Munke kostume til børn

Skal dit barn klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kan et munke kostume til børn måske være den oplagte udklædning. 

Et munke kostume til børn er oplagt til teaterforestillingen på skolen, årets fastelavn eller til leg i hjemmet.

En munk er en mand, der har aflagt klosterløfte og lever sammen med ligesindede i et kloster. Munke forekommer inden for den romersk-katolske kirke, den ortodokse kirke samt inden for Buddhismen.

Ordet munk kommer af det græske ord monachos, der betyder én, der lever alene, altså en eneboer, men allerede i de første århundreder sluttede mænd sig sammen i klostre for at leve et religiøst liv i fattigdom, kyskhed og lydighed under en ordensregel

Et munke kostume til voksne kan gøres uhyggeligt i forbindelse med halloween, men er desuden oplagte til religiøse adledninger, som fastelavn, påske og jul, jo egentligt er. 

En munk skitseres ofte som en fattig eneboer, med sort eller brun kåbe med hætte og et simpelt bælte. Et munkekostume er med andre ord, ganske simpelt og afslappende af have på. 

 

munke kostume til børn lille munk udklædning billigt fastlavnskostume religiøst kostume til børn munkekostume til børn børnekostume munk munk udklædning

Klassisk munke kostume

Klassisk munke kostume, der består af en lang, brun tunika, med hætte og bælte. Med dette kostume er dit barn klar til munkeklosteret. Tilføj simple sko og et kors og kostumet er fuldendt! 

Find klassisk munke kostume hos Temashop

munke kostume til børn lille munk udklædning billigt fastlavnskostume religiøst kostume til børn munkekostume til børn børnekostume munk munk udklædning hellig munk børnekostume

Hellig munk børnekostume

Skal dit barn være den hellige munk til festen? Et nemt og fint kostume til en temafest med religiøst tema eller til fastelavn. Kostumet fås i mange størrelser og indeholder en lang kåbe med tilhørende bælte. 

Find munkekostumet hos Temashop

 

kors til munk kostume tilbehør til munkekostume munke kostume til børn

 

Tilbehør til munke kostume til børn

Munke lever det simple liv, så der er ikke en masse tilbehør. 

Find kors  hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Munke kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Præst kostume til voksne

Indlægget Munke kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Munke kostume til børn

En mening om “Munke kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!