Modig kostume til piger

Har du et barn der er vild med Merida fra Pixars film “Modig”? 

Overvej et fint Modig kostume til piger et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

 

Eventyret om Merida er et eventyr , der foregår i det gamle Skotland i vikingetiden. Merida er en tomboy – en rebelsk teenager og så er hun en drengepige og en mesterbueskytte. Hun har et fantastisk og voldsomt stort, rødt hår og så er hun stærk, snu og meget modig! 

Merida er en halvvoksen teenager, der ikke vil følge familietraditionerne og gifte sig med den, forældrene udser. Hun vil faktisk slet ikke giftes. Hun og resten af familien sættes på et fantastisk eventyr i filmen Modig og selvom hun er stammelederens datter (og dermed efter vor tids betegnelse, en prinsesse), så er der ikke meget prinsesse over Merida. Filmen Modig om modige Merida elskes af seje modige piger over hele landet.

Merida Modig kostume til piger kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med prinsesse tema. Modig kostumerne findes i flere størrelser og indeholder typisk en mørk langærmet turkis blå kjole og en stor vild orange paryk.

merida modig kostume til piger modig kjole fastelavnskostume piger

Modig børnekostume

Lille sød kjole i turkis farve ligesom rødhåret Merida har på i Disney filmen. Fås i størrelse 9-10 år.

Find kostumet hos Temashop

merida kjole til børn merida børnekostume modig brave kjole til piger blå kjole til piger

Merida kostume til piger 

Lad dit barn træde ind i rollen som den fiktive karakter Modige Merida fra filmen “Modig” med denne utroligt smukke kjole! Kostumet omfatter en kjole i blå med detaljer i guld på hals, talje og ærmer og et tryk med Modige Merida på brystet. 

Find kostumet hos PartyKing

 

modig børnekostume flot fastelavnskostume til seje piger blå kjole

Modig kjole til børn

Merida, Merida, Merida. Denne rødhårede og modige lille prinsesse kan måske nok være svær at kontrollere, men hun har givet alle kreative drengepiger en all-in-one Disneyprinsesse at se op til. Hun redder sin mor fra fortryllelsen (som hun selv forårsagede…) ved hjælp af sit mod, sin bue og en stor portion opfindsomhed. Ligesom hun redder sig selv fra beundrere… Prinsessekostumet ligner det, som Merida bærer i filmen “Modig”. Kjolen er blågrøn med fine gulddetaljer fra filmen og indeholder desuden en lille halskæde med Meridas ansigt. Selv en tiara er inkluderet i sættet.

Find kostumet hos PartyKing

 

blå merida fastelavnskostume modig prinsesse kjole

Brave kjole som fastelavnskostume

Nu kan din pige blive den modige prinsesse Merida med dette superflotte kostume! Merida Modig Børn Kostume inkluderer en skinnende blå kjole med fine gulddetaljer og matchende sløjfe foran med motiv af Merida Modig på maven.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

merida paryk orange børneparyk krøllede lang orange paryk til børn

Merida paryk

Tag til udklædningsfesten som den selvstændige og totalt frygtløse Merida fra Disneys populære film “Modig”. Meridas bølgede, irske røde hår afslører, hvor stærk en pige hun er. Hun er typen, der kan klare alt på egen hånd. Passer det til dit barn? Så er parykken perfekt til at fuldende kostumet!

Find Modig paryk hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til piger

LÆS OGSÅ: Sådan træner du din drage kostume

 

Indlægget Modig kostume til piger indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Modig kostume til piger

error: Content is protected !!