Ninja Turtles kostume til voksne

Er du også fascineret af de seje Ninja Turtles? Så er et Ninja Turtles kostume til voksne det rette valg til den kommende fastelavnsfest, karneval eller sidste skoledag.

Med et Ninja Turtles kostume til voksne bliver du kampklædt til den kommende udklædningsfest.

I starten af 90´erne var Ninja Turtles det helt store hit. Ninja Turtles består af den gruppe kamptrænede, talende skildpadder, helt nøjagtigt er der 4 muterede skildpadder hhv. Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael.

Nina Turtles også kaldet Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) er kombinationen af skildpadder, italienske renæssancemalere og martial arts kom første gang til verden som en tegneserie i 1984 på forlaget Mirage Studios, der blev grundlagt af Turtles-skaberne Kevin Eastman og Peter Laird.

Tre år senere blev figurerne til legetøj og en animeret tv-serie og i 1990 fik den første af tre spillefilm premiere. Siden er det blevet til talrige computerspil, merchandise, en række nye tv-serier og en animeret biograffilm i 2007. I 2014 så endnu en Ninja Turtles film dagens lys og flere børn (og voksne), blev atter fascineret af de seje Ninja Turtles.

Når de seje Ninja Turtles ikke bekæmper forbrydere rundt om i New York, bruges tiden dybt nede i i kloakkerne. Når der skal samles kræfter til nye kampe eller sejren skal fejres, gøres det med ninja turtles yndlingsspise, nemlig pizza.

Et Ninja Turtles kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til festen med Ninja Turtles tema. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Ninja Turtles kostume til voksne:

ninja turtles kostume til voksne 450x450 - Ninja Turtles kostume til voksne

Ninja Turtles kostume til voksne

De er små grønne skildpadder der lever i kloakkerne og elsker pizza. Ninja Turtles Kostume indeholder en grøn overall med tilhørende brunt kunstlæder på skulder og knæ. På overallen er der også et logo trykt på højre side under kraven, et støbt bryst, skumpolstrede muskler samt overtrækssko der let holdes på plads med elastiske stropper. Dragten er let at åbne og lukkes problemfrit med velcro på bagsiden af dragten. Ninja Turtles Kostume kommer med en oppustelig skal, 82×67 cm, der fastgøres med et bånd omkring taljen. Også inkluderet er fire forskellige farvede øjenmasker så du kan udvælge dig din favoritskildpadde. Donatello (lilla), Raphael (red), Leonardo (blå) og Michelangelo (orange).

Find kostumet hos Partyking

ninja turtles kostume til voksne 244x450 - Ninja Turtles kostume til voksne

Ninja Turtle Leonardo kostume til voksne

Klæd dig ud som Teenage Mutant Ninja Turtles iført disse sjove tætsiddende dragter. Leonardo er den blå skildpadde, han er gruppens leder og ham der har alle planerne. Han er den af Ninjaerne der står Splinter tættest og kæmper med to katanasværd, han går højt op i kampsportene Ninjutsu og Bushidu.
Klæd dig ud som den seje Ninja Turtle  iført dette seje skinsuit med lynlås lukning i ryggen. Det er muligt at se og drikke igennem dragten. Uanset hvilken Ninja Turtle der er din favorit, kan du finde kostumet hos Temashop.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 08 18 kl. 13.31.48 226x450 - Ninja Turtles kostume til voksne

Sexy Donatello kostume

Klæd dig ud som de seje mutant skildpadde-superhelte i dette frække Teenage Mutant Ninja Turtle -kostume til piger.

Find kostumet hos Temashop

donatello ninja turtle kostume 321x450 - Ninja Turtles kostume til voksne

Donatello kostume til voksne

Denne officielle Ninja Turtles™-udklædning til voksne forestiller Donatello™. Den består af heldragt, rygskjold, maske og bælte. Heldragten ligner Donatellos™ krop i filmen Ninja Turtles™. Armene er polterede for at give et muskuløst look. Fødderne er dækket af skoovertræk, der holdes på plads med elastik under foden. Heldragten har velcrolukning i ryggen. Rygskjoldet i skumgummi kan fyldes med stof, avispapir eller lignende og sidder fast med velcro. Bæltet er lavet af hård skumgummi og bindes på ryggen, Masken er af blød plastik og forestiller Donatellos ansigt og lilla bandana. Masken har hul til øjne, næse og mund og sidder på hovedet med elastikbånd. Ægte turtle power-stil til udklædningsfesten!

Find kostumet hos Vegaoo

Kostume Shredder Teenage Mutant Ninja Turtles™ voksen 280x450 - Ninja Turtles kostume til voksne

Kostume Shredder Teenage Mutant Ninja Turtles

Bliv forvandlet til Ninja Turtles’ værste fjende! Dette kostume som Schredder er officielt licenseret af Teenage Mutant Ninja Turtles™. Kostumet består af en heldækkende dragt, en maske og et bælte. Den grå dragt har sorte print af muskler ved brystet. Benene er sorte og har støvleovertræk der holdes på plads under foden ved hjælp af en elastisk snor i velcro. Dette kostume gør dig hurtigt til skildpaddernes ærkefjende og er perfekt til enhver tema- eller kostumefest!

Find kostumet hos Vegaoo

ninja turtles gruppe kostume til voksne  383x450 - Ninja Turtles kostume til voksne

Ninja Turtles gruppe kostume

Dette gruppekostume til vokse er officielt licenseret af Ninja Turtles. Det består af 4 udklædninger der hver korresponderer til en karakter. Hvert kostume består af en heldragt, en skal, en maske, et par albue og knæbeskyttere (sko er ikke inkluderet). Heldragten er lysgrøn Der er en gul skal trykt på forsiden af maven. Dragten går ned over skoene. Overtræksskoene fastgøres med elastik. Dragten lukkes med velcro. 
Knæ- og albuebeskyttere er røde, blå, lilla eller orange afhængigt af din personage.
Dette gruppekostume er perfekt til en kostumefest eller karneval!

Find kostumerne hos Vegaoo

SE OGSÅ: Ninja Turtles kostume til børn

SE OGSÅ: Ninja kostume til voksne

SE OGSÅ: Gruppe kostume til karneval

Indlægget Ninja Turtles kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Ninja Turtles kostume til voksne

2 meninger om “Ninja Turtles kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!