Krokodille børnekostume

Er du eller junior vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et krokodille kostume til børn være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted! Ikke mindst pga. krokodiller der lurer i og ved de livsvigtige vandhuller.

Krokodillen er det nulevende landdyr i verden, der har eksisteret på jorden i længst tid. Dens historie går over 200 millioner år tilbage i tiden, og den er således et forhistorisk pragteksemplar. Indenfor krokodilleslægten findes der 14 arter. De er koldblodet og lever derfor i varme tropiske klimaer over hele verden. Når krokodillen placerer sig ved vandbredden med åbent gab, er det for at køle af, da krokodiller “sveder” gennem munden. I Ny Guinea er krokodillen et forbillede, hvorfor der er ritual for at lave ar i huden, så det ligner krokodille skællede skind.

Det klassiske krokodille kostume er selvfølgelig at klæde sig i en grøn heldragt med farlige tænder. Et krokodille kostume til børn, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

farlig krokodille fastelavnskostume alligator kostume til børn

Krokodille kostume til børn

Klæd junior ud i dette sjove krokodille kostume, med hale og farlige tænder i gabet. Sjovt og farligt krokodille-kostume i blødt materiale og lækker at have på. Super sejt krokodille kostume i lys grøn, med takker på ryggen og hale, samt tand design på hætten.

Find kostumet hos Temashop

krokodille kostume til børn krokodille kostume 1 årig farlig alligator kostume til baby

 Plys krokodille kostume til de mindste

Klæd junior ud som hans yndlingsdyr – krokodillen – til den kommende fastelavnsfest. Med dette kostume er du garanteret opmærksomhed til den kommende udklædningsfest.Er junior den farligste og mest frygtindgydende krokodille i de tropiske floder? Fås helt ned i størrelse 1 år.

Find kostumet hos Temashop

 

ride on krokodille kostume til børn

Krokodille jæger kostume

Kan junior tæmme en krokodille? Et sjovt og flot kostume, hvor junior har tæmmet og rider på en krokodille, som selveste Crocodille Dundee ville være midundelig på. 

Find kostumet hos PartyKing

 

oppusteligt kostume til børn krokodille kostume til børn carry me alligator

Carry Me Krokodille udklædning til børn

Det er rigtig kedeligt at blive spist af en krokodille. Tag og rid på en i stedet for med denne sjove krokodilledragt! Vi lover at det bliver en succes, hvor junior end går hen. Oppustelig Krokodille Kostume er en sjov oppustelig dragt i form af en krokodille med falske ben der giver illusionen af, at han/hun rider på den.

Find kostumet hos PartyKing

 

grøn krokodille kostume til børn

Alligator børnekostume 

Sødt Krokodille kostume. Kostumet er perfekt til fastelavn. Kostumet indeholder heldragt og hale og fås i størrelser fra 4 år til 12 år.

Find kostumet hos Temashop

 

plys kostume krokodille børnekostume

Plys krokodille børnekostume

Kostume indeholder en plysset grøn helkropsoverall med lynlås, gul mave og hale. Inkluderet er også et udstoppet krokodillehoved i form af en hue med ører næsebor og hugtænder.

Find kostumet hos Partyking

 

 

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til børn

LÆS OGSÅ: Løve kostume til børn

LÆS OGSÅ: Krokodille kostume til voksne

Indlægget Krokodille kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Krokodille børnekostume

error: Content is protected !!