til kostumet medfølger også en blød rangle som forestiller en gulerod. Fås i størrelser fra 0 til 18 måneder. 

Find kostumet hos Partyking

peter kanin kostume 318x450 - Kanin kostume til baby

Søde Peter Kanin, Deluxe

Er du klar til at tage på eventyr? Super søde og sjove Peter kanin, altid klar til eventyr, og han vil gerne have dig med.

Find kostumet hos Temashop

kanin baby kostume 387x450 - Kanin kostume til baby

Kanin babykostume

Lad familiens yngste stjæle alt opmærksomheden til udklædningsfesten, med dette kanin baby kostume. Kostumet indeholder heldragt, hat og gulerod.

Find kostumet hos Temashop

kanin babykostume 428x450 - Kanin kostume til baby

Kanin babykostume

Med dette kaninkostume til babyer, kommer dit barn til at stjæle al opmærksomheden til udklædningsfesten. Super sød kanin sæt til din søde baby bestående af hagesmæk og kyse.

Find det hos Temashop

kanin kostume til baby kanin babykostume

LÆS OGSÅ: Mariehøne kostume til de mindste

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til voksne

Indlægget kanin kostume til baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Kanin kostume til baby

error: Content is protected !!