Nisse kostume til voksne

Har du et barn der skal du klædes ud til en julefest, den kommende julefrokost, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et nisse kostume til voksne, være den oplagte udklædning.

På loftet sidder nissen med sin julegrød,
sin julegrød, så god og sød,
han nikker, og han spiser, og han er så glad
for julegrød er hans bedste mad.
Men rundt omkring står alle de små rotter,
og de skotter, og de skotter:
“Vi vil så gerne ha’ lidt julegodter,”
og de danser, danser rundt i ring.

Dette er nok en af de sange som de fleste af os forbinder med julen og det er da også en populær sang når der skal danses rundt om juletræet, særligt blandt de yngre deltagere.

Men troen på nissen har stået på længe, faktisk melder historien i følge historikerne at nissernes forfædre var de romerske husguder, også kaldet lares. I Romerriget var det da også en udbredt skik at man havde en lille træfigur stående ved ildstedet, som man gav mad og drikke til, til gengæld sørgede træfiguren for lykke og ro i det hjem den havde til huse. Men blev træfiguren ikke behandlet ordentligt, kunne det gå rigtigt galt.

Traditionen med husguden bredte sig i begyndelsen af vores tidsregning ud over Romerrigets grænser. I den europæiske overtro levede husguderne videre som nisser, der både var drillepinde og hjemmets skytsånder.

I Norden blev nissen en gårdnisse – eller en gårdbo – som boede på loftet i laden eller over stalden. Fra 1800-tallet var gårdboen typisk klædt i gråt og iført rød tophue. Nisser hjalp bonden og passede på gårdens beboere og afgrøder, hvis blot han sørgede for at give nisserne et fad sødgrød med smørklat lørdag aften og ved højtiderne, fx til jul.

Den dag idag tror mange stadig på nisser og hos mange familier er det da også en udbredt tradition at man stiller risengrød til nissen i julemåneden, så nissen ikke driller. For når først en nisse er drillesyg er der ikke grænser for hvad han/hun kan finde på. Særligt over de seneste år er det blevet populært med en nissedør til nissen

Idag skitseres de fleste nisser i samme farver som Julemanden og Julemandens kone, nemlig rød og hvid.

Et nisse kostume til voksne kan både bruges til julefesten, julefrokost eller Fastelavn. De fleste nisse kostumer til voksne er til kvinder, da de fleste mænd oftest vælger at klæde sig ud som julemanden:

Skærmbillede 2017 10 23 kl. 11.08.08 734x1024 - Nisse kostume til voksne

Klassisk nisse kostume

Nisser hører julen til og er dem, der gør små, gode gerninger og hjælper med, at dele gaver ud til alle de søde børn juleaften.
Klæd dig ud som en klassisk, dansk nisse i dette flotte kostume, der består af en rød bluse med røde knapper, grå bukser, bånd til taljen og klassisk nissehue.

Find klassisk nisse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 23 kl. 11.10.39 974x1024 - Nisse kostume til voksne

Nisse kostume

Klæd dig ud i dette julekostume, hvis du vil peppe julefrokosten op med sjov og spas. Flot nisse kostume til kvinder  i de klassiske farver rød og hvid.

Find nisse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 23 kl. 11.14.14 784x1024 - Nisse kostume til voksne

Elegant nissepige kostume

Julen står atter for døren og denne elegante nissepige er klar til at fejre den søde juletid på sin helt egen måde. 

Find nissepige kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 23 kl. 11.57.24 785x1024 - Nisse kostume til voksne

Julenisse kostume

Når julen nærmer sig, er julenissen klar på drillerier. Klæd dig ud som en kæk nissepige i dette julekostume bestående af kjole med stor hætte, som gør kostumet rigtig charmerende. Det eneste du mangler til at peppe dit kostume op er, jule støvlecovers, en klokke og julemandens sæk. Ho Ho Hooooo!

Find Julenisse kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 23 kl. 11.59.55 726x1024 - Nisse kostume til voksne

Klassisk nissepige kostume

Klæd dig ud som nissepige i dette klassiske kostume og spred glæde i den søde juletid.
Kostumet består af rød nissekjole med hvide ærmer, hvide knapper og blondekant. Derudover medfølger et fint, gråt forklæde med bindebånd og en klassisk nissehue.

Find klassisk nissepige kostume hos Temashop

collage 16 1024x676 - Nisse kostume til voksne

Tilbehør til nisse kostume til voksne

  1. Smart sort mavebælte med stort spænde. Er f.eks. god til et nissekostume! Find det hos Temashop.
  2. Er du en ægte nisse diva? Så er disse stribede stockings med glitter, et “must have”. Find dem hos Temashop.
  3. Er du klar til juletiden? Har du fundet det helt rigtige nissekostume? Gennemfør dit look med et par matchende handsker! Find nissehandsker hos Temashop.

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til børn

Indlægget Nisse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Nisse kostume til voksne

En mening om “Nisse kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!