Mumie kostume til voksne

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare det gamle Egypten og uhygge, så er et mumie kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

I det gamle Egypten, sluttede livet ikke med døden. Sjælene, “Ka’en” og “Ba’en”, levede videre, men ville dø, hvis legemet forsvandt. Derfor begyndte egypterne ca. 2700 f.Kr. at balsamere de døde og de uhyggelige mumier blev en realitet. Teknikken blev hele tiden forbedret, og den nåede sit højdepunkt ca. 800 f.Kr.

Indvoldene blev fjernet gennem et snit i venstre side, men hjertet skulle blive på sin plads. Undertiden blev hjernen også fjernet. Kroppen blev derefter dækket med natron. En måned senere blev den tørrede krop smurt over med lak, og der blev hældt lak ind i kroppen. De tørrede indvolde blev lagt tilbage i kroppen eller begravet i fire såkaldte “kanope-krukker”, hvis låg var dekoreret med gudehoveder.

Den næste måned gik med at svøbe mumien i hørlærred. Det var ofte slidt tøj, der blev genbrugt. Hele ritualet skulle i alt tage præcis 70 dage. Der blev ofte lagt amuletter mellem bandagerne. Den vigtigste amulet lignede en skarnbasse, en såkaldt hjerte-skarabæ, der skulle beskytte den døde ved Osiris’ domstol.

Den færdige mumie blev lagt i en eller flere kister, anbragt inden i hinanden, alt efter hvad familien havde midler til.

Et mumie kostume til voksne består altså af bandagelignede tekstil svøbt om hele kroppen, eventuelt med amuletter i mellem lagene og med et synligt snit i venstre side samt i hovedet (hvis hjernen er fjernet). 

Mumie udklædningskostume til voksne kan både bruges til fastelavn Halloween og fødselsdagen/temafesten med Egypten tema. Der findes mange forskellige mumie kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

mumie kostume til mænd mumie kostume til voksne mumie udklædning til halloween

Mumie kostume til voksne

Halloween er den perfekte anledning, hvis du vil udklæde dig som mumie. Med dette morphsuit bliver du en blodstænkt mumie, og eftersom dragten har stretch og føles skøn, føles det trygt at spøge natten lang.

Find mumie kostumet kostume hos Coolstuff

mumie kostume til voksne piggy back mumie ride on mimie kostume halloween kostume

Ride on Mumie udklædning til voksne

Mumie kostume til mænd, som består af en elastisk heldragt. Kostumet er onesize, og svarer til størrelse large. Fin detalje med tænder på råddent tandkød. 

Find denne mumie udklædning hos CoolStuff

 

mumie_farao-kostume-kostume til voksne ægyptisk kostume egyptisk kostume udlæsning farao udlæsning mumie kostume til voksne

Farao mumie kostume til voksne

Supersejt Farao mumie kostume. Denne Farao er vågnet op for at komme til fest. Og han er både sulten og tørstig og måske er der også noget kan ikke fik gjordt inden døden indtræf? Et rigtog fint og anderledes mumie kostume. Indeholder kjole med armsmykker og maske. Bemærk at skoene ikke medfølger.  

Find Farao mumie kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 08 31 kl. 22.55.26 864x1024 - Mumie kostume til voksne

Mumie voksen kostume

Bliv en skræmmende mumie til Halloween med dette uhyggelige kostume. Gå stift som en mumie og forskræk dine venner!

Find Mumie voksen kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 08 31 kl. 22.58.09 749x1024 - Mumie kostume til voksne

Frøken mumie kostume

Med dette kostume, kan du blive forvandlet om til en feminin mumie, der er klar på at skræmme livet af folk til halloween eller temafesten. Kostumet består af en top, et par leggings, fingerløse handsker og et pandebånd.

Find frøken mumie kostume hos Temashop

uhyggeligt mumie kostume 450x450 - Mumie kostume til voksne

Uhyggeligt mumie kostume

Rejs dig fra graven og tag dig direkte til maskeraden. Denne jumpsuit vil ikke blot gøre dig frygtindgydende, men også meget mobil, så du kan slå dig løs på dansegulvet! Intet vil holde dig tilbage til halloweenfesten, når du dukker op i denne klassiske mumie-mundering. Uhyggelig Mumie Kostume er en jumpsuit med motiv af en mumie.

Find det hos Partyking

mumie kostumet til voksne tilbehør

Tilbehør til uhyggeligt mumie kostume til voksne

  1. Du kan sagtens være både pæn og se død ud. Med dette special effekt sæt kan du sminke dig til en uhyggelig mumie til fastelavn eller Halloween festen. Mumie sminkesæt indeholder instruktion, flydende latex, badage og farveblyanter til hud. Find ansigtsmaling hos Temashop.
  2. Husk at en mumie har fået fjernet sine organer via et snit i venstre side og i hovedet. Pynt dit kostume med falsk blod der kan sprayes direkte på kostumet. Find blod på sprayflaske hos Temashop

Hvilket Mumie kostume til voksne leder du efter?

collage 38 1024x410 - Mumie kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mumie kostume til børn

Indlægget Mumie kostume til voksne indeholder affiliatelinks

Kilde: Natmus.dk

 

pinit fg en rect red 28 - Mumie kostume til voksne

3 meninger om “Mumie kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!