Lego film 2 kostume til børn

Har du et barn der er vild med LEGO, Batman og den nyeste LEGO film “2”? Så er et LEGO film 2 kostume til børn det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest og til leg derhjemme.

Animationsfilmen ‘LEGO Filmen 2’ er efterfølgeren til LEGO Filmen – Et klodset eventyr om den helt gennemsnitlige Emmet, som dragede på en uventet og farefuld mission. Fem år efter begivenhederne i etteren står indbyggerne i Klodsby over for nye udfordringer, da en DUPLO-invasion fra det ydre rum smadrer alt på deres vej, hurtigere end borgerne kan nå at genopbygge.

Emmet, Lucy, Batman og deres venner må nu kæmpe for at overvinde invasionen og genoprette freden i LEGO-universet, hvilket fører dem på en magisk rejse til fjerntliggende, uudforskede verdener og en fantastisk galakse, hvor alting er som i en musical. Det kommer til at kræve alt deres mod, kreativitet og alle deres mesterbyggerevner, før de kan genoprette freden og vise universet, hvor super specielle de er, og hvor meget deres mod har udviklet sig.

Lego film 2 kostume til børn kan både bruges til fastelavn, fødselsdagen/temafesten med Batman eller LEGO tema og til mange timers leg derhjemme.

 

lucy lego kostume til børn lego 2 film lego film 2 udklædning børnekostume

Lucy børnekostume fra LEGO 2 filmen

I dette cool kostume forvandles barnet til Lucy. Sammen med vennerne Emmet og Batman redder han/hun byen – eller fødselsdagen – fra uvedkommende, der ikke hører hjemme i selskabet. Det vil kræve både mod og kreativitet – Lucys spidskompetence! Dette kostume vil forvandle barnet til Lucy fra LEGO-filmen “2”. Den sorte overall med blåt og lyserødt motiv på den ene side indgår i produktet. 

Find kostumerne hos PartyKing

Lego batman kostume til børn 450x450 - Lego film 2 kostume til børn

LEGO Batman kostume

Hvis du har svært ved at beslutte dig for, om du skal klæde dig ud som Batman eller en LEGO-figur, kan vi gøre valget lettere for dig. Hvad med at klæde dig ud som Batman i en LEGO-version?
Dette børnekostume er super sejt og får dig til at ligne LEGO-Batman! Kostumet er fremstillet af polyester og fås i størrelsen one size. Det omfatter en trøje med kappe, en maske, som dækker ansigtet, samt et par handsker.

Find kostumet hos Partyking

 

emmet lego kostume lego 2 film udklædning fastelavnkostume

LEGO Emmet – komplet kostume til børn

Vil du klæde dig ud som noget andet end spøgelser, zombies og uhyggelige varulve? Hvorfor ikke være bedre end alle andre og klæde dig ud som mesterbygger Emmet fra Lego? Dine venner kommer ikke til at være i tvivl om hvem du ligner, og 99 % af dem bliver misundelige og småsure på dig over at du har fundet et så cool kostume! LEGO Emmet Børnekostume Deluxe er et rigtigt heftigt kostumet til børn som fås i en deluxekvalitet. Kostumet fås i størrelserne Small, Medium, Large og passer lige så godt til festen som til den første halloweenfest. Kostumet inkluderer en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, et par matchende bukser og et par legohandsker.

Find kostumet hos Partyking

 

emmet lego kostume lego 2 film udklædning fastelavnkostume budget

LEGO Emmet budget kostume til børn

Everything Is AWESOME!!! Emmets positive energi er smittende, og vedkommende, der bærer denne seje LEGO-dragt, bliver lige så glad som Emmet! Dette børnekostume forestiller Emmet fra “LEGO The Movie”, og det indeholder en overdel samt handsker i polyester og en halvmaske til ansigtet af plast.

Find kostumet hos Partyking

 

emmet maske til børn emmet lego børnemaske

LEGO Emmet børnemaske

Emmet Brickowski, den gamle fyr fra Lego-serien, er en glad mand som gerne bruger tid med Lucy Wyldstyle. I fritiden elsker han at bygge og tage til kostumefester. Elsker dy det samme som Emmet? Klæd dig ud som ham ved hjælp af denne superflotte maske! Lego Emmet Maske fås i størrelsen One size til voksne og er lavet i plast. Masken dækker kun ansigtet og sættes nemt fast rundt om hovedet med et elastikbånd.

Find masken hos Partyking

 

lego batman lego film 2 batman

LEGO film 2 – Batman  børnekostume

Den velkendte Batman – bare en anelse mere firkantet! Dette er det ultimative kostume til de børn, der elsker gaming, og som er tossede med spilserien om LEGO Batman! Dette seje Batmankostume består af trøje, bukser, kappe og handsker i polyester. Halvmasken er naturligvis også inkluderet i pakken. 

Find kostumet hos Partyking

 

lego-batman-lm2-budget børnekostume

Batman Lego 2 – budget børnekostume

Selv de mindste børn skal have mulighed for at klæde sig ud som LEGO-Batman. Denne dragt har alt det nødvendige til transformationen som Gothams fremmeste beskytter. Byen stoler på dig! Dragten omfatter en overdel, kappe og handsker i polyester samt en halvmaske i plast.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

 

SE OGSÅ: LEGO Halloween kostume til børn

SE OGSÅ: LEGO Ninjago kostume til børn

SE OGSÅ: LEGO Batman kostume til børn

Indlægget Lego film 2 kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Lego film 2 kostume til børn

error: Content is protected !!