Pikachu kostume til børn

Har du et barn der helt vild med Pikachu? Så er et Pikachu kostume til børn da lige sagen til fastelavn, fødselsdagen med udklædningstema eller leg i hjemmet.

Et Pikachu kostume til børn er det oplagte kostume til barnet der er vild med Pikachu og Pokemon.

Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafranchise – en samling af videospil, anime, manga, bøger, samlekort og andre ting skabt af Satoshi Tajiri. Ligesom alle andre Pokémoner kæmper Pikachu mod andre Pokémoner i kampe, der er centrale for seriens manga, animé og spil.

Et picachu kostume til børn er et forholdsvist simpelt kostume, som er nemt at få på og af. Pikachu kostumer er ofte en heldragt med tilhørende maske eller en Pikachu heldragt med hætte. 

Skal dit barn skal klædes ud som en gul Pikachu, findes der få men gode bud på en Pikachu kostume. Pikachu kostumer til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. 

pikachu kostume til børn picachu kostume til børn picachu børnekostume pikachu børnekostume pikachu fastelavnskostume

Pikachu børnekostume

Klæd dig ud som alles favoritpokémon Pikachu! Med dette børnekostume medfølger der maske, dragt og hale. Hvem ved, måske får du endda også elektriske kræfter med dette kostume?

Find kostumet hos CoolStuff

 

pikachu kostume til børn picachu kostume til børn picachu børnekostume pikachu børnekostume pikachu fastelavnskostume med maske gult kostume

Pikachu kostume til børn

PIKA? PIKA? PIKACHU? Er børnene fans af “Pokémon” og den lille gule filur Pikachu? Så vil I forgude denne udklædningsdragt! Lad børnene træde ind til festen iført dette Pikachu-kostume. Åh, hvor vil børn og forældre blive misundelige, for det er kun en ægte Pokémon-elsker, der kan bære en Pikachu-dragt! Denne seje dragt imiterer karakteren Pikachu fra serien “Pokémon”. Kostumet er en omfattende one-piece i en knaldgul farve og med en stor Pikachu-maske. Dragten dækker hele kroppen, har en gul hale og en stor maske, som du nemt sætter fast over ansigtet ved hjælp af det medfølgende bånd. Masken har huller til øjne og mund. Dragten åbnes og lukkes nemt via lynlåsen på ryggen. Dette er den ultimative udklædningsdragt til børn, der elsker Piiiiikaaaa!

Find kostumet hos Partyking

pikachu kostume til børn 330x450 - Pikachu kostume til børn

Pikachu børnekostume

Dette kostume forestilliende Pikachu er officielt licenseret af Pokémon™. Det består af en heldragt i blød fleece med hale og en hætte. Heldragten lukkes med velcro på bagsiden, halen er syet på ryggen og måler ca. 50 cm. Der er brune striber trykt på dragten. Hætten er Pikachus hoved med skumører, så de holder sig i luften. Dette pikachukostume i Pokemon™ licens er perfekt til karneval eller til en temafest!

Find kostumet hos Vegaoo

pikachu kostume til børn picachu kostume til børn picachu børnekostume pikachu børnekostume pikachu fastelavnskostume med maske gult kostume chincilla kostume

Pokemon Pekachu kostume til børn

Der er en voksenvariant af netop dette outfit. Men hvor sjovt er det at være høj og klæde sig ud som en elektrisk chinchilla / Pokemon Pikachu. Han er jo faktisk ret kort. Så det er vel bedre med en børnedragt end med en voksendragt?

Find kostumet hos Partyking

 

pikachu kostume til børn picachu kostume til børn picachu børnekostume pikachu børnekostume pikachu fastelavnskostume pokemon ball kostume pokemon bold børnekostume

Pokemon ball – Pokéball kostume til børn

Elsker dit barn at spille “Pokémon Go”, bliver dette fantastisk sjove Pokéball-kostume et stensikkert hit! Dit barn vil helt sikkert være den eneste, der har klædt sig ud som en sjov Pokéball til børnefesten, og det gælder om at være unik. Kostumet forestiller en Pokéball. På kostumet er der en lille ventil, der holder dragten oppustet. Elastikken ved åbningerne til ben, arme og hals holder luften inde i dragten. Kostumet kommer med lynlås. Det bliver ca. 70 cm i diameter, når det er pustet op.

Find kostumet hos Partyking

 

 

SE OGSÅ: Black Panther kostume til børn

SE OGSÅ: Transformers kostume til børn

Indlægget Pikachu kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Pikachu kostume til børn

error: Content is protected !!