Krokodille kostume til voksne

Er du vild med savannens dyr eller Afrika? Så kunne et krokodille kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til temafesten med relevant tema.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER savannedyr som elefanter, giraffer og zebra. Og forståeligt nok. De er nogle fantastisk dyr, der lever i et helt unik og smukt sted i verden. Men også et farligt sted! Ikke mindst pga. krokodiller der lurer i og ved de livsvigtige vandhuller.

Krokodillen er det nulevende landdyr i verden, der har eksisteret på jorden i længst tid. Dens historie går over 200 millioner år tilbage i tiden, og den er således et forhistorisk pragteksemplar. Indenfor krokodilleslægten findes der 14 arter. De er koldblodet og lever derfor i varme tropiske klimaer over hele verden. Når krokodillen placerer sig ved vandbredden med åbent gab, er det for at køle af, da krokodiller “sveder” gennem munden. I Ny Guinea er krokodillen et forbillede, hvorfor der er ritual for at lave ar i huden, så det ligner krokodille skællede skind.

Det klassiske krokodille kostume er selvfølgelig at klæde sig i en grøn heldragt med farlige tænder. Et krokodille kostume til voksne, findes i forskellige udgaver – se udvalget nedenfor:

krokodille kostume krokodille udklædning mand sjovt safarikostume

Krokodille kostume til voksne

Klæd dig ud i dette sjove krokodille kostume, med hale og farlige tænder i gabet. Sjovt baggy krokodille-kostume i blødt materiale og lækker at have på.

Find kostumet hos Temashop

alligator kostume til voksne safari kostume farlige dyr kostume til voksne Plys krokodille kostume til voksne

Klæd ud som dit yndlingsdyr – krokodillen – til den kommende udklædningsfest. Med dette kostume er du garanteret opmærksomhed til den kommende udklædningsfest. Er du den farligste og mest frygtindgydende krokodille i de tropiske floder? I dette kostume får du chancen for at vise alle, hvilken slags krokodille du er.

Find kostumet hos Temashop

 

krokodillejæger safari kostume jæger kostume

Krokodille jæger kostume

Kan du slet ikke se dig selv i en grn heldragt? Så overvej at være krokodille jæger. Det kan du gøre i ægte 80’er “Crocodille Dundee” stil eller som en safari jæger med en nedlagt krokodille. Oppustelig krokodille kan købes samme sted. 

Find kostumet hos PartyKing

 

ride on krokodille carry me alligator kostume til voksne

Carry Me Krokodille udklædning til voksne

Det er rigtig kedeligt at blive spist af en krokodille. Tag og rid på en i stedet for med denne sjove krokodilledragt! Vi lover at det bliver en succes, hvor du end går hen. Oppustelig Krokodille Kostume er en sjov oppustelig dragt i form af en krokodille med falske ben der giver illusionen af, at du rider på den.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Elefant kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Løve kostume til voksne

Indlægget Krokodille kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Krokodille kostume til voksne

error: Content is protected !!