Øl kostume til voksne

Er du på jagt efter et sjovt kostume til sidste skoledag, som sikrer dig en masse opmærksomhed? Så er et øl kostume til voksne lige sagen.

Er du klar til sidste skoledag? De bedste kostumer til et brag af en dag  – Sidste skoledag – et højdepunkt for alle, der vinker farvel til skolebænken! Sidste skoledag er og bliver en festdag, hvor den gerne må få fuld skrue iført et festligt kostume. Sidste skoledag er dagen, hvor der skal festes igennem, og både dag og nat byder på fest som aldrig før. Og feststemningen ryger helt til tops, når der bliver festet til den lyse morgen i sjove og underholdende sidste skoledags kostumer.

Sidste skoledag er et vidt begreb, der er jo en sidste skoledag for folkeskoler, gymnasier, aftenskoler osv., alle studerene vil på sigt deltage i en “sidste skoledag” uanset uddanelse. Det er dog noget ekstra særligt for de mange niende klasser i folkeskolen. Det er jo første gang man oplever en sidste skoledag. Formentlig er det også den længste sammenhængene skoleperiode uden sabbatår og andre pauser, som er ved at være afsluttet. Så selvfølgelig skal det fejres! Til den særlige dag er der opstået nogle traditioner, som måske ikke giver meget mening, men alligevel altid er en del af elevernes sidste skoledag.

Sidste skoledag er ofte også lig med at der indtages en masse øl. Og hvorfor kun drikke øl? Når du kan klæde dig ud som en øl eller endnu bedre klæde dig ud som øl mand/kvinde, som hjælper det tørstende folk?

i love beer kostume til voksne - Øl kostume til voksne

I love beer kostume

I Love Beer-kostumet er en grøn dragt i én stykke, der forestiller en ølflaske i kæmpeformat. På toppen har dragten et guldfarvet parti, der skal forestille en kapsel. Brystpartiet er ovalt med teksten “I (hjerte/love) Beer”. Denne dragt passer perfekt som et overraskelsesmoment til den nybagte 16-årige, der endelig er gammel nok til at må købe øl.

Find kostumet hos Partyking

lglas kostume til sidste skoledag - Øl kostume til voksne

Ølglas kostume

Dette sjove og anderledes kostume kommer garanteret til at få folk omkring dig til at gå i baren og bestille en øl (eller to)! Ølglas-kostumet inkluderer en superstiv heldragt i form af et ølglas med huller til arme, hoved og ben.

Find kostumet hos Partyking

beer woman kostume - Øl kostume til voksne

Beer woman kostume

Alle superhelte har en slags superkraft. De kan være superstærke, flyve eller løbe lige så hurtigt, som du kan blinke med øjet. Men denne superheltinde har en virkelig unik superkraft. Hun sørger for, at ingen går tørstige fra festen, og nu kan du forvandle dig til denne heltinde via dette seje superheltekostume!
Beerwoman-kostumet består af en blå og hvid kjole, som bærer teksten “BEER” på brystet mod en hvid baggrund. Desuden indgår der en rød kappe og et gult bælte, som har to dåseholdere.

Find kostumet hos Partyking

beer man kostume til voksne 524x1024 - Øl kostume til voksne

Beer man kostume

Elsker du øl lige så meget som Homer Simpson og alle hans venner? Så er denne heldragt helt perfekt. Du får selvfølgelig et lækkert bælte med, hvor der lige er plads til en øl i hver side. Beer Man står flot og vil helt sikkert imponere alle vennerne til festen. Ifør dig Beer Man og du er klar til øl!

Find kostumet hos Temashop

beer man kostume til sidste skoledag 723x1024 - Øl kostume til voksne

Øl mand kostume

Det er nu du skal være på farten, så folk ikke kommer til at tørste! Med iskolde mirakler i hånden suser du rundt for, at sørger for at folk ikke går tørstige i seng. Øl manden vil med sikkerhed blive et kæmpe hit til festen, og med din super smarte øl bælte kan du nemt og hurtigt komm rundt med drikkevarer.

Find kostumet hos Temashop

l pige kostume til sidste skoledag 632x1024 - Øl kostume til voksne

Øl pige kostume

Er du klar til at være superhelt for en dag? Det har du i hvertfald for mulighed for nu, og ikke hvilken som helst superhelt, men ØL PIGEN! Hun suser rundt med øl rundt om livet, og sørger for at folk ikke tørster. Folk vil uden tvivl synes at du er højde punktet i løbet af dagen!

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

SE OGSÅ: Suicide squad kostume til voksne

Indlægget Øl kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Øl kostume til voksne

En mening om “Øl kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!