Påfugl kostume til børn

Har dit barn en forkærlighed for de smukke påfugle?

Så læs med her, hvor vi giver dig overblik over forskellige bud på et påfugl kostume til børn, du kan vælge imellem. Et påfugl børnekostume er oplagt til både fastelavn og til leg i hjemmet. 

Den indiske påfugl er en rigtig charmør, hvor hanerne forsøger at tiltrække sig så mange hunners opmærksomhed som muligt. I yngletiden har de gamle hanner udvalgte pladser, hvor de spiller op for hunnerne ved at danse og ryste med deres store, udslåede hale. Den store hale er både besværlig og tung at bevæge sig rundt med, og den udgør en stor risiko for at ejeren bliver fanget af rovdyr. Halen er altså et tydeligt tegn på sundhed, styrke og evne til at overleve, trods det handicap den medfører. Derfor vælger hunnerne kun de hanner, med de største og smukkeste haler i yngleperioden. Når yngleperioden er overstået vil hannerne smide de prægtige halefjer, og kun beholde de fjer, der benyttes under flyvningen.

Det siges at være Alexander den Store, der indførte påfugle til Indien. I den græske mytologi fortælles, hvordan påfuglen fik sine “øjne”. Argus, der havde øjne over hele kroppen, blev af Hera sat til at vogte den ko, som gudinden Io var blevet forvandlet til. Men guden Hermes dræbte ham, og derefter flyttede Hera alle hans øjne over på påfuglens hale. Påfuglen blev herved symbol på himmeldronningen. Når den slår halen ud, ser man hele den stjernebesatte himmelhvælving.

Skal dit barn klædes ud som påfugl? Du finder de fineste og flotteste påfugle kostumer til børn nedenfor. Vi har samlet de bedste påfugl kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find påfugl børnekostume – mest til piger:

påfugl kostume til børn påfugl børnekostume fastelavnskostume til piger

Påfugl kostume til piger

Påfuglen er en stærk karakter som viser sin stolthed ved sin flotte fjerpragt. Dette resulterer ofte i respekt fra modparten, og det er et flot syn for os mennesker! Når påfuglen spreder sine vinger, spredes en farvebombe i flotte mønstre og nuancer som faktisk har en beroligende effekt. Et perfekt kostume hvis man vil føle samme storhed, som påfuglen gør! Påfugl Børnekostume er et sejt kostume til børn som efterligner en påfugl. Dragten er utrolig farverig med en flot kjole med medfølgende vinger som symboliserer mod og styrke. Kjolen har typiske fjermønster i de fleste farver, det samme gælder vingerne. Der medfølger endda en tiara! Perfekt at anvende til kostume- eller halloweenfesten!

Find kostumet hos Partyking

påfugl kostume til børn påfugl børnekostume fastelavnskostume til piger kort kjole

Patter Peacook kostume til børn

Har dine børn ligesom Patter Peacock en stor forkærlighed for dyr? Så vil I elske denne dragt! Patter Peacock er en skøn, lille personlighed, som udover at lege med sine venner gerne bruger meget tid sammen med sin lille påfugl. Hun ligner desuden selv en lille påfugl. Dragten ligner karakteren Patter Peacock fra serien “Enchantimals”. Den omfatter en kjole i de fleste farver og mønstre. Kjolen inkluderer et tylskørt med en smallere top, et lilla fastgjort taljebælte og korte ærmer. Der medfølger også et flot diadem, lilla skuldre og en påfuglebagdel, hvilket får dig til at ligne Patter Peacock!

Find kostumet hos Partyking

 

påfugl kjole til piger

Påfugl kjole

Dette påfuglekostume til piger består af en kjole, en hovedbeklædning og en halskrave (sko er ikke inkluderet). Den ærmeløse kjole er lyseblå. Farverige mønstre med efterligninger af påfuglefjer pryder overkroppen. Der er de samme motiver nederst på kjolen. Et himmelblåt slør og et underskørt tilfører volumen nederst på kjolen. Kjolen har elastik i taljen for at give mere komfort. Kjolen har velcro i nakken så man nemt kan iføre sig den. Halskraven er lyseblå med sølvpailetter og er fastgjort til ved hjælp med velcro. Hovedbeklædningen viser en gylden krone der er fastgjort med en hårbøjle. Dette kostume er perfekt til at forvandle sig til en smuk påfugl til karneval.

Find kostumet hos Vegaoo

 

påfugl kostume til baby baby karnevalskostume

Påfugl babykostume

Påfugleudklædning til baby består af en dragt, en hætte og et par hjemmesko samt en hale. Dragten er blå og gul og lavet i et blødt og bekvemt stof. Den har lynlås bagpå. Hætten forestiller fuglens hoved med et gult næb og blå syntetisk pels samt en grøn hanekam. Hjemmeskoene er gule og forestiller påfuglens fødder. De har skridbeskyttelse og er bekvemme! Halen sættes fast med knapper bagpå dragten. Den er stor og elegant. En sød udklædning til dit barn!

Find kostumet hos Vegaoo

 

SE OGSÅ: Enhjørning kostume til børn

SE OGSÅ: Elefant kostume til børn

Indlægget Påfugl kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Påfugl kostume til børn

error: Content is protected !!