Pilot kostume til børn

Har du et barn der drømmer om at være pilot når han eller hun bliver stor? Eller kunne det blot være sjovt at være i uniform til fastelavn eller temafesten? Så læs med her. Vi giver dig overblikket over de mulige pilot kostumer til børn, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

 

Både piloter og jagerpiloter har nogle fine uniformer. Jægerpilot og pilot kostumer og udklædning til børn fås selvfølgelig både til drenge og piger (selvom det er lidt en steotyp branchen, hvor det er mændene i pilot uniformen og kvinderne i stewardesse uniformen).

jægerpilot kostume til børn pilot kostume til børn jægerpilot kedeldragt udklædning børn

Jægerpilot “F16” kostume til børn

Hop i kostumet som jægerpilot hvis drømmen er at flyve F16 om nogle år. Udlev drømmen i legen eller til fastelavn i denne millitærgrønne kedeldragt med luftvåbenet markeret og find de seeste (90’er) solbriller frem. Så er kostumet fuldendt.

Find Jægerpilot kostumet hos Temashop

 

jetjager kostume til børn F16 kostume jægerpilot kostume pilot kostume til børn pilot børnekostume

Jetjager pilot børnekostume

Klar til take off! Den næste destination bliver årets mest festlige og flyvende fastelavnsfest! I dette militærgrønne pilot-outfit er dit barn klædt ud som den sejeste jægerpilot af alle! Har han eller hun altid drømt om at flyve af sted i sin egen jetjager? Nu kan drengedrømmen gå i oplevelse i hvert fald i kostumet. I  denne flotte heldragt, forvandles dit barn til en jagerpilot. Kostumet er sjovt og sejt til fastelavn og temafest! Jægerpilot kostumet består af heldragt medmærker, bælte samt matchende kasket. Find et par übercool solbriller i skuffen og han eller hun er klar til de højeste luftlag.

Find jægerpilot kostumet hos Temashop eller hos Coolstuff

 

pilot kostume til børn luftkaptajn kostume til børn pilotkaptajn børnekostume udklædning

Luftkaptajn uniform til drenge

Ready for take off? Bliv klædt ud som en luftkaptajn i dette smarte og klassiske kostume til drenge. Skal du toppe fastelavn, med denne flotte uniform? Så få det autentiske luftkaptajn uniform her i en flot mørk uniform. Kostumet indeholder jakke, bukser, hat og krave med slips. Rejseklar? 

Find luftkaptain kostumet hos Temashop 

 

pilot kostume til børn jagerpilot pige kostume udklædning

Frøken Jagerpilot børnekostume

Hvad vil din pige være, når hun bliver stor? Drømmer hun om at blive jagerpilot, så tag forskud på karrieren og klæd hende ud som en sej jagerpilot i denne flotte, grønne kjole med påsyede mærker. Kostumet er perfekt til fastlavn eller en sjov leg. Find et par pilot solbriller frem og et par støvler – så er kostumet fuldendt.

Find kostumet hos Temashop

.

pilot kostume til børn co pilot børnekostume

Kvindelig pilot – Pilot børnekostume til piger

Vil du gerne være pilot, når du bliver stor? Klæd dig ud som en smart pilot i dette klasisske pilot kostume, bestående af hvid skjorte, sort slips, bukser og pilot hat. Så mangler du blot brillerne, før du er klar til en tur højt oppe over skyerne.

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Top Gun og pilot kostume til voksne

Indlægget Pilot kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Pilot kostume til børn

En mening om “Pilot kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!