Ladybug kostume til børn – Miraculous Ladybug & Cat Noir

Er din datter vild med Ladybug fra Miraculous & Cat Noir? Og er det tid til fastelavn eller temafest med superheltetema? Så er det oplagt med et flot Ladybug kostume til børn i de karakteristiske Ladybug farver.

Når Paris er i fare (og det sker ofte), forvandles Marinette til Ladybug. Ladybug er superhelten der sammen med Cat Noir redder Paris fra superskurken Hawk Moths ødelæggende planner. Redningsaktionerne starter med at Marienette opfanger at der er fare på færde og gemmer sig for at forvandle sig til Ladybug, ved hjælp af sin kwami. Ladybugs partner i krigen mod fjenden er Cat Noir. Hvad Marinette ikke ved er, at Adrien, som hun er lun på i skolen, er Cat Noir.

The Miraculous Ladybug og hendes partner Cat Noir er superhelte som teenagerne Marinette og Adrien. Begge skjuler imidlertid denne hemmelighed for hinanden. Marinette bliver til Ladybug med sin kwami’s hjælp, mens Tikki og Plagg hjælper Adrien til at blive Cat Noir. Sammen udlever de en masse eventyr, mens de arbejder for at beskytte Paris’ gader mod angreb fra den mystiske skurk Hawk Moth.

Et Miraculous Ladybug kostume er selvfølgelig rødt og sort som en smuk mariehøne. Det er en heldragt i slimudgave, da Ladybug skal kunne klatre, løbe og springe, som enhver anden superhelt. Kostumet kan fuldendes med Miraculous Ladybug paryk, Miraculous taske, Miraculous Ladybug maske og selvfølgelig Miraculous Ladybug yoyo og ørering – der er væsentlige dele af superheltens accesories.  

Vi har samlet de bedste bud på et Miraculous Ladybug kostume til børn her:

ladybug kostume til børn miraculous ladybug kostume til børn superhelt kostume til piger rødt kostume til piger fastelavnskostume til piger

Miraculous Ladybug kostume til børn

Tag på eventyr udklædt som Ladybug fra Miraculous Ladybug og Cat Noir. Dette Ladybug kostume til børn er officielt licenseret. Det består af en heldragt og en maske (paryk og sko medfølger ikke). Heldragten er elastisk og rød med sorte prikker. Den lukkes på ryggen med velcro. Masken er i mousse og dækker øjne, dog med huller så du kan se ud. Den bæres ved hjælp af en elastik. Den er også rød med sorte prikker. Dette kostume er perfekt til at blive Ladybug fra serien Miraculous Ladybug.

Find kostumet hos Vegaoo

 

ladybug kostume til børn miraculous ladybug kostume til børn superhelt kostume til piger rødt kostume til piger fastelavnskostume til piger

Ladybug børnekostume

Heltinden Ladybug / Marienette. Dette Ladybug™ kostume til piger er under officiel licens og består af en dragt og en maske (paryk og sko er ikke inklusiv men kan købes i samme butik). Denne dragt er elastisk i rødt stof med sorte prikker og lukkes på ryggen med lynlås. Den medfølgende maske er fremstillet i stof der matcher den røde dragt med sorte prikker. Masken holdes på med elastik. 

 

Find kostumet hos Vegaoo

 

ladybug kostume til børn miraculous ladybug kostume til børn superhelt kostume til piger rødt kostume til piger fastelavnskostume

Marienette forvandlet til Ladybug kostume til piger

Et ægte Ladybug heltinde kostume! Dette luksus Ladybug kostume til piger er under officiel licens og består af en dragt, maske og en taske (Paryk og sko er ikke inklusiv, men kan tilkøbes i samme butik). Denne dragt er elastisk i rødt stof med sorte prikker. Dette kostume fuldendes af en maske der matcher kostumet og som holdes på ved hjælp af elastik samt en lille taske der ligeledes matcher Ladybug kostumet. 

Find kostumet hos Vegaoo

cat noir kostume til børn

Cat Noir kostume til seje drenge

En kat lander altid på poterne! Dette sorte katte kostume er under licens fra Miraculous™ og er til brøn. Det består af en heldragt med hætte og en maske (paryk er ikke inkluderet). Heldragten er stor og sort og med “Miraculous” skrevet på maven. Den lukkes med en lang lynlås der gør det nemt at tage kostumet på og af. Outfittet har en flot stor hætte med katteører og en klokke der hænger om halsen samt en hale der sidder bagpå kostumet. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

ladybug og cat noir kostume til børn

Cat Noir kostume til børn

Dette Miraculous kostume er under officiel licens og består af en sort dragt med en halvmaske og en hårbøjle med ører. Denne dragt er sort og forestiller Cat Noir som er ven med Ladybug. Denne dragt er i elastisk stof hvilket gør den beghagelig at have på. Den medfølgende maske er ligeledes sort med huller ved øjnene. For at fuldende dette kostume medfølger et hårbånd med katteører. Dette kostume er perfekt til en Cat Noir fan til fastelavn. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

ladybug kostume til børn miraculous ladybug kostume til børn superhelt kostume til piger rødt kostume til piger kirugummi heldragt

Ladybug kirugummi heldragt til børn

Ville det være sejt at falde i søvn som Ladybug? Denne heldragt indbyder både til udklædning og afslapning. Dette Ladybug­™ kostume til børn består af en maske og en heldragt (paryk er ikke inkluderet, men kan tilkøbes). Kostumet er løst og varmt og er perfekt til at holde et barn varmt og behageligt til en kølig vinter udklædt fest. Det er rødt og med et honeycomb mønster, med sorte prikker og og lange ærmer. Den er udstyret med en hætte og er super praktisk til at holde vind og vejr ude. Den er let at tage på med en lynlås.Der følger en maske med der matcher kostumet. Masken sidder på med en elastik der sikrer at den sidder godt fast. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

TIlbehør til Ladybug kostume til børn

Tilbehør til ladybug kostume ladybug taske ladybug paryk ladybug maske ladybug øreringe ladybug yoyo

  1. Ladybug yoyo og ørering er vigtige dele af Ladybug kostume til børn. Ladybug yoyo og øreringe findes hos Vegaoo.
  2. Ladybug har sin kwami i sin lille Ladybug taske. Fuldend kostumet med en ladybug taske fra Vegaoo.
  3. Ladybug har flot blåt hår. Har din datter ikke blåt hår? Og har du ikke mod på at farve det? Så er den nemme løsning en blå paryk. Find den hos Vegaoo.

LÆS OGSÅ: Klassisk mariehøne kostume til børn

 

ladybug og cat noir kostume til børn

 

Indlægget Ladybug kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Ladybug kostume til børn - Miraculous Ladybug & Cat Noir

En mening om “Ladybug kostume til børn – Miraculous Ladybug & Cat Noir

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!