Kylling kostume til børn og baby

Er I på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til barnet til fastelavnsfesten, så er et kylling kostume til børn og baby helt sikkert lige sagen.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået.

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend.

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Skal dit barn skal klædes ud som en kylling, findes der flere gode bud på et kyllinge kostume. Kylling kostumer til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et kylling børnekostume og et kylling kostume er både til drenge og piger:

kylling babykostume - Kylling kostume til børn og baby

Kylling babykostume

Dette søde kostume passer til babyer som er ligeså nuttede som små kyllinger. Kylling Babykostume er et hyggeligt babykostume til børn under 3 år. Den dækkende kyllingedragt er fremstillet af polyester som forestiller et kyllingehoved med orange næb. Kostumet kan anvendes ved festlige lejligheder eller til fredagshyggen hjemme i sofaen.

Find kostumet hos Partyking

kylling kostume til baby 789x1024 - Kylling kostume til børn og baby

Kylling kostume til baby

Familiens nyeste medlem skal da selvfølgelig også klædes ud til den kommende udklædningsfest. Denne søde kylling heldragt er perfekt og vil med garanti sikre dit barn en masse opmærksomhed.

Find kostumet hos Vegaoo

 

baby kylling kostume til de mindste

Kylling baby udklædning

Det er klart at selv de allermindste også skal få lov til at bære kostume, dog er det dig som voksen der får lov at bestemme, hvad babyen skal klædes ud som, eftersom de naturligvis har svært ved at udtrykke egne ønsker. Dette søde kostume passer til babyer som er ligeså nuttede som små kyllinger. Kylling Babykostume er et hyggeligt babykostume til børn under 3 år. Den dækkende kyllingedragt er fremstillet af polyester som forestiller et kyllingehoved med orange næb. Kostumet kan anvendes ved festlige lejligheder eller til fredagshyggen hjemme i sofaen.

Find kostumet hos PartyKing

hvid kylling kostume til børn høne kostume til børn

Høne kostume til de mindste

Skal dit barn ud på en gåtur, og hedder barnet desuden Nuser? Så er denne dragt et must! Hvis dit barn hedder noget andet og hader gåture, er dette kostume alligevel fantastisk! Det er perfekt at hygge i og super sjovt til kostumefesten! Lad dit barn udleve sine inderste kyllingedrømme! Kylling Toddler Kostume indeholder hættetrøje og bukser i polyester. Fås i størrelserne Small (1-2 år) og Medium (3-4 år). Sko medfølger ikke.

Find kostumet hos PartyKing

kylling baby kostume 694x1024 - Kylling kostume til børn og baby

Kylling babykostume

Skal din baby ikke være kylling til næste udklædningsfest. Denne lille kylling er slet ikke til at stå for. Sødt kylling kostume de består af en heldragt og en hovedbeklædning.

Find kostumet hos Vegaoo

kyllinge kostume til børn - Kylling kostume til børn og baby

Kylling børnekostume

Hvorfor se ud som alle de andre børn, når man kan se ud som en kylling! Meget festligt kostume, som dit barn kan bære både til teaterforestillinger, påske og børnefester. Kyllingekostumet inkluderer en gul kyllingedragt med vinger, orange ben og matchende fastsyede skoovertræk. Der medfølger også et gult kyllingehoved og næb samt åbent hul til ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

høne kostume til børn kylling kostume hane kostume til børn

Høne kostume til børn

Bårk bårk bårk. Den lille høne kykker rundt og leder efter korn. Bliv klædt ud som en sød høne / kylling i dette fine kostume.

Find kostumet hos Temashop

kylling kostume til børn 691x1024 - Kylling kostume til børn og baby

Kylling heldragt til børn

Kykkeli’kyyyh! Den lille kylling klukker rundt og er klar til sjov og ballade. Ifør dig denne fine heldragt og forvandl dig om til en sød lille kylling.

Find kostumet hos Temashop

høne kostume til børn 680x1024 - Kylling kostume til børn og baby

Høne kostume til børn

Bårk bårk bårk. Den lille høne kykker rundt og leder efter korn. Bliv klædt ud som en sød høne / kylling i dette fine kostume.

Find kostume hos Temashop

Fandt du det kylling kostume du ledte efter?

kylling kostumer til børn 1024x328 - Kylling kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Kylling kostume til voksne

SE OGSÅ: Dyrekostumer til babyer, børn og voksne

Indlægget Kylling kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Kylling kostume til børn og baby

2 meninger om “Kylling kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!