Mad kostume til voksne

Er du på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til temafesten, så er et mad kostume til voksne helt sikkert lige sagen.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Men til en fastelavnsfest kan man også få prisen for det bedste kostume, og du er blandt top hvis du vælger et mad kostume der får alle andres tænder til at løbe i vand.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over det store udvalg af mad kostumer, til hver festlig lejlighed. Et mad kostume er ideelt til fastelavn, sidste skoledag eller karneval. Find det mad kostume til voksne, der passer lige til dig:

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 22.08.01 684x1024 - Mad kostume til voksne

Bacon kostume

Hvem ønsker ikke at være unik til kostumefesten? Klæd dig ud som kæmpe bacon! Det ser ægte ud, men lad dig endelig ikke friste af at spise det, når trangen melder sig ud på de små timer!

Find kostumet hos Coolstuff

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 21.45.18 674x1024 - Mad kostume til voksne

Hotdog kostume

Hvis du er på udkig efter et mere utradionelt kostume, så behøver du ikke lede længere. Hop i dette kostume og giv den hele armen som kæmpe hot dog hele aftenen. Du bliver helt sikkert festens midtpunkt.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 21.47.44 800x1024 - Mad kostume til voksne

Popcorn kostume

Normalt forbinder man popcorn med biograf og filmhygge, men det kan også være et sjovt kostume til udklædningsfesten. Sjovt popcorn kostume med popcorn i et popcorn bægre. Sjovt kostume til karneval eller til andre events, hvor du skal bringe et smil på andres læber.

Find kostumet hos PartyKing

 

popcorn kostume cirkus kostume mad kostume snack kostume

Miss Popcorn kostume

Klæd dig som dronningen af popcorn! Denne karnevalsdragt forvandler dig let til aftenens sprødeste guf for øjet. Så tag plads ved godtebordet og vis hvem der bestemmer over popcornskålen! Perfekt kjole til halloween og karneval.

Find kostumet hos CoolStuff

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 21.50.30 793x1024 - Mad kostume til voksne

Spejlæg kostume

Madvarer er altid et sjovt tema at klæde sig ud som til diverse udklædningsfester! Et spejlæg er et nemt kostume at tage uden på dit almindelige tøj. Find evt. en hvid trøje der matcher æggehviden.

Find kostumet hos CoolStuff

 

bacon kostumee til voksne mad udklædning lige til at spise kostume

Bacon skive kostume til voksne

Bacon er grisens gave til menneskeheden! Tynd knasende og velduftende med himmelsk smag. Alt passer godt til bacon: Burgere, is, pommes frites, men frem for alt passer baconkostumet bedst sammen med æggekostumet til udklædningsfesten!

Find kostumet hos CoolStuff

 

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 21.54.26 735x1024 - Mad kostume til voksne

Burger kostume

Med dette super seje og ikke mindst sjove kostume, kan du blive forvandlet om til en kæmpe omvandrende burger – hvor fedt er det ikke lige? Kostumet er helt perfekt til fastelavn, sidste skoledag, karneval eller andre sjove begivenheder.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 21.57.00 672x1024 - Mad kostume til voksne

Ærte kostume

Sjov heldragt der forvandler dig om til en ært i bælg! Kostumet er lavet som en heldragt, sammensæt selv med matchende bukser og bluse.

Find kostumet hos Temashop

pizza kostume pizza slice udklædning til voksne

Pizza slice kostume

Hvem elsker ikke pizza? Med dette kostume, skal du passe at der ikke kommer en og tager en bid af dig.  Pizza slice kostume til en sjov udklædningsfest, karneval eller andre festlige events.

Find kostumet hos Vegaoo

 

pizza kostume pizza slice udklædning til kvinder

Pizza kostume

Dette kostume til voksne forestiller et pizza stykke og består af en tunika. Fremstillet i blød mousse påtrykt ost og pepperoni. Sjovt kostume til sidste skoledag eller en temafest. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 22.03.03 714x1024 - Mad kostume til voksne

Chili kostume

Red, hot and spicy? Sæt gang i festen med dette hotte kostume. Dette kostume er sjovt og festligt. Du bliver aftenens hovedingrediens!

Find kostumet hos Temashop

 

pomfrit kostume pomfritter kostume pommes kostume

Pommes frites kostume

Elsker du også pommes frites? Klæd dig ud og yndlingsspisen med dette pommes frite kostume. Måske er du en sprød pommes frites eller som nogen siger: pomfritter! Sjovt pommes frit kostume til en sjov fest, fastelavn eller anden udklædningsfest.

Find kostumet hos Vegaoo

 

pomfritter kostume til voksne pommes kostume til voksne

Pommes kostume

Banker dit hjerte også for pommes frites? Der er med garanti flere der vil få mundvandet til at løbe, når du træder ind i rummet, og måske du finder burgeren til dine pommes frites! Pommes Frites Kostume er præcis det navnet antyder – et kostume, der får dig til at ligne en bakke pommes frites. Dragten består kun af selve bakken med pommes frites, hvilket betyder, at det sorte tøj på billedet ikke medfølger. Kostumet dækker fra hofterne og op over hovedet. 

Find kostumet hos PartyKing

 

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 22.11.30 865x1024 - Mad kostume til voksne

Æg og bacon parkostume

Deltag i en kostumefest som par, klædt ud som æg og bacon. En sjov pardragt, som skaber et fantastisk blikfang! Dig og din partner er helt sikkert også en dejlig kombination, så hvorfor ikke gå til kostumefest, klædt ud som bacon og æg!

Find kostumet hos Coolstuff

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 22.15.21 940x1024 - Mad kostume til voksne

Madder Parkostume

Hvis du og din ven er inviteret til en udklædningsfest, og I gerne vil matche hinandens udklædning, er disse kostumer lige noget for jer! Kostumerne er perfekte, hvis I er inviteret til en fest med et eller andet mad-tema, men der er også en vis risiko ved at bære disse kostumer. Hvis en af gæsterne er rigtig sulten, kan det resultere i, at personen prøver at tage en bid af jer, så vær sikker på, at der serveres rigtig mad til festen! Kostumet består af to dragter; en mad med rød syltetøj og en mad med peanut butter.

Find parkostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 23 kl. 22.17.52 718x1024 - Mad kostume til voksne

Zombie hotdog kostume

Sådan her kan det gå, hvis man glemmer at tjekke Mindst Holdbar Til-datoen på maden. Zombie Hotdog Kostume inkluderer en ærmeløs dragt udformet som en pølse med brød med et uhyggelig zombieansigt, blottet hjerne og hængende øje.

Find kostumet hos CoolStuff

 

Mad kostume til voksne

BeFunky collage 6 1024x317 - Mad kostume til voksne

SE OGSÅ: Banan kostume til voksne

SE OGSÅ: Frugt kostume til voksne

SE OGSÅ: Skaldyr kostume til voksne

SE OGSÅ: Øl kostume til voksne

 

 

 

Indlægget Mad kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Mad kostume til voksne

error: Content is protected !!