Løve kostume til baby

Har du et barn der er vild med vilde dyr og særligt de frygtindgydende løver? Så er et løve kostume til baby et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et løve kostume til baby er et oplagt kostume, når familiens mindste skal klædes ud til den kommende temafest.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et løve kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Løve kostume eller løve udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot løve kostume til baby, se bare med her:

løve kostume til baby 450x408 - Løve kostume til baby

Løve kostume til baby

Dette baby løvekostume består af en lysebrun heldragt med lynlås samt en lille aftagelig løvehale. Denne heldragt har også en hætte i plys med en løvemanke og små ører. Et par tætte hjemmesko matcher heldragten. Med dette kostume bliver din lille baby konge af junglen.

 

Find kostumet hos Vegaoo

Løve kostume til baby

Løve baby kostume

Fin og enkel løvedragt med hætte. Har fine pelsdetaljer samt ører+hale. Halespids og manke er ikke rød, som vist på billedet, – men har en fin brun farve, der passer til en ægte løve.

Find løve baby kostume hos PartyKing

 

løvernes kostume kostume til baby løve kostume til baby løve babykostume safari kostume til baby afrika kostume til baby

Løvernes Konge kostume til baby

Se farlig ud i det lille søde kostume, som også er blødt og behageligt. Kostumet består af en heldragt med lynlås foran, samt en hætte. Fås helt ned fra 0 måneder til 2 år.

Find kostumet hos Temashop

løve kostume til børn løveudklædning løvekostume heldragt

Løvekostume – også til de mindste

Lad dit barn klæde sig ud som en lille farlig løve til fastelavn i dette fine kostume. Men du må være på vagt, for løven kan blive sur og farlig og hvem ved, måske bider den. Findes helt ned til str. 92

Find det søde løve kostume hos Temashop

løvernes garde kostume til baby 269x450 - Løve kostume til baby

Løvernes Garde kostume

Kostumet deluxe er lavet på licens fra The Lion Guard™ og består af en overall og en hue (sokker medfølger ikke). Overallen er af god kvalitet og forestiller Kion, Simbas og Nalas yngste søn – Simba og Nala som er vagter for løvernes land. Overallen er lavet i guldfarvet imiteret pels, som ligner løveungens. Ligesom Kions mave er den gul på forsiden og har mærket for Løvernes Konges Vagter syet på venstre arm i filt. Ben og arme er i trikot. Den vatterede hale sidder på plads med velcro bagpå og kan tages af i siddende position. Overallen lukkes med velcrobånd foran. Huen forestiller Kions hoved med den berømte røde hanekam, de store ører og brune øjne. Snuden er i polstret skumgummi.

Find kostumet hos Vegaoo

løve babykostume 241x450 - Løve kostume til baby

Løve babykostume

Dette løvekostume består af en heldragt med hætte. Hele dragten er lysebrun med hvidt på maven. Hætten forestiller et løveansigt med søde ører. Med dette flotte løvekostume er din lille bandit klar til fastelavn.

Find kostumet hos Vegaoo

baby løve kostume 351x450 - Løve kostume til baby

Løve kostume til baby

Rooaaar! Pas på den farlige løve! Tag en tur på savannen og leg med alle de andre seje løver. På med heldragten og du er klar til Fastelavn. Kostumet består af en heldragt med hætte.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Løve kostume til baby du ledte efter?

løve kostume til baby - Løve kostume til baby

 

LÆS OGSÅ: Løve kostume til lidt større børn

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Katte kostume til baby

Indlægget Løve kostume til baby indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Løve kostume til baby

2 meninger om “Løve kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!