Monster kostume til børn og baby

Skal dit barn klædes ud til Halloween og elsker han eller hun magi og uhygge, så er et monster kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

»Historien om Frankensteins Monster fra det tidlige 1800-tal markerede overgangen, hvor monstrene trådte ud af folkeeventyret og ind i fiktionen. Men monstre udvikler sig løbende. Derfor er de også et godt værktøj til at se, hvad der har optaget samfundet gennem tiderne,« fortæller monstrologen Jørgen Riber Christensen.

Frankenstein er faktisk navnet på monstrets skaber, og altså ikke monstrets eget navn. Gennem kemi og moderne elektricitet skaber Frankenstein sit monster. Senere er der blevet lagt tolkninger ned over romanen, som antyder moralen, at vi ikke bør lege Gud, fordi det, vi skaber, kan vender sig mod os. Videnskabsmanden Victor Frankenstein kan også opfattes som en dårlig far, der vender sin skabning ryggen, og Frankenstein-fortællingen kan opfattes som et tidligt opgør med den borgerlige familie.

Monsteret kan både være et menneske, eller blandinger mellem mennesker og dyr, mennesker og robotter/teknologi og mennesker der er døde. Derfor er monsteret selvskrevet til en god Halloween fest. Et monster kan både være behåret (dyreblandinger), men også robotagtig eller død.

Et monster kostume til børn kan bestå af mange farver og skildres forskelligt. Der er ikke entydige karakteristika idet monster har udviklet sig i forskellige retninger gennem tiden. 

Monster udklædningskostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med uhyggeligt tema. Der findes mange forskellige monster kostume til børn, både til de større og de allermindste. Se udvalget nedenfor:

 

baby kostume djævel halloween babykostume

Monster djævle kostume til baby og tumlinger

Dette er måske nok et supersødt kostume, men lad dig endelig ikke narre! Der kan nemlig skjule sig mange ting bag denne type kostume. Det er trods alt en lille djævledragt, så vær forberedt. Kostumet består af et blødt jumpsuit med en hætte i en rød farve. Hætten og kraven er med plys, og på hætten er der både tænder, øjne, næse og horn. Kostumet har desuden en djævlehale bagtil, og undersiden af fødderne er sorte. Fås i str 6-12 måneder og 12-24 mdr.

Find kostumet hos PartyKing

 

frankenstein baby kostume halloween kostume til baby

Frankenstein baby kostume

Fås kun i størrelse 12-24 månder. Dr. Viktor Frankenstein er smuttet til Inglostadt for at studere biologi og især kemi. Efter studierne er Viktor nået frem til en teori om, at han kan give liv til døde ting. Men Viktor er gal, så tro ikke på alt, hvad du hører om ham. Ingen kan give liv til nogen, som allerede er død. Derimod kan man sagtens give feststemningen ekstra liv, f.eks. til udklædningsfester. Det er dette kostume et godt eksempel på. Kostumet omfatter et jumpsuit med hætte, der ligner Frankensteins monster. Materialet er polyester og er kun beregnet til udklædningsbrug.

Find kostumest hos PartyKing

 

monster kostume til børn monsterkostume til børn monster kostume til halloween halloween kostume til børn udklægning til halloween monsster orange monster kostume

Yderst skæmmende monster kostume

Klæd dit barn ud som et uhyggeligt monster til fastelavn eller halloween, i dette fine orange kostume. Kostumet består af en flot heldragt i orange, plysset monster pels – heldragt med lynlås og hætte til børn. Fås i størrelser fra 92 – 152.

Find det skræmmende monster kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 09 05 kl. 10.07.15 863x1024 - Monster kostume til børn og baby

Monster børne kostume

Skærmbillede 2018 09 05 kl. 10.09.38 735x1024 - Monster kostume til børn og baby

Monster kostume

Fluffy monster heldragt til børn i pink og neon-grøn. Dragten er perfekt til fastelavn eller andre sjove udklædnings arrangementer.

Find monster kostume hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 09.52.59 643x1024 - Monster kostume til børn og baby

Monster børnekostume til de mindste

Drømmer dit barn om, at være et lille, uhyggeligt monster til fastelavn eller halloween, så er dette det helt perfekte kostume. Kostumet består af bluse, hovedbeklædning og strømper. Fås i størrelse 80 og 92.

Find kostumet hos Temashop

 

pirat monster halloween kostume til børn

Monster pirat kostumee til børn

Monster-piratdragten består af en hvid, bred skjorte, som er snavset til af jord og blod og har et falsk ar af plastic ved halsen. Dragten indeholder også brune spidsklippede bukser, et sort bælte og en pirathat med løshår. En gummimaske og grønne arrede vanter fuldender kostumet. Et passende kostume til Halloween. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

grønt monster kostume til børn

Oppusteligt monster børnekostume

Dette oppustelige monster kostume til børn består af en dragt med ventilator der virker ved hjælp af AA batterier (ikke inklusiv). Denne dragt er grønt med et monsteransigt påtrykt på forsiden. En antenne stikker op på hver side af hovedet vd skuldrene. Er du på udkig efter sjove kostumer så kunne dette kostume være et perfekt bud. 

Find kostumet hos Vegaoo

monster inc kostume til børn

Monster Inc børnekostume

Tilslut dig slænget fra Monster High™! Drømmer du også om at blive medlem i Monsters university™ slænget? Så er denne dragt perfekt til dig! Officielt licenseret Bobdragt inkluderer en grøn heldragt med et tryk af karakterens smilende ansigt på forsiden. To, små horn ses også på skuldrene. Perfekt til fødselsdagsfesten eller temafesten.

Find kostumet hos Vegaoo

 

 

monster maske til børn

Virkelig uhyggelig monster børnemaske

Med øjne som popper ud af øjenhulerne vakler monsteret frem på jagt efter noget (eller nogen) at æde! Klæd dig ud som et skrækindjagende monster med denne uhyggelige maske til børn!

Find masken hos Coolstuff

 

Hvilket monster kostume til børn leder du efter?

collage 39 1024x379 - Monster kostume til børn og baby

monster kostume til barn monster kostume baby

LÆS OGSÅ: Monster High kostume til børn
LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til baby
LÆS OGSÅ: Frankenstein kostume til børn

 

Indlægget Monster kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Monster kostume til børn og baby

En mening om “Monster kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!